ihan mamina - Banneri

Kotona mun lemppari paikaksi on muodostunut olohuone ja etenkin nurkka missä sohva sijaitsee. Syksyinen aurinko heijastaa täydellisesti valoa houkuttelevan pehmeän sohvan ylle ja mieleen hiipii halu käpertyä viltteihin teekuppi kädessä. Kodin hyvä ja rauhoittava energia on mulle tärkeää, koska vietän eniten aikaa kotona.

Ollaan vuosien aikana käyty katsomassa useita koteja. Ensin vuokrattavia asuntoja ja myöhemmin ostettavaa kohdetta. Monissa asunnoissa tunnelma on ollut huono, eikä lainkaan sellainen missä haluaisi olla ja viettää aikaa. En voisi koskaan asua sellaisessa paikassa mikä nostaa niskavillat pystyyn. Kun ostimme tämän rivitaloasunnon minulla oli heti ensimmäisistä hetkistä asti hyvä fiilis. Täällä on helppo olla ja hengittää. En ole aikaisemmin ollut suuri sisutamisen fani, mutta nyt omassa kodissa asiaan panostettua olen huomannut miten paljon kodin tunnelma vaikuttaa mun mielialaan. Värivalinnat, materiaalit ja huonekalut saa aikaan positiivista fiilistä. Kuka ei pitäisi silmiä hivelevästä näystä? Mieti vaikka kaunista merenrantaa Kreikassa tai upeaa heinäpeltoa kesäaamuna. Etkö haluaisikin palaa siitä fiiliksestä omaan kotiisi?

 

 

Kodin tunnelma saatiin viimeisteltyä tällä viikolla kun Toni kiinnitti Deseniolta tilatut taulut olohuoneen seinälle. Täytyy itsekin sanoa, että nyt tuli tehtyä nappivalinta taulujen suhteen. Tauluissa on ihanan maanläheinen tunnelma, kauniit värit ja vaalean puun väriset kehykset istuu täydellisesti sisustukseen.

An Open Door oli ensimmäinen kuva, minkä halusin ehdottomasti seinälle. Sen ympärille lähdin rakentamaan fiilistä ja kauniin kaaren lisäksi seinälle päätyi Sunny Reeds nro 2Black Brush Stroke, Simple Lines No1 ja Botanical Lines No1.

En voi olla hymyilemättä kun katselen meidän olohuonetta juuri nyt. Kaikki se tunnelma, muistot ja yhteinen aika perheen kanssa. Iltasadun lukeminen lapsille viltin alle käpertyen. Aikuisten leffailta popcornia syöden. Äidin oma aika kahvikupin kera lasten nukkuessa päiväunia. Jokainen tällainen pieni hetki auttaa jaksamaan hektisessä arjessa ja laskee stressileveleitä. Koti on paikka missä on hyvä olla ja hengittää. Fiilistellään myös Instagramissa @niina.mantere

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X