ihan mamina - Banneri

Hassua ajatella ajassa kolme vuotta taaksepäin, kun viihdyin peilin edessä useita tunteja meikaten. Rakastin meikkaamista ja se oli minulle harrastus. Etenkin viikonloppuisin valmistauduimme ystävien kanssa monta tuntia yhdessä viiniä juoden. Mitä vahvempi meikki sen parempi! Nyt olen aivan eri mieltä. Tyylini on kääntynyt kohti luonnollista lookkia, vaikka edelleenkin tykkään laittautua. Hopean harmaat hiukset on vaihtunut luonnollisen vaaleisiin ja vahva meikki on kääntynyt suuntaan ”meikkaa niin, että näyttää ettet olisi edes meikannut”. Nykyään arkimeikki syntyy 15 minuutissa ja juhlavampi ehostus vaatii n. 30min.

Ennen meikkiä – pohjalla vain toissailtainen itseruskettava

 

Lopputulos vartissa

Mun freesin lookin salaisuus on joka toinen ilta levitettävä itseruskettava kasvoille. Itseruskettava peittää parhaiten väsymyksen merkit, kuten kalpeat kasvot ja tummat silmänaluset. Mun silmienympärysiho on tosi ohutta ja verisuonet kuultaa helposti läpi. Itseruskettava pelastaa tässäkin ja saa aikaan olon, että voi lähteä ulos vaikka täysin meikittä tuntematta oloaan täysin alastomaksi. Olen koko ikäni kuullut ”ootko kipeä kun oot noin kalpea?” lausetta. Ei – se on vain mun ihonväri. En ole koskaan ostanut erikseen kasvoille tarkoitettua itseruskettavaa. Ne ovat ilmeisesti koostumukseltaan kevyempiä? Olen rohkeasti käyttänyt ihan sitä kaapista löytyvää myös kasvojen iholle. Kesän jälkeen en ole jaksanut levittää itseruskettavaa koko vartaloon, vaan olen voidellut ainoastaan kasvot varovasti. Paras itseruskettava voide tähän tarkoitukseen on Dove Derma Spa summer revived. Levitän voiteen sormin illalla ennen nukkumaanmenoa ja pesen aamulla pois. Sopivan kevyt päivetys ilmestyy yön aikana. Vahvempaa lopputulosta kaivatessa käytän itseruskettavaa moussea pienen määrän hanskalla hieroen ja annan vaikuttaa 1h ennen poispesua.

Aamulla ensimmäisenä vessassa käydessä levitän kasvoille kosteusvoiteen ja annan sen imeytyä lasten aamutoimien ajan. Seuraavaksi päätän kummalla ”tyylillä” meikkaan tällä kertaa. Kestävämmän meikkipohjan saan tehtyä Lumene Natural Glow (sävy light) meikkivoiteella ja siveltimellä, kun taas nopeamman tuloksen saan mineraalipuuterilla. Mun 15 min arkimeikki on tehty meikkivoiteella. Levitän siis voiteen kasvoille siveltimellä, lisään silmänalusten ”kaarteeseen” peitevoidetta (L’Oréal Paris Infaillible sävy 322 Ivory) ja kiinnitän pohjan värittömällä irtopuuterilla (BeautyAct). Aurinkopuuteria (Dermosil) levitän siveltimellä poskipäihin ja nenän sivuille.

Kulmat ja silmät

Kulmakarvoja värjään pari kertaa vuodessa – yleensä ennen jotain tärkeää menoa. Lopetin vuosi sitten kulmakarvojen pakkomielteisen nyppimisen ja kas kummaa, minulla onkin tosi kauniit kulmat luonnostaan! Vaati kyllä sisua ja totuttelua nyppimättömään lookkiin, mutta oli sen arvoista. Nyt osaan siistiä kulmat ilman, että ne katoaa kokonaan näkyvistä. Vahvistan kulmien omaa muotoa ja väriä Lumenen kumakynällä (sävy 2) ja harjaamalla kulmat ylös. Viimeistelen lookin kiinnittämällä karvat yläilmoihin Anastasia bewerly hills värittömällä geelillä (ostettu 5 vuotta sitten ja vielä riittää). Silmämeikki on helppo ja yksinkertainen. Hieman ruskeaa / oranssihtavaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan ja häivytys luomen rajaan ja ylös. Viimeistely ripsivärillä. Vielä en ole löytänyt täydellistä ripsiväriä, vaan ostan joka kerta eri tuotteen. Tällä hetkellä mulla on Kicks`istä ostettu BeautyAct merkin ripsiväri käytössä. Nähdään myös Instagramissa @niina.mantere

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X