ihan mamina - Banneri

1-vuotis syntymäpäivät metsä teemalla

Eilen juhlittiin kuopuksen Pipsun 1-vuotis syntymäpäiviä. Juhlat rakentui metsä tai talvimetsä teeman ympärille. Ihanan metsä kakun päällä seikkaili peura perhe ja koti oli koristeltu viherkasveilla ja helium palloilla. Pipsu nautti joka hetkestä ja konttasi sylistä syliin juhlavieraiden keskellä. Ensimmäiset synttärit on aina ne erityisimmät ja ikimuistoiset.

Oli ihana nähdä se ilon ja riemun määrä pienen kasvoilta kun ovikellon soidessa oven takaa ilmestyi hänen tärkeimmät ihmiset. Meidän 1-vuotias on herkkä ja sosiaalinen, hän rakastaa ihmisiä eikä vierasta ketään. Läheisten tullessa eteisestä peremmälle näin Pipsun kasvoista miten tunteet nousi pintaan ja hän oli niin iloinen. Tällaisina hetkinä sitä huomaa konkreettisesti miten arvokasta on se että lapsen elämässä on useampi tärkeä aikuinen. Lue: Vaihtelua puurolle – 10 vauvalle sopivaa aamupala ja iltapala ideaa

Tein fiksun tempun tämän kiireisen viikon keskellä ja ulkoistin syntymäpäivien järjestelyistä niin paljon kun mahdollista. Kakun tilasin valmiina paikalliselta pienyrittäjältä ja helium pallot toimitettiin valmiina kotiovelle. Kakun peura koristeet ja puinen Wild One -kyltti on tilattu netistä ja kaupasta minun piti enää hakea keksejä, kahvia ja kahvimaitoa. Tämä viikko on mennyt siivoamisen ja koulutöiden parissa, joten oli ihanaa ettei tarvinnut stressata juhlista ja silti saatiin kauniit syntymäpäiväjuhlat pystyyn. Less stress, more fun! Lue: Pian vuosi täynnä kahden lapsen äitinä

Lapsen kasvaminen ja vauvavuoden päättyminen tuntuu aina haikealta ja on etenkin minulle äitinä aina jonkinlainen kriisi on silti ihan parasta kun meillä on nyt kaksi taaperoa! Kirjoitan tästä aiheesta lisää myöhemmin, mutta uskokaa pois parhaat hetket on vielä edessäpäin ☺️ Nähdään myös Instagramissa @niina.mantere

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä