”Äidin kiukuttelu purkautui pieneen itkeskelyyn, mutta rauhoittui lopulta kun sai vegaanisen jäätelön” – miltä Wilma-viesti sinun päivästäsi näyttäisi?

Lastemme päivän kulku ja sujuvuus raportoidaan Suomessa Wilmaan, täällä Tanskassa palvelin on nimeltään Tabulex

Lasten käytöstä vahditaan haukkana eri instansseissa ja varsinkin kaikki ”väärille urille” lipahdukset raportoidaan yhtä sivakasti kuin entisaikojen sormille näpsähtelevä karttakeppi. Vakavammat viestit Wilmassa tai Tabulexissa eivät pitäisi kuitenkaan kuulua käytäntöön ja niitä ei tietenkään tulisi hoitaa minkään viestijärjestelmän kautta.

Kirjoitin huvikseni oman eilisen päiväni, joka ei ollut pelkkää ruusuilla tanssimista.

Lopputulos kummasti nauratti ja sittenhän se helpotti!

Minun Wilma viestini

Aamu oli oikein reipas. Äiti vaikutti pirteältä, keskittyi hyvin yhteen asiaan kerrallaan ja kuunteli hiljaa puhuteltaessa. Äiti ei huonojen tapojensa mukaan keskeyttänyt tai puhunut päälle, mikä oli selkeä parannus viime viikkoihin.

Loppupäivästä äiti joi kuitenkin liikaa kahvia, joi liian vähän vettä, unohti käydä pissalla ja tuli kiukkuiseksi. Lopulta kiukku muuttui hermostuneisuudeksi kun tietokone kaatui kesken työnteon, housut kuulemma kiristivät vatsan kohdalta, oli taas tullut syötyä liikaa, päivässä oli liian vähän tunteja, oli liian kuuma, halusi vaan mennä kotiin ja hautautua peiton alle.

Äidiltä puuttuu selkeästi vielä työkaluja tunteiden säätelyssä ja tätä asiaa kannattaisi harjoituttaa myös kotona.

Kiukuttelu purkautui myöhemmin pieneen itkeskelyyn, mutta rauhoittui kun sai vegaanisen jäätelön. Kiroilukin menee nyt tällä kertaa pelkällä huomautuksella. Äiti skarppasi ja jaksoi myöhemmin hengata lasten kanssa rannalla, pyykätä, siivota, tiskata, tehdä ruokaa ja hakea teinin nyrkkeilytreeneistä.

Pitäkää kuitenkin silmällä äidin jaksamista ja suosittelen että aikaisin nukkumaan tänään.

Lupasi tsempata huomiseksi.

Miltä sinun Wilma-viestisi näyttäisi ?

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Ajoin skootterilla ja join 2-pulloa wiskiä

Avatar

Tää oli ihan loistava 😅 t. työkseen wilma-viestejä kirjoittava

Minulla voisi lukea tänään ”Krista tapansa mukaan oli oikein ahkeralla tuulella – kunhan tunnit menivät juuri hänen halunsa mukaan. Jos päiväjärjestykseen tuli liikaa muutoksia, alkoi tinttailu. Parhaiten tähän tepsii laittaa Krista pihalle raittiiseen ilmaan joksikin aikaa, ja jatkaa kun tilanne on rauhoittunut.”

Terhi-Anneli

Hei Ope,

meidän pitäisi tehdä näitä harva se päivä niin tulisi parempi olo 😀

Avatar

Kannatetaan! 🤗

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä