Hulvattomat bloggaajatreffit Suomessa: Kiitos Break Sokos Hotel Flamingo!

Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö:  Break Sokos Hotel Flamingo ja Flamingo Spa

 

Tässä on kuulkaas sellainen jännä juttu että asun Tanskassa, mutta bloggaan suomeksi ja suomalaiselle lehdelle. Itselleni suomeksi kirjoittaminen on tärkeä henkireikä ja nerokas tapa pitää yhteys Suomeen. Mutta tässä kombossa on muutamia puolia, joita ei ehkä tule ulkopuolisena ajatelleeksi. En juurikaan oleile Suomessa, missä muun muassa blogiyhteisöni on.

Olin ostanut lennot Suomeen kesäkuulle, kun heitin läpällä blogiyhteisöni someryhmässä että miten olisi bloggaajatapaaminen?

Tai siis siellä, missä blogini seuraajat ja lukijani ovat.

En ole koskaan tavannut livenä yhtäkään ihmistä, joka sanoisi että lukisi blogiani. Toki olen päivittäin yhteydessä lukijoihini varsinkin sosiaalisen median kautta ja se on todella tärkeää. Mutta olisi todella jännittävää joskus talsia vaikka kadulla ja joku tulisi juttelemaan blogini teemoista. Voisimme istahtaa puhumaan syvällisiä.

Voisin mieluusti osallistua blogitapaamisiin Suomessa, joissa voisi jauhaa samaa työtä tekevien ammattibloggajien kanssa meitä koskettavista asioista.

Kuten nyt vaikka siitä, ettei kaikki pidä bloggaamista oikeana työnä. Aika työlästä tämä kyllä on. Ja jos siitä vielä maksetaan palkkaa, eikö se täytä kaikki työksi kutsuttujen toimien kriteerit?

Olin kaivannut jo pitkään irtiottoa ja hemmottelua. Spata, aikuisten naisten seuraa, hyvää ruokaa ja iltaa ilman kotiintuloaikoja.

Toinen mainitsemisen arvoinen asia on että täällä Tanskassa juuri kukaan ei tiedä että olen perhebloggaaja. Eiväthän he pysty lukemaan tekstejäni. Jotkut tosifanit yrittävät käyttää translatoria. Mutta ihan puutaheinää se käännös on. Toiset seuraavat uutta youtube-kanavaani –  ymmärrä videoistani hölkäsen pöläystä.

Se antaa mukavan anonymiteetin, mutta joskus olisi mukava kohdata ihmisiä joiden kanssa puhua blogini teemoista. Sillä siksihän minä kirjoitan yhtään mistään: jotta tärkeät asiat tulisivat näkyviksi ja voisimme kohdata toisten kanssa avoimuuden ja rehellisyyden ilmapiirissä. Jotta voisimme ymmärtää paremmin.

Elämää ja ihmisyyttä.

Olin ostanut lennot Suomeen kesäkuulle, kun heitin läpällä blogiyhteisöni someryhmässä että miten olisi bloggaajatapaaminen? Ihanat kollegat innostuivat ja bloggaajatapaaminen alkoi muodostua todellisuudeksi.

Lensin Billundista Helsinkiin ja olin saanut jo aiemmin tietää Break Sokos Hotel Flamingosta, että lentokentältä kulkee ilmainen bussikuljetus suoraan hotellille. Tottakai tapojeni mukaan sekoilin alkuun –  mutta miten kätevää!  Ilmainen Shuttle-bussi kulkee aamusta myöhäiseen iltaan.

Olin reissussa yksin, mutta havahduin ajattelemasta miten helppoa tämä olisi lasten kanssa. Koneesta suoraan bussiin, suoraan hotellin ovelle. Eikä minkä tahansa hotellin, vaan todellisen viihdekeskuksen.

Olin kaivannut jo pitkään irtiottoa ja hemmottelua. Spata, aikuisten naisten seuraa, hyvää ruokaa ja iltaa ilman kotiintuloaikoja.

Kun nousin Flamingon rappusia kuumassa kesäillassa, jännitti. Hiki valui kainaloissa, taisi olla tosin vain raskaat kantamukseni. En ollut tavannut näitä ihmisiä koskaan ennen, vaikka tuntuikin, että tunsimme jo toisemme. Jännitys purkautui heti tavatessamme yhteisenä hihittelynä ja hervottomana naureskeluna, joka kestikin lopulta aina aamun pikkutunneille saakka.

Bloggajakollegat sviitin herkkujen ja skumpan äärellä: Munakoisoni ja minä, Desire Nyman, Yli pyykkivuorten ja Sellaista sattuu

Sellaista sattuu- blogin Reetta Ek.

Yli Pyykkivuorten- blogin Hanna organisoi tapaamisemme suvereenisti. Ja sai kaataa skumpat!

Ihanat bloggaajat Sellaista sattuu, Yli pyykkivuorten, Jyllannin suomineito, Munakoisoni ja minä ja Desire Nyman.

Bloggaajatreffit Suomessa

Break Sokos Hotel Flamingo sopii mainiosti myös lapsiperheille

Ajattelin lasten kanssa matkustamista jo silloin, kun laskeuduin Billundin koneesta ja käppäilin suoraan Flamingo hotellin shuttleen. Tämä oli liian helppoa.

Kun saavuin ensimmäistä kertaa huoneeseeni, ajattelin välittömästi taas lapsia. Sängyllä istua nökötti halailua ja rutistelua kaipaava flamingo ja pöydällä tuoksuivat tuoreet ruusut. Lapset sekoaisivat huomatessaan oman erillisen huoneensa.

Huoneeni oli perhehuone, jossa oli kaksi erillistä huonetta, mutta joiden välillä oli ovi. Kurkin toista huonetta oven raosta ja ikävöin jo poikiani.

Pötköttelin matkustamisesta uupuneena ihanan pehmeällä sängyllä ja mietin miten illalla aikaisemmin simahtavat lapset voisivat nukkua omassa huoneessaan, samalla kun vanhemmat voisivat vielä viettää iltaa omassa huoneessaan. Välioven voisi jättää raolleen.

Kun kuljin pinkkejä käytäviä pitkin sviittiin blogitapaamiseen, kuulin mielessäni pienen viisivuotiaan Ask-poikani nopeat jalat ja kiljahtelut näillä loputtomilla juoksutunneleilla. Miten helposti pääsisimme hissillä suoraan leikkimään ja Flamingo Spahan.

Jos jotain seuraavaksi kaipasin, niin helppoa mutta elämyksellistä perhelomaa Suomessa. Niin helppoa, että minun ei tarvitsisi ajatella yhtään mitään missä pitäisi tehdä ja järjestää. Ei ruoanlaittoa, ei pyykkejä, ei kuljetuksia ja logistisia ongelmia. Hissillä ylös ja alas, elämyksiin ja ravintolaan. Hotellihuoneeseen, nukutus ja väliovi raolleen kun itse vielä ei malttaisi mennä nukkumaan.

Puhtaat pehmeät lakanat ja aamukylpy – ennen valmiiksi katettua hotelliaamiaista, joka notkui herkuista.

Tiesitkö muuten että nyt hotellille pääsee myös kaupunkipyörällä?!

Ihanaa, nyt Flamingoon pääsee myös kaupunkifillareilla! Tervetuloa viihtymään! #greenkey

Posted by Break Sokos Hotel Flamingo on Tuesday, July 2, 2019

Lue muiden bloggaajien jutut bloggaajatreffeistämme

Desire Nyman: Kanalauma bloggaajia

Munakoisoni ja minä: Nukkuminen ja seksi on parasta hotellihuoneessa

Yli pyykkivuorten: Naurua ja ystävyyttä: Bloggaajatreffit Break Sokos Hotel Flamingossa

Sellaista sattuu: Puhuitteko te miehistä? – Bloggaajatreffit Break Sokos Hotel Flamingossa

 

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi