Jyllannin poppoo Isolla Kirkolla – yhdistetty loma ja työmatka, Copenhagen games ja Airbnb majoitus

Pääsiäinen töissä? Niin usein yrittäjille käy ja tiedät mitä tarkoitan jos olet yrittäjä itsekin.

Automatkat, nuo perhereissujen todellinen sisäisen zenin haaste, ultimaattinen konteksti jossa kaikki mitataan universaaleilla standardeilla.

Meille tuli työkeikka Kööpenhaminaan pääsiäisen ajaksi ja halusimme toki lapset mukaan. Varsinkin kun kyseessä on niin hulppea tapahtuma kuin Copenhagen games.

Kaikki alkoi jännityksellä edessä olevasta automatkasta, sillä tanskalaisethan eivät ole arjessa tottuneita ajamaan pitkiä matkoja. Pieni maa ja pienet etäisyydet. Ja jos tanskalainen ei ajele usein pitkiä matkoja, eivät lapsetkaan ole tottuneita istumaan autossa pitkiä aikoja. Vai voiko sellaiseen ylipäänsä tottua?

Auto olisi lastattu kahdella aikuisella ja kolmella lapsella. Automatkan kesto olisi n. 2,5 tuntia. Naurettavaa. Eihän tuo ole matka eikä mikään? Mutta näille meidän tanskalaisille matka on tuskaisen pitkä.

Automatkat, nuo perhereissujen todellinen sisäisen zenin haaste, ultimaattinen konteksti jossa kaikki mitataan universaaleilla standardeilla. Oletko kypsä vai kypsähdätkö, kestääkö kantti, kenen reviirille kyynärpää vahingossa livahtaa, kenelle paistaa aurinko, kuka saa viimeisen keksin, hiki vai kylmä, tuuletus vai lämmitys, pissatus vai pidätys?

View this post on Instagram

Finding my inner zen before we drive with the whole family in our small car. All the calm is needed 😂💕// Pääsiäisloma! Eikun työmatka Köpikseen koko porukalla, uhka vai uhka?😂🧡 Sisäinen zen pitää valjastaa täyteen potentiaaliinsa jo automatkalle kun takapenkillä istuu omat pojat ja uhmaa uhkuva teini 🔥 Automatkat, nuo perhereissujen todellinen tapahtumapaikka.Takapenkit, nuo lapsuusmuistojen katkeransuloinen mutta ikimuistoinen konteksti, jossa paljastetaan jyvät akanoista 🧡 Täyteen ahdettu Toyota, jossa vanhemmuus mitataan. Oletko kypsä vai tarvitsetko yhä tunteidenhallinnan elämänkoulun. Onko teillä tiedossa takapenkkejä ja reviiritaisteluita vai jotain ihan muuta? @kaksplus blogit #kaksplus #kaksplusblogit #jyllanninsuomineito #pääsiäinen #zen #yoga #meditation #morningyoga #denmark #lifeindenmark #yogini #finnishwoman #blogit #blogger #vegan #vegansofig #crueltyfreelife #plantbased

A post shared by Terhi-Anneli Bech Koivisto (@jyllanninsuomineito) on

Majoitus ydinkeskustan tuntumassa

Saimme ihan hyvänhintaisen Airbnb-majoituksen lyhyellä varoitusajalla. Yövymme neljä yötä ja hintaa majoitukselle tuli 4000 kruunua eli 536 euroa. Viidelle hengelle ja Kööpenhaminan keskustassa hinta on oikein sopiva.

Seutu on ihanan rauhallinen, kulman takana löytyy ruokakauppa, alle kilometri ydinkeskustaan ja 4,5 kilometria työkohteeseen. Kaikki on sujunut moitteettomasti, asunto on siisti ja täältä löytyy kaikki tarvittava.

Alue on ihmeen rauhallinen ja ympäristöstä löytyy kauniita taloja, pihoja ja kadunvarsia.

 

Copenhagen games

Copenhagen games on pelifestarit joissa on harraste- ja ammattilaisturnauksia, messut, workshoppeja, konferensseja, striimaajia, tubettajia, skaboja ja hulinaa. Vierailijoita on saapunut 35 eri maasta ja alueella vkäy n. 10 000 ihmistä festareiden aikana.

Työskentelen tapahtumassa videon ja valokuvauksen parissa koko pääsiäisen, hoitaen eri tahojen sosiaalisen median alustoja ja tuottaen sisältöä tulevia pohjoismaisia kampanjoita varten.

Festarit on upealla vanhalla junavarikolla Lokomotiværsktedet, jonka ympäristö on visuaalisesti hengästyttävä.

Onneksi festarit on niin lapsiystävällinen ja monimuotoinen, että lapset viihtyvät täällä. Teinit jopa aivan itse halusivat mukaan töihin!? Ihmeiden aika ei ole ohi.

Pojat rakentamassa.

Pelaajia ja joukkueita alkaa saapua jo rakennuspäivänä turnausalueelle. Pelaaminen on käynnissä yötä päivää.

Tule Instagramiin seuraamaan reissuamme

Instagram tililläni voit seurata My Day-stoorejani meidän reissustamme.

View this post on Instagram

Copenhagen city💕 And festival @copenhagengames //Olemme Airbnb:ssä köpiksen keskustassa sunnuntaihin asti, festareilla ja Kööpenhaminan alueella💥 Me olemme myös perhe, jossa pelaamista tuetaan, kannustetaan ja avustetaan🧡 Se on upea harrastus jossa lapsilla ja nuorilla voi olla loistava tulevaisuus. Siksi pelaamisen ympärille rakennetut festarit jotta lapset kokevat entistä syvemmin sen, että pelaaminen on sosiaalista, voimaannuttavaa ja positiivista 🧡 Katso lisää kuvia @kaksplus blogissa, linkki profiilissa☝️ Tule lisäksi seurailemaan stooreja💕 Kuvat @jyllanninsuomineito #kaksplus #blogit #kaksplusblogit #jyllanninsuomineito #kööpenhamina #copenhagen #visitdenmark #visitcopenhagen #denmark #fortnite #gamer #gamerkid #gaminglife #cougarnordics #cougar

A post shared by Terhi-Anneli Bech Koivisto (@jyllanninsuomineito) on

Lisäksi kirjoitan blogitekstejä reissustamme aina ehtimisen mukaan. Kysy minulta joko täällä tai Instagramissa mitä tahansa majoitukseen tai festareihin liittyvää, vastailen pitkin matkaa!

 

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä