Jyllannin suomineito Podcast: Perämoottoreita ja assosiatiivista häröilyä

Hetken mielijohde vai onko? Onko aina ollut kuitenkin salainen haave että saisi purkaa tätä suomenkielistä puheripuliaan ja löytää sille vielä kuulijoita? Kanssaihmisiä jotka haluavat käydä keskustelua, kuunnella kun kuiskailen heidän korviinsa ja kysyä lisää?

Tanskassa asuva monikulttuurisen uusperheen vegaaniäiti purkaa puheripuliaan suomeksi. Tragikoomista otetta ja huumoria ei voi välttää, koska vaikka elämä on vakavaa, ei sitä voi kauhean vakavasti ottaa.

Podcastissa pääsen puhumaan – sillä olen kova puhumaan ja puhun eri tavalla kuin kirjoitan.

”Mun nimihän on siis Terhi. Ja jos jotenki heti juuttuis tähän ja lähtis polveilemaan, kuten mulla on tapana. Kutsun sitä assosiatiiviseksi häröilyksi. Koska vaikka yritän kovasti olla parempi ihminen, sellanen yhteiskuntakelpoinen rationaalinen suoraselkäinen girlboss, niin oon aika aidosti kyllä siis, semmoinen just ei sellainen. ”

Mistä tuokin nyt tuli? Kun saa puhua, enemmän on enemmän.

Lisäksi avausjaksossa pohdin Terhi-nimeni alkuperää, hyggen patentoimista, kiroilemista, eksymistä Jorviin ja hylkeiden ääntelyä.

Uusi jakso joka Perjantai

Viikottain ilmestyvä Podcast tulee olemaan häröilevää, mutta toivottavasti myös ulkosuomalaisuutta ja tanskalaista kulttuuria syvemmin avaavaa. Sen lisäksi tulen jalkautumaan kadulle kyselemään danskeilta teitä arvelluttavia kysymyksiä, jubailemaan erilaisten vieraiden kanssa, soittelemaan teille ituhippimusiikkia, valaiden ääniä ja tekemään mitä kummallisempia kuunnelmia.

Jyllannin suomineito Podcast? Perämoottoreita ja assosiatiivista häröilyä

Tanskassa asuva monikulttuurisen uusperheen vegaaniäiti purkaa puheripuliaan suomeksi. Tragikoomista otetta ja huumoria ei voi välttää, koska vaikka elämä on vakavaa, ei sitä voi kauhean vakavasti ottaa.

 

Lähetä kommentteja ja kysymyksiä sähköpostitse: takoivisto@gmail.com

Tai viesti Instagramissa ja Facebookissa

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä