Kiitos sinulle, ihminen

Vuosikymmen on lopuillaan.

Monien elämässä on tapahtunut niin upeaa kuin ikävää. Voi kuitenkin tuntua pahalta kaikki muiden hehkutus saavutuksista, jos itsellä on juuri nyt riittämättömyyden tunteita. Kun ei ole saavuttanut suuria merkkipaaluja, ei ole saanut tunnustusta raadannalleen.

Kaikella tapahtuneella on kuitenkin merkitystä, eikä pelkkä kiitollisuus aina riitä. Mutta kylläkin sen muistaminen, että kaikesta oppii, kasvaa ja kehittyy. Se voi viedä aikaa ja ota siihen oma aikasi.

Anna kaikkien tunteiden lyödä läpi äläkä vertaa muihin.

Kiitos sinulle, koska olet ihminen.

Ihmisyyteen kuuluu epäonnistuminen, kipu ja häpeä. Me olemme kaikki olleet siellä.

Mikä on merkityksellistä? Status? Kenen mielestä? Minkä universaalin mittapuun mukaan?

Olin helvetillinen sankari kun selvisin vauvavuosista hengissä. Kun jaksan nauraa arjen raakuudelle.

Ei kyllä naurattanut silloin.

Mutta jos saa nauraa toisten kanssa jotka ovat avoimesti myös paskana, me helpotumme. Me saamme synninpäästön ja elämä onkin yhtäkkiä paljon kauniimpaa kuin hetki sitten, kun kuvittelimme olevamme yksin huonompia kuin muut.

Kiitos tästä vuodesta sinulle, joka olet ollut minulle ihminen. Että olet näyttänyt heikkoutesi, itsesi sellaisenaan ja antanut tilaa epäonnistumiseen. Tuomitsematta.

Jokainen este on kuitenkin mahdollisuus.

Jokainen paska takapakki ja ”ei” on polttoainetta yrittää lujempaa kohti omia unelmia. Jos joku ei usko minuun tänään, tulee vielä se päivä kun on joku joka uskoo.

Kun kohtaa oikean ihmisen, jonka kanssa on oikea yhteinen hengityksen rytmi. Aallonharja, jossa on yhteinen kieli.

En usko pelkkään positiiviseen ajatteluun, sillä nk. negatiivisillakin tunteilla on meille tärkeä merkitys ja sanoma.

Jos tänään ei ole juhlatuulella, mitä sitten?

Uusi vuosikymmen saapuu. Huomenna on uusi päivä.

Tänään olin lasten kanssa rannalla. Paikassa jonne aina päätyy, jos on jotenkin hatara tai vaikea olla. Kun aallot lyö, hiekka antaa myöten jalkojen alla – löytyy perspektiivi.

Lasten kanssa rannalla kerättiin talventörröttäjiä, kiviä, simpukoita ja merenhuuhtomaa puuta illan  lasten ja ykattaukseen.Juhlitaan stävien kesken syöden kolme ateriaa: vegaanista sushia, currya ja jälkkäriksi vegaaninen jäätelöbaari💜

Ilta alkaa kello 18.00 kuningattaren uuden vuoden puheella, jota koko Tanska seuraa kotona televisiosta. Sitten skoolataan ja ruokailu voi alkaa.

Ennen puolta yötä alkaa valtava pauke ympäri kaupunkia: täällä saa ampua raketteja MISSÄ VAAN. Tule seuraamaan puolenyön liveä instaan – kerron että järkytyin kun koin tämän tanskalaisen uuden vuoden ensimmäistä kertaa!

View this post on Instagram

Vuoden ja vuosikymmenen viimeiset auringon säteet⭐ Vuosikymmen täynnä suuria tapahtumia: muutin toiseen maahan, tulin äidiksi ja ura kulkee ennustamattomia polkujaan. Aloin vahingossa bloggaamaan. Vai onko mikään koskaan vahinko? Niin paljon kauniita ja arvokkaita kohtaamisia. Jokaisesta olen kiitollinen ja hellin niitä sydämessäni. Ihanaa uuden vuoden juhlaa ja kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ⭐Toivon koko sydämestäni että saat tänään nauttia ystävien ja rakkaiden seurasta💜 Kiitos @kaksplus lehdelle ensimmäisestä vuodestani bloggaajana💜✨⭐Ja upeille kollegoille, joiden kanssa olen tavannut kuluneen vuoden aikana ja joilta olen oppinut niin paljon bloggaamisesta💜@hannamaariap⭐@kunaitikelaablogi ⭐@desirenyman⭐@sellaista_sattuu @munakoisonijamina. Stooreissa höpisen teille kiitokseni🥰❤️ Lasten kanssa rannalla kerättiin talventörröttäjiä, kiviä, simpukoita ja merenhuuhtomaa puuta illan kattaukseen✨Juhlitaan lasten ja ystävien kesken syöden 3 ateriaa: vegaanista sushia, currya ja jälkkäriksi vegaaninen jäätelöbaari💜 Ilta alkaa kello 18.00 kuningattaren uuden vuoden puheella, jota koko Tanska seuraa kotona televisiosta. Sitten skoolataan ja ruokailu voi alkaa⭐Ennen puolta yötä alkaa valtava pauke ympäri kaupunkia: täällä saa ampua raketteja MISSÄ VAAN. Tule seuraamaan puolenyön liveä, kerron että järkytyin kun koin tämän tanskalaisen uuden vuoden ensimmäistä kertaa😅 #uusivuosi #nytår #beachlife #denmark #blogit #kaksplusblogit #tnska #ulkosuomalainen #vegan #veganlife #vegansofig #inhimillisyys #veganer #veganmom #vegansk

A post shared by Terhi-Anneli Koivisto (@jyllanninsuomineito) on

Vuoden ja vuosikymmenen viimeiset auringon säteet.

Vuosikymmen oli minulle täynnä suuria tapahtumia: muutin toiseen maahan, tulin äidiksi ja ura kulkee ennustamattomia polkujaan. Aloin vegaaniksi, joka muutti elämäni.

Aloin vahingossa bloggaamaan. Vai onko mikään koskaan vahinko?

Niin paljon kauniita ja arvokkaita kohtaamisia. Jokaisesta olen kiitollinen ja hellin niitä sydämessäni.

Kiitos teille kaikille. Kiitos sinulle, ihminen.

 

Terhi

 

 

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä