Kujeillen kesään – vegaanisin askelin!

Kaupallinen yhteistyö Kivakuje

Olen vaatteiden suhteen todella kranttu. Minun on todella vaikea löytää liikkeistä vaatteita, jotka pirskahtelee. Työvaatteet nyt on yleensä tummanpuhuvia ja käytännöllisiä, sillä kuvatessa pitää olla näkymätön ja hajuton. Mutta se kuka minä olen, Terhi ilman työroolia ja statusta, on todella paljon värikkäämpi ja persoonallisempi pukeutuja.

Löysin tyylini pukeutua kun olin jo aika nuori. Toki elämänvarrella on ollut erilaisia jaksoja, jolloin olen suosinut lökäpöksyjä enemmän kun hameita. Printit on joskus olleet enemmän mieleen kuin värit. Mutta aina jotenkin palaan sellaiseen metsänmenninkäinen meets ikihippi- tyyppiseen kirppistyyliin, jonka ainoat rajat on oman mielikuvituksen rajat.

Vaatteissa ja materiaaleissa voi olla suuriakin tunteita. Niissä voi olla pitkään rakennetun identiteetin kronologia.

Löysin siis oman tyylini kun olin vielä ala-asteella, tai muistaakseni se meni niin. Vartuin vähävaraisessa perheessä ja meillä ei ollut varaa merkkivaatteisiin. Oma nuoruusaika oli vielä oikein kunnon juppiakaa, jolloin Levikset ja permikset piti olla jokaisella. Kun en saanut merkkivaatteita, löysin itseni kierrätyskeskuksista. Tuolloin vielä kierrätyskeskus oli ilmainen, eli vaatteita ja kenkiä sai vaan hakea jos oli tarve. Aloin yhdistellä mielestäni kauniita ja hassuja vaatteita, ja sillä tiellä olen edelleen.

Vaatteissa ja materiaaleissa voi olla suuriakin tunteita. Niissä voi olla pitkään rakennetun identiteetin kronologia.

Vaate voi olla kannanotto. Eettinen ja kestävä valinta.

Jos omanlaisteni vaatteiden löytäminen on haastavaa – niin takuulla on kenkien löytäminen. En käytä koskaan korkoja ja mieluuten kulkisin läpi vuoden avojaloin. Mutta joskus kengät tuo tosi näpsäkän lisän koko asuun. Kuten Kivakujeen Ensteks-nyörisaapas.

Upcykled and loved!

Kujeen upcycled-mallisto on valmistettu kotimaisesta ylijäämäkankaasta. Vegaaninen mallisto, joissa on minun esteettistä silmääni hivelevä muoto. Ihanat nyörit ja kengissä on kivan pituiset varret.

Ihastuin Kivakuje -kenkiini. Niissä on jotain muumilaakso-henkeä, joka tuntuu todella omalta.

Mikä on mielestäni upeaa on se, että näissä kengissä käytetty tummansininen kangas on kotimaisen vaateteollisuuden ylijäämää.

Varren korkeus 20 cm, sisässä ohuehko keinokuituvuori.

Minusta on hauska yhdistää tennareita hempeisiin mekkoihin ja buutseja tyttömäisiin tylleihin. Kontrasti on kivaa ja jännää.

Kengät sopii hieman sensuellimpaankin kesämekkotyyliin.

Lökäpöksyt ja värikkäät sukat?? Kyllä!

Koodilla JYLLANNINKUJE saat 10 euron alennuksen verkkokaupan tilauksesta!

Alennus on voimassa 26.4. sunnuntaihin asti ja koskee vain vegaanista UPCYCKLED – mallistoa.

Käy tsekkaamassa valikoimaa täällä ja tee tilaus. Nyt jos koskaan on tärkeä aika tukea yrittäjiä. Ja vielä eettisiä ja kotimaisia tuotteita!

View this post on Instagram

Mainos @kivakuje 🦋 Postaus kuuluu #otavamediavälittää -kampanjaan ja on tehty Pro Bono. Vartuin vähävaraisessa perheessä, jossa oli pakko oppia käyttämään kierrätyskeskuksia ja kirpputoreja. Ei saanut teini pahimpaan juppiaikaan leviksiä. Taisin muuten saada jotkut feikit?🤷 En oikein muista enää, onhan siitä rapiat 20 vuotta! Mutta siitä se sitten lähti, pakon sanelemana. Mielikuvituksen käyttäminen myös itsensä vaatettamisessa. Kierrättämisen ja uniikkien tuotteiden arvostaminen. Vaatteissa ja materiaaleissa voi olla suuriakin tunteita. Niissä voi olla pitkään rakennetun identiteetin kronologia. Vaate voi olla kannanotto. Eettinen ja kestävä valinta. Kujeen upcyckled-mallisto on valmistettu kotimaisesta ylijäämäkankaasta💕 Vegaaninen mallisto, joissa on minun esteettistä silmääni hivelevä muoto. Ihanat nyörit ja kengissä on kivan pituiset varret. Kuin tuulahdus muumimaailmasta, joka muuttuu arkitodellisuudeksi. Käy tsekkaamassa mitä kaikkea ihanaa Kujeelta löytyy💕🦋 Koodilla JYLLANNINKUJE saat 10 euron alennuksen verkkokaupan tilauksesta. Alennus on voimassa 26.4. sunnuntaihin asti ja koskee vain vegaanista UPCYCKLED – mallistoa. Blogissa lisää kuvia ja linkit Kujeen verkkokauppaan 🦋 Linkki @jyllanninsuomineito profiilissa🦋 #jyllanninsuomineito #kaksplusblogit #vegaani #veganshoes #kivakuje #alennuskoodi #alennus #vegan

A post shared by Terhi-Anneli Koivisto (@jyllanninsuomineito) on

#otavamediavälittää

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi