Lasten vegaaninen Emmätiiä-ruokalista

 

Emmä tiiä

Ei täälä oo mitää

Ei oo nälkä

En haluu tota

Iha sama

Joo toi mut ilman sipuliatomaattiaenhaluaaeioliajaeiyhtäänpippuria

Olemme saapuneet päivälliselle terassille ja luemme ruokalistoja. Paitsi yksi, joka juoksee ympäriinsä ja käy pölisemässä vieraisiin pöytiin.

Miesvahvuudella 4+2 ja ikäjakaumalla 38-3-vuotta ruokalistojen selaaminen ja päätösten tekeminen on aina kaaos. Sekavuutta ei todellakaan helpota vegaanius ja yksi kaikkea ihmisravinnoksi tarkoitettua nirsoileva perheenjäsen.

Kun jotenkin onnistumme tilaamaan kaikille ruoat ja juomat ja ne vihdoin saapuvat, yksi pillahtaa itkuun kun olisikin halunnut keltaisen smoothien kuten muut, nirsoilijan mielestä ranskalaiset ovat vääränvärisiä ja ketsuppi maistuu erille kuin kotona.

Monissa ravintoloissa kun ei ole vielä montakaan vegaanista vaihtoehtoa ja annoksia joutuu joka tapauksessa tarjoilijan kanssa tuunailemaan, päätin tehdä lapsille valmiin emmätiiä-vegaaniruokalistan tulevia ravintolakäyntejä varten. Monet ravintolat ovat valmiita rakentamaan vegaanisen annoksen, eri elementtejä yhdistelemällä.

Lasten vegaaninen emmätiiä-ruokalista

Mitä helppoa kasvisruokaa syödä koko perheen kanssa arjessa ja viikonloppuna? Ruokalistaa on helppo muuttaa, osia yhdistellä,  toimii myös kotiolosuhteissa ja lapsiperheen illalliskutsuja suunnitellessa. Hyvää ruokahalua!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä

Pysy kartalla ja tilaa Kaksplussan uutiskirje

X