Menkää Faaborgiin, siellä on ihan hel–tisti ihania kukkia!

Jos tämä nyt olisi joku ihana matkailublogi, niin miten idyllistä Faaborgin kaupunkia markkinoisi minun lapseni silmin?⁣⁣ Miten tämä vaikuttajamarkkinointi keikka olisi sujunut? Sloganina olisi varmaankin kuusivuotiaan Askin hokema:
⁣⁣
”Here is just some fucking flowers!”

Kiroilusta mainittakoon sen verran, että Tanskassa kiroillaan todella paljon. F-sanaa viljellään koko perheen televisio-ohjelmissa, se livahtaa opettajien ja aikuisten suista. On ollut täysin mahdoton työ yrittää saada kuusivuotiasta unohtamaan F-sana, kun siltä ei vaan voi välttyä.


⁣⁣
Ei ollut tarkoitus reissustamme mitään postailla, mutta laitoin seikkailumme Instagram stooreja teille nähtäväksi, koska tässä päivässä oli jotain niin riisuttua. Niin raakaa ja aitoa.

View this post on Instagram

Jos tämä nyt olis niinkun joku ihq matkailublogi, niin miten idyllistä Faaborgin kaupunkia markkinoisi mun lapseni silmin?⁣⁣ Miten tää vaikuttajamarkkinointi keikka olis niinkuin mennyt? ⁣⁣ "Helvetisti jotain kukkia!" 🤷🤦⁣⁣ ⁣⁣ Viikonloppuna mulla ja Askilla oli päiväreissu Faaborgiin, Fynin puolella sijaitsevaan pieneen kylään. ⁣⁣Mun ei ollut tarkoitus tästä mitään postailla, mutta laitan viikonlopun stooreja teille nähtäväksi, koska tässä päivässä oli jotain niin riisuttua. Niin raakaa ja aitoa. ⁣⁣ Reissun varsinainen motiivihan oli se, että me vietiin Faaborgiin yökylään Elias, jonka kaveri muutti lasten suruksi puoli vuotta sitten meidän naapurista yli sadan kilometrin päähän.⁣⁣ ⁣⁣ Me vietiin Elias ja sitten hengailtiin Askin kanssa kaksin, ilman suurempia suunnitelmia koko päivä näissä idyllisissä tunnelmissa.⁣⁣ ⁣⁣ Päivä 6- vuotiaan jätkän kanssa muistutti kovasti siitä, miltä tuntuu olla liikenteessä tosi humalaisen ihmisen kanssa. Känniääliön tunteet heilahtelee laidasta toiseen, mitään mitä sanoo ei ymmärretä oikein, kaikesta loukkaannutaan (kuten että on kukkia kadulla)Vähän yritetään vääntää riitaa kaikesta ja syy on aina jossain muussa. Kiukku voi muuttua sekunneissa itkuksi, hellyyden kaipuuksi ja rakkaudenosoituksiksi 🤷 Tässä teille jäävuoren huippu ( Huipun alle jäänyt materiaali olkoon ikuisiksi ajoiksi sensuroitu):⁣⁣ ⁣⁣ Ask: Voi näitä fucking kukkia!⁣⁣ ⁣⁣ Minä: No ja voi tota sun kieltäs. Mutta jos se fuck on niinkun voimasana positiivisessa mielessä, oon samaa mieltä!⁣⁣ ⁣⁣ Ask: Säkin oot äiti ihan tyhmä⁣⁣. Minä: No mitäs tällä kertaa?⁣⁣ Ask: Ku tykkäät näistä fucking kukista!⁣⁣ ⁣⁣ …30 sekuntia myöhemmin…⁣⁣ ⁣⁣ Ask: Äiti mäkin haluan lapsia kun oon iso.⁣⁣ ⁣⁣ Minä: No sehän kiva. Jokainen päättää itse haluaako lapsia ja sä saat toki toivoa lapsia.⁣⁣ ⁣⁣ Ask: (ottaa mua kädestä ja katsoo hymyillen) Sitten mä olen kun sä ja mä nyt. Ja mulla on tämmönen ihana lapsi ja mä oon noin ihana äiti kun sinä!⁣⁣ ⁣⁣ Ota siitä nyt sitten selvää 😅🤦Mut menkää Faaborgiin – siellä on helvetisti ihania kukkia! #matkailublogi #faaborg #visitdenmark #jyllanninsuomineito @kaksplus

A post shared by Terhi-Anneli Koivisto (@jyllanninsuomineito) on

Meillä oli lasten kanssa yksi viikonloppu päiväreissu kauniiseen Faaborgin kaupunkiin, joka sijaitsee Fynin puolella. Reissun varsinainen motiivihan oli se, että me veimme Eliaksen Faaborgiin yökylään. Eliaksen hyvä kaveri muutti pois Fredericiasta puoli vuotta sitten, meidän naapurista yli sadan kilometrin päähän.⁣⁣

Päivä 6- vuotiaan jätkän kanssa muistutti kuitenkin huolestuttavasti siitä, miltä tuntuu olla liikenteessä tosi humalaisen ihmisen kanssa.

Me veimme Eliaksen ja sitten hengailtiin Askin kanssa kaksin, ilman mitään sen suurempia suunnitelmia koko päivä Faaborgin kaupungin idyllisissä tunnelmissa.⁣⁣ Oli ihanan kuuma ja me ajettiin suoraan Faaborgin satamaan. Sataman kupeessa on kiva lasten leikkipaikka, jossa pyörähti ensimmäinen tunti. Leikkipaikan vieressä oli kalaravintola ja jäätelökioski, josta saatiin juomat ja jädet. Leikkipuiston jälkeen talsittiin satamaa pitkin kohti Faaborgin keskustaa ja kauniita kävelykatuja.

Varsin leppoisaa ja mukavaa.

Päivä 6- vuotiaan jätkän kanssa muistutti kuitenkin huolestuttavasti siitä, miltä tuntuu olla liikenteessä tosi humalaisen ihmisen kanssa.

Känniääliön tunteet heilahtelee laidasta toiseen, mitään mitä sanoo ei ymmärretä oikein, kaikesta loukkaannutaan (kuten että on kukkia kadulla) Vähän yritetään vääntää riitaa kaikesta ja syy on aina jossain muussa.

Kiukku voi muuttua sekunneissa itkuksi, hellyyden kaipuuksi ja rakkaudenosoituksiksi
Tässä teille päivän aikana sanottua. Tämä on vain jäävuoren huippu:⁣⁣
⁣⁣
Ask: Voi näitä fucking kukkia!⁣⁣
⁣⁣
Minä: No ja voi tota sun kieltäs. Mutta jos se fuck on niinkun voimasana positiivisessa mielessä, oon samaa mieltä!⁣⁣
⁣⁣
Ask: Säkin oot äiti ihan tyhmä⁣⁣.

Minä: No mitäs tällä kertaa?⁣⁣

Ask: Ku tykkäät näistä fucking kukista!⁣⁣
⁣⁣
…30 sekuntia myöhemmin…⁣⁣
⁣⁣
Ask: Äiti mäkin haluan lapsia kun oon iso.⁣⁣
⁣⁣
Minä: No sehän kiva. Jokainen päättää itse haluaako lapsia ja sä saat toki toivoa lapsia.⁣⁣
⁣⁣
Ask: (ottaa mua kädestä ja katsoo hymyillen) Sitten mä olen kun sä ja mä nyt. Ja mulla on tämmönen ihana lapsi ja mä oon noin ihana äiti kun sinä!⁣⁣
⁣⁣
Ota siitä nyt sitten selvää.

Mutta menkää Faaborgiin – siellä on helvetisti ihania kukkia!

Ask kukkaisilla kujilla.

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä