Miten tapasin tanskalaisen poikaystäväni? Kuuntele podcast!

Kahvihetkiä maailmalla– podcast jututti minua ja nyt reipas kahvihetkemme on julkaistu! Paljastan lähetyksessä asioita parisuhteestani, joista en ole kertonut edes blogissani. Haluatko kuulla miten teinirakkauteni löysi minut ja millaista elämämme on tanskalaisessa kotikaupungissamme?

Keskustelemme myös ulkomailla asumisestauusperheilystä, vegaaniudesta ja dokumenttiprojektistani.

Voit kuunnella podcastin Kahvihetkiä maailmalla-sivulla:

Terhi löysi nuoruudenrakkautensa Facebookista ja elää nyt boheemia uusperhe-elämää Tanskassa

Podcastin Lilli ja Helena kirjoittavat:

”Tapaamme tässä jaksossa Terhin, jonka elämä otti uuden suunnan Facebook-viestin ansiosta. Sen lähettäjä oli nyt jo aikuiseksi ehtinyt  tanskalainen Peter, Terhin nuoruudenihastus.

– Minä muistan sen tunteen, kun tajusin keneltä viesti oli, Terhi muistelee.

Terhi ja Peter olivat tavanneet ensi kertaa teini-iässä pohjoismaisessa tapahtumassa, jossa molempien kotikaupungit olivat edustettuina. Terhi oli tapahtumassa kokkolalaisen tanssiryhmänsä kera, Peter taas jyllantilaisen bändinsä kanssa. Nuorten tunteet leimahtivat, he rakastuivat ja tapahtuman päätyttyä pitivät yhteyttä kirjeitse. Mutta sitten kävi niin kuin usein käy: osoite katosi ja kirjoittaminen unohtui.

Kunnes, vuosien kuluttua, tuli sosiaalinen media ja sekoitti kaksikon päät.  Peter ja Terhi tapasivat musiikkifestareilla, rakastuivat uudelleen ja pian Terhi jo muuttikin Tanskaan. Nyt hän elää siellä iloista perhe-elämää, jota värittää vegaanius, videokuvaaminen ja boheemi uusioperhe.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä

Pysy kartalla ja tilaa Kaksplussan uutiskirje

X