Sunnuntai on aina piknik-päivä

Karavaani kulkee! Hyvin mahtuu eikä ole vielä edes täyttä 😀 Pyörävanhuksemme jaksaa jo kymmenettä vuotta kantaa meitä. Rakas lady.

Jotenkin siinä aina vaan käy näin.

Sunnuntaista tuppaa tulemaan piknik-päivä tahtoi tai ei. Vaikka suunnitteli muuta, teki muuta ja tahdon suunta oli toisaalla niin kuin kohtalon lailla sitä aina löytää itsensä jostain jonkun viltiltä popsimasta viinirypäleitä, köllimästä nurtsilla, juttelemassa aivottomia, loikkimassa kukissa, jubailemassa koppakuoriaisille, halailemassa puita ja valumassa hiljaa ihanassa tekemättömyydessä kohti iltapäivän piteneviä varjoja.

Well hello te kaikki!

Vaikka on tullut tehtyä töitä koko viikonloppu ja meni miltei iltapäivään, niin kiireesti piti pakata eväät, frisbeet, pyörät, herkut, huovat, pingut, supermanit ja ninjakuteet laatikkopyörään ja piknikille.

Tänään Tanskaa hiveili ihanat +16 astetta ja saatiin nautiskella auringon lisäksi upeista kukkameristä, leppäkerttujen joukkomarsseista, koppakuoriaisista, linnuista ja puihin puhjenneista lehdistä.

Vihdoinkin puutkin alkavat vihertää

Frisbeeeee

Äiti tytöt tykkää kukista! No mutta etkö sinäki tykkää? No en tykkää, tykkään niistä vaan sun takii! OK. 😀

Emmä tykkää kukista mutta sulle kerään!

Hän nautti auringon lämmöstä

Piknik oli tänään tapaus: kiireellä koriin kaikki mikä kotoa irtoo ja jonka voi dipata johonkin. Ja jotain jota voi dipata. Avot!

Leppäkerttuja ihailemassa

Öttiäisiä, ötököitä, tuoksuja ja villiyttä

Puukko on vakaa koululaisen otteessa

Ninja!

Lasten täti Ane oli tänään mukana

Instagram-tililläni on stooreissa paljon ihania videoita! Klikkaa kuvaa ja pääset tililleni

View this post on Instagram

Our "old lady" the dear bike and cozy Sunday picnic🍃//Mitä? Eihän tässä oo vielä edes tavaraa??Karavaani kulkee!😍 Sunnuntaista tulee aina piknik-päivä tahtoi tai ei. Suunnitteli jotain muuta niin jotenkin sitä aina löytää itsensä jostain jonkun viltiltä popsimasta viinirypäleitä, köllimästä nurtsilla, juttelemassa aivottomia, loikkimassa kukkameressä, halailemassa ja ihmeellisen painottomana valumassa hiljaa ihanassa tekemättömyydessä kohti iltapäivän piteneviä varjoja. Kotiin lähdetään kun viimeinenkin murunen on syöty ja ilta laskeutuu viileinä tuulina🌼 Katso lisää kuvia tämän päivän piknikistä @kaksplus @jyllanninsuomineito blogissa-linkki profiilissa 🧡 #jyllanninsuomineito #kaksplus #kaksplusblogit #foreigner #finnishwoman #blogit #denmark #lifeindenmark#bicyckling #kastellet #fredericia #vegankids #veganboys #jyllanninsuomineito #veganer #veganblogger #blog #instablog #ladcykel #veganforanimals #veganforlife #vegansofig #nature #natureshot #nomakeup #boho #bohemian #bohostyle

A post shared by Terhi-Anneli Bech Koivisto (@jyllanninsuomineito) on

Katsele myös kuvapostauksia kaupungistamme ja rannalta.

Blogini Instagramissa ja Facebookissa

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä