Uimahalli ja urheilukeskus on taas auki – ja täysin ilmaista lapsille koko heinäkuun ajan

Tanskassahan vietetään koko kesä lähinnä rannoilla. Biitsiä kun löytyy 8,750 km ympäri maata.

Meidän kotiranta, Østerstrand.

Me vietetään paljon aikaa biitsillä, jos kelit sen sallii.

Sade jatkui meillä täällä kuitenkin päiväkausia ja koronakriisin aikana on toki totuttu siihen, että jos sataa, niin se on sitten kotipäivä. Mihinkään kun ei ole voinut mennä. Leffateatterit on onneksi kuitenkin taas auki ja elokuvissa käytiinkin perjantaina. Sunnuntaina huomasin myös kuin vahingossa, että uimahalli ja urheilukeskus on auenneet.

Menin Frederician kaupungin uimahallin sivuille ja huomasin, että käynnissä on feriesjov (Erittäin vapaa suomennos=lomakivaa) Kun etsin hintoja, huomasin että urheilukeskuksessa eri lajit ja uiminen olisi lapsille ilmaista koko heinäkuun! Olipa mahtava järjestely kaupungilta. Lapset pääsisivät urheilemaan ja uimaan vaikka joka päivä, korvauksetta.

Monet lapsiperheet on kokeneet koronakriisin aikana taloudellista takapakkia ja kärvistelleet kotona. On oikeus ja kohtuus, että kaupunki on tehnyt valinnan tukea kaikkia lapsiperheitä tasapuolisesti.

Jotta korona pysyisi aisoissa, uimahallin osallistujamäärä on toki rajoitettu. Uijien määrää säännöstellään ilmottautumisilla: paikka uimahallista varataan mieluusti etukäteen. Uimahalliin voi toki päästä ilman ilmoittautumista, mutta silloin ei voi varmistaa, että varmasti pääsee sisään.

Soitin uimahallille ja sain minulle sekä kolmelle lapselle paikat puoleksi päiväksi.  Tänään menemme jälleen pulahtamaan uimahallissa iltapäivällä. Lisäksi aiomme mennä urheilukeskukseen keilaamaan ja pelaamaan sulkista. Uimahallin vieressä on ilmainen koko perheen ilmainen ulkoilupuisto, Madsby park, jos kelit sen sallii. Kyllä nyt kelpaa.

Päätettiin myös viime viikolla, ettei rynnätä eri puolille Tanskaa tai Saksaa lomailemaan, sillä joka paikassa on ryysis. Me tullaan oleilemaan uudessa kodissa, pistämään paikkoja kuntoon, nautitaan Jyllannin lähikaupungeista, rannoista ja käydään ehkä Legolandissa. Matkustaa voi myöhemminkin, kun kesälomat on muilla ohi.

Kaupungin uimahallin kotisivuilla on pop up, jossa ilmoitetaan ilmaisesta sisäänpääsystä.

Miten homma toimii

  1. Ilmainen sisäänpääsy lapsille 0-18 vuotta
  2. Ilmaista urheilua koko perheelle heinäkuun ajan
  3. Jos on maksanut etukäteen uimahallikortin tai sisäänpääsyn, rahat voi saada takaisin tiskiltä
  4. Koronakriisin vuoksi kävijämäärää säännöstellään. Neljä aikaa, joista voi valita mieleisensä: 10-12, 12-14, 14-16 tai 16-18.00
  5. Sisäänpääsy trooppiseen uimalaan varmistetaan soittamalla infoon

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä