VAPAAPÄIVÄ LOMAILUSTA

Eilen me tehtiin pieni road trip tässä lähistöllä, käytiin ajelemassa Daytona beatchille ja kurvailtiin muutaman mutkan kautta illalla takaisin kotiin. Matkan varrella syötiin ehkä parhaat hampurilaiset ikinä. (Hampurilaisten lisäksi odotin tältä matkalta pirtelöitä, mutta en ole vielä kertaakaan jaksanut ottaa jälkiruokaa!) Ennen päiväretkeä käytiin tekemässä tämän reissun tärkein ostos, haettiin matkarattaat! Päädyttiin monen suosittelemiin Baby Jogger city mini rattaisiin, ja ihan näppärät ne on kyllä olleet. Hintaa oli ehkä puolet vähemmän mitä Suomessa, joten kannatti tosiaankin ostaa vasta täältä…
Koska nämä ekat päivät on olleet melkoista juoksua paikasta toiseen, oli tänään suunnitelmissa vapaapäivä tästä lomailusta 😉
Aamulla leikittiin ”oman pihan” leikkipuistossa, käytiin läheisellä aamiaspuffetilla syömässä ja shoppailtiin taas vähäsen. Illalla käytiin syömässä isäni suosittelemassa ravintolassa, ja bang bang shrimpsejä on pakko saada uudelleen!
Muutama vuosi sitten käytiin siskoni ja miehensä kanssa Pariisin Disneylandissa, ja silloin me keksittiin meille uusi harrastus, teemapuistomatkailu 😀 Ihan kiva harrastus tämä on, mutta ei tätä kyllä ihan hirveen useasti ole tullut harrastettua, kun siitä Disneylandin visiitistäkin taitaa olla jo lähemmäs neljä vuotta… 😉
Mutta siitä se ajatus silloin lähti, ja sen takia me tänne Orlandoonkin ollaan tultu. Huomenna aloitetaankin sitten puistoilu-urakka kun suunnataan Disneyn Animal Kingdomiin. Pääsee Veikkokin vihdoin huvipuistolaitteisiin joita jo kovasti on odoteltu.
Veikko on kyllä ollut ihan superreipas matkustaja! Hienosti on tylsät shoppailureissutkin jaksettu kulkea mukana, tietty lelukaupan kautta on aina hyvä aloittaa… 😉

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Kiitos! Täytyy käydä tuollakin sitten 🙂

Avatar

Ihania loma kuulumisia 🙂 matkakuume iskee 🙂
Blogissani on sinulle jotakin ♡

Avatar

Matkajuttuja lukiessa matkakuume iskee täälläkin helposti! 😀
Kiitos mukavasta haasteesta <3

Avatar

Kauniita kuvia ja kuulumisia, oon niin kade! 😀
Ihanaa reissun jatkoa!

Avatar

Kiitos 🙂 Ja tätä reissua on kyllä niiin odotettu! 😀

Avatar

Mäkin haluun! 🙂

Avatar

😀

Avatar

Hei, muistatko mistä liikkeestä ostitte matkarattaat? Ollaan itse tulossa sinne päin ihan pian, ja myös mietinnässä samojen rattaiden osto.

Avatar

Rattaat ostettiin MacroBabysta, löytyy ihan Florida Mallin vierestä 🙂 Huikean iso lastentarvikeliike, josta löytyy ihan kaikkea!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä