VAUVA CONSSEISSA JA TYTTÖVAUVOJEN KEVÄTVAATTEITA!

Lupailin kuvata tuota Ebben haalaria vielä pipon ja conssien kanssa. Tuo haalari on siis ihan collegea, ja menee sitten myöhemmin keväällä ja kesällä ulkovaatteena, nyt on käytettävissä sisähaalarina tai sitten lämpöpussin kanssa jo kauppareissuilla. Pikkuiset Converset on vaan niin suloisia, vai mitä? Mutta APUA, nuo olikin jo vähän liian pienet! Tai sen verran justit, ettei nämä taida ehtiäkään meillä käyttöön. Täytyy siis tehdä vähän tennariostoksia vielä tälle keväälle ja Veikolle tietty myös. Veikolla onkin ollut joka vuosi tummansiniset conssit vauvasta asti, joten ei me varmasti pärjätä ilman nytkään, hah! Tuosta Ebben haalarista ja muista uutuuksista lisää tässä postauksessa.

Sain toiveen vinkkailla kivoista tyttövauvan kevätasuista, ja alle keräsinkin muutaman kivan (ja kovin vaaleanpunaisen, haha!) asun. Vauvakokoisissa, eli alle 80cm ulkovaatteissa onkin vähän vähemmän valinnanvaraa, ja nämä valkkasinkin sen perusteella, että näitä löytyy myös vauvakoossa.

Mikäs on oma suosikkisi näistä tyttöasuista?
Tykätäänkö teillä tennareista?

Kommentit

10 kommenttia
Avatar

Conssit on kyllä kivat, mutta jotkut tarralliset on kiva olla nopeisiin lähtöihin myös 🙂

Avatar

Ihanat tennarit ja tietty myös niiden käyttäjä! Kiitos muuten haalarin mitoista, täytynee laittaa se tilaukseen (salaa odottelen vielä pientä alekoodia 😉 ), tulee meillä varmasti käyttöön. Meidän vauva sai lahjaksi Timberlandin ihanat kamelinväriset tennarit. Toivon niin, että ne olis sopivat nyt keväällä. Paketissa oli saman värinen pipo. Meillä ei oo vielä kenelläkään ollut Conssin tennareita, isommatkaan ei oo niitä toivoneet, joitakin muita toki ollut. Nuo pienet on kyllä niin söpöt 🙂

Avatar

Oi kuulostaapa kivalle nuo Timberlandit! Meillä on Conssien ohella ollut myös tarrallisia tennareita, nuo nauhalliset kun on niin hitaat pukea, eikä kolmevuotiaaltakaan onnistu vielä itse laittaa 🙂

Avatar

Tennarit on niin söpöjä, meillä on kevääksi molemmille lapsille mustat Converset (vauva sai omansa joululahjaksi). Meillä oli minillä aiemmin pinkit Converset ja noi Converset on niin näppärät kun sopii asuun kuin asuun 🙂 Kiva kollaasi tyttöjen vaatteista!

Avatar

Conssit kyllä sopii vähän kaiken kanssa! 🙂

Avatar

Suloinen poika ja ihanat tennarit! Meillä oli viime vuonna pienimmällä valkoiset Conssit. Uskalsi käyttää lapsella arkaa väriä kun toinen ei vielä niin kovin liikkunut 🙂

Avatar

Ihan pikkuisella kyllä valkoiset toimii varmasti paremmin kuin menevällä leikki-ikäisellä, joka ei mutalätäköitä kiertele! 😀

Avatar

Aivan ihanat nuo pienet Converset. Tuollaiset haluan meidänkin pikkuiselle 🙂

Avatar

Nuo on kyllä niin söpöt, ettei niitä malta edes pitää kaapissa, vaan saa olla hyllyssä esillä 😀

Avatar

Meillä on myös ollut Consseja ja tavallisia (merkittömiä) tennareita lapsilla, ne on ihan huiput kesäkengät. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä