15 KUVAA LASTENHUONEESTA

blogi lastenhuone

lastenhuone blogi

Pian kaksivuotias Viljami on aikamoinen touhutaapero, joka toisin kuin veljensä, viihtyy pitkiäkin aikoja puuhastelemassa yksin omia juttujaan leikkihuoneessa.

Tällä hetkellä lemppareita on Pipsa Possu lelut, Brion junarata, (salaa vähän isoveljen pikkulegotkin), ja nyt kun siirrettiin Duplot täyteen ahdetusta laatikosta vähän väljemmille vesille suuren Stuva-laatikkoon, on Duploilla alettu touhuamaan päivittäin.

lastenhuoneen sisustus

lastenhuone

lastenhuone hyllykkö

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

leikkihuone sisustus

Veikon pöytä on ollut pitkään leikkikehän sisällä, mutta pikkuveli alkoi päästä sinne niin ketterästi sisään, että se kävi vähän turhaksi, ja otettiin leikkikehä nyt kokonaan pois. Onneksi lähes kaksivuotias ei enää laita Legoja tai muita pikkuleluja suuhun, tuolla isoveljen puolella kun on aina Legoleikit meneillään.

Tulikin kyllä ihan hassun avaran näköinen tuosta nurkasta, mutta ihan kiva kyllä välillä näin! Tuonne onkin ollut pitkään kaikenlaista seinälle kiinnitettäviä juttuja odottelemassa, katsotaan, jos vaikka tässä syksyn aikaan niitä vihdoin saataisiin paikoilleen, hih.

lastenhuone kuvia

lastenhuone

leikkihuone

lastenhuone

leikkihuone

Kivaa keskiviikkoa!

Kommentit

12 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Kiitos 🙂 Pöytä on Ikean Stuva-sarjan penkki 🙂

Avatar

Kivalta näyttää ja ihana kuulla, että teidän taaperolle leikit maistuu? Juuri tänään sanoin miehelleni, että aivan kuin meidän kuopus olis alkanut vähän rauhoittua ja leikitkin on alkanu enemmän kiinnostaa. Isoveljien huone (=aarreaitta) on edelleen kyllä aivan paras kohde ja siellä on kyllä päässyt nyt myös leikkimään niillä kielletyillä leluilla eli pikkulegoilla. Suosikkeja on legoukkojen päät? Toinen, vähän paremmin ikätasolleen sopiva, suosikkileikki on Schleichin eläimet. Niitä jaksaa järjestellä jo melko pitkäänkin. Brion junat on myös päässeet leikkeihin, samoin parkkitalo. Kestosuosikki on myös kaikki palloleikit, kunnon potkimiset mieluiten vielä isomman veljen isolla nahkakuulalla?

Annika/ Karkkipurkki

Meilläkin noita Schleich eläimiä kuskailee, ja matkii tuttujen eläinten ääniä 🙂

Avatar

Ihana huone, tykkään kovasti <3! Tosi kivalta näyttää ja mikä tärkeintä, on varmasti lastenkin mieleen! Meillä lastenhuone on pakon sanelemana vähän keskeneräinen enkä ole päässyt vielä sisustamaan sitä kovinkaan "lapselliseksi". Ihailen siis suloista lastenhuonettanne kovasti ja toivon, että joku kaunis päivä meilläkin olisi yhtä ihana huone pojalle.

Meidän lähes kaksivuotias on edelleen kova touhottamaan, muttei vieläkään viihdy kovinkaan paljon leikkimässä yksin. Aina pitää olla äidin tai isin mukana leikkimässä :). On kyllä ollut meilläkin havaittavissa ehkä ihan pientä muutosta tässä ja välillä olen ihan ihmeissäni, kun poika oikeasti tuntuu leikkivän yksin jopa 5 minuuttia, heh! Se on oikeasti meillä pitkä aika. Meillä suosikkeja ovat Brion junarata, Dublot, parkkitalo, Ryhmä Hau -hahmot autoineen ja pikkuautoleikit automatolla.

Annika/ Karkkipurkki

Kiitos! <3 Meillä ei esikoinen koskaan oikein tottunut leikkimään yksin, vaan aina täytyi olla jompikumpi vahemmista kaverina, joten tämä on kyllä nyt aika outoa, että toinen viihtyy ihan yksinkin touhuilemassa 😀

Avatar

Ihana huone ja söpöjä pieniä yksityiskohtia! Mä oon kans miettinyt meille noita Legon säilytyslaatikkoja ja String-hyllyjä molempien lasten huoneisiin (hyllyiksi pikku aarteille). Mukavaa viikkoa!

Annika/ Karkkipurkki

Kiitos 🙂 Nuo Lego rasiat on kyllä käteviä, justiin mietin, että pitäisi hankkia niitä toinen samanlainen setti 🙂

Avatar

On kyllä tosi ihana huone, viihtyisä ja kelpaa leikkiä. Kauniita yksityiskohtia ja sopivasti värejä. 🙂

Annika/ Karkkipurkki

Kiitos :))

Avatar

Ihana huone. Kivoja yksityiskohtia. Muistatko mistä olette hankkineet lasiovellisen kaapin? Sellaista olen etsinyt meillekin, jotta saisimme pikku legot nätisti esille.

Annika/ Karkkipurkki

Kiitos! Kaappi on Ikean Billy kirjahylly lasiovilla. Ollaan kyllä oltu tuohon tosi tyytyväisiä, eikä hintaakaan tuolla ollut kuin reilun satasen 🙂

Avatar

Kivalta näyttää! Mistä tuo kirjoituspöytä on?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä