COOLIT GORETEX-TENNARIT, KYLLÄ! (SIS -25% ALEKOODIN)

ellos viking

Veikkaanpa, etten ole ainoa, joka on sitä mieltä, että lapsella täytyy olla kunnolliset vedenpitävät kengät välikauteen, mutta joka tykkäisi, että ne goretex-kengätkin olisivat nätit. Aika monesti siellä goretex-hyllyllä tekisi mieli ottaa sellainen käpäliä silmillä pitävä apinaemoji-ilme, mutta tiedättekös, tällä kertaa mun naama näytti varmastikin sellaiselta sydänsilmäemojilta, kun törmäsin näihin kokonaan mustiin varrellisiin goretex-kenkiin. Miten kivannäköiset ja coolit kengät välikauteen!

Vikingin varrellisissa kengissä on goretex-kalvo, joka tekee kengistä vedenpitävät ja hengittävät. Kärjissä ja kannassa on vahvikkeet, joten kengät kestävät varmasti hurjemmankin vauhtiveikon käyttöä. Tennareissa on joustavat nauhat (joita ei tarvitse avata ollenkaan) ja varressa tarrakiinnitys, joten nämä on eskarilaisen helppo ja nopea pukea itse jalkaan. Tarvittaessa sisäpohjan saa kengästä pois ja kengät voi myös pestä pesukoneessa 30 asteessa.

Niin ja jos hinta kirpaisee, niin Ellokselta saa nyt nämä kengät -25% alennuksella! Tuo ale muuten koskee kaikkia lastenvaatteita ja -kenkiä, joten nyt on hyvä aika tarkistaa kenkä- ja vaatekaapin tilanne ja tilata syksyä ja talvea varten sopivat jutut. Tuo alennus koskee myös merkkituotteita, ja alennus näkyy kassalla, eikä siihen tarvitse alekoodia. Kaikki lastentuotteet löydät täältä.

Nämä mustat varrelliset tennarit* lähtevät koosta 28 ylöspäin, joten meidän 25 koon kenkiä käyttävälle juniorille ei näistä vielä kokoa löytynyt, mutta pienemmälle löysin mukavat harmaat Vikingin goretex-kengät*, joissa on myös samanlaiset joustavat nauhat ja tarranauhakiinnitys. Näissä onkin pikkuisen matalampi varsi, jolloin alle kolmevuotiaan on varmasti nämä helpompi itse saada jalkaan. Aika kivat nämäkin, ja mukavan pirteät nuo kenkien punaiset yksityiskohdat!

ellos kengät

kengät lapsille

Meillä alkaakin nyt olla kaikki eskaria varten hankittuna, ja hyvä niin, sillä ensimmäinen eskaripäivä on huomenna!

Meinasin tänään järkätä jotkin lomanlopettajaiskemut, mutta sitten muistin, että mehän pidetään pieni loma heti puolentoista viikon päästä, joten ehkä ei tätä loman loppua nyt suuremmin juhlisteta, hih. Sen sijaan sulatettiin pakastimesta Daim-kakku ja katettiin pöytään pillimehut ja keksejä, ja juhlistettiin huomenna alkavaa esikoulutaivalta. Koska kukapa ei rakastaisi pieniä kemuja keskellä viikkoa, ja onhan eskarin aloittaminen juhlimisen arvoinen asia!

goretex kengät lapsille

lastenvaateblogi

Tähän loppuun keräilin vielä muita Elloksella tällä hetkellä voimassa olevia alekoodeja:

-20% alennusta Ellos Home -valikoiman tuotteista, myös huonekaluista!
Alennuksen saa koodilla: 365712 ja se on voimassa 14.8.2017 asti. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita, mattoja, tapetteja, sisävalaisimia ja huonekaluja. Alennusta ei voi yhdistää Ei alennusta -tuotteisiin.

-30% alennusta kalleimmasta tuotteesta!
Alennuksen saa koodilla: 365713 ja se on voimassa 14.8.2017 asti. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennusta ei voi yhdistää Ei alennusta -tuotteisiin.

Ja lisäksi tosiaan tällä hetkellä on voimassa tuo lastenvaate ja -kenkätarjous, jossa kaikki lastenvaatteet ja -kengät -25% alennuksella ja tuo ale käy myös merkkituotteisiin! Tähän ei tarvitse koodia, vaan alennus vähennetään kassalla. Tarjous on voimassa 27.8.2017 asti.

Koko Elloksen valikoiman löydät täältä.

ellos viking

Jokos teillä alkaa olla jutut kasassa päiväkoti-, eskari-, ja kouluarkea varten?

*Kengät saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

6 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Joo ne on kyllä kivat! Meillä on kummallakin jalka venähtänyt niin, että uudet välikausikengät tuli tarpeeseen, ja onneksi löytyikin näin kivat 🙂

Avatar

Nyt on blogeissa paljon ollut puhetta koulujen aloittamisesta ja miten ekaluokalle meno jännittää -äitiä ja lasta.
Me ollaan ihan maalta, paljonko lie lukijoissasi maalaistolloja.
Valaisetko tietämätöntä: mä olen aina ihmetellyt, miksi ekaluokalle menosta vouhkataan niin paljon? Meillä täällä kyläkoulussa on 0-6 luokat ja isoin juttu on se eskarin aloitus, se kun on ihan siellä samassa koulussa mitä toisetkin käy ja ihan samassa rakennuksessa.
Siis kun eskari alkaa, puhutaan, että koulu alkaa.
Miten tämä menee kaupungeissa? Eskariko ei ole ’koulua’?
Omat lapseni ovat kotihoidossa ja ovat olleet ainoastaan seurakunnan kerhossa ennen sitä eskarin aloitusta, kerhopäiviä on vain kerta/vko.
Että muutos on valtava kun eskari alkaa, siellä ollaan joka päivä!
Jotenkin minua ärsyttää, kun aina oletetaan, että kaikki asuvat kaupungeissa ja ymmärtävät kaupunkilaisille päivänselvät asiat. Mutta rohkaistuimpa ja nolaan näin anonyymisti itseni kun nyt viimein otan ja kysyn selvyyttä tähän asiaan;)

Muuten meillä on 11-vuotiaalla vastaavat viikingit ja kovasti on tykännyt. Menee tosi hyvin isommalla, joka on jo nuuka vaatteistaan, eikä enää suostu kumppareita pukemaan kuin ihan tosi kyseessä!

~Mari~

Avatar

Vielä lisäys: hoksasin kyllä, että teillä alkaa eskari -ei eka luokka.
Nyt vain tuli tässä mieleen kysyä valaistusta asiaan.
Ja kiinnostaisi myös kuulla jatkossa, miten eskarilaisella menee ja pojilla muutenkin kun kotikuviot nyt jäivät.

Avatar

Kaupungissa eskari on monesti samassa tutussa päiväkodissa missä lapsi on ollut vuosia ja ekalla luokalla vasta mennään kouluun (koulun ohessa olevia eskareitakin toki on, mutta esim. meidän lapsen tulevassa alakoulussa ei eskaria ole samassa rakennuksessa, vaan eskarilaiset ovat päiväkodissa).

Annika/ Karkkipurkki

Meillä on niin, että eskari on nyt ihan erikseen, ei tutun päiväkodin yhteydessä, mutta ei koulullakaan. Siksi tämä tuntuu nyt ”pienelle suurelle” askeleelle, mutta silti meillä taitaa se eka luokan aloittaminen kuitenkin olla sitten se isoin juttu 🙂 En oikein osaa ajatella, että eskari olisi vielä koulua, mutta varmasti tosiaan ihan toinen juttu, jos eskari järjestettäisiin siinä tulevan koulun yhteydessä 🙂

Avatar

Tosi kivat nuo harmaat tennarit! Meilläkin luotetaan Vikingiin. Ovat hyvät ja tukeavat jalassa 🙂 Tälle syksylle ei onneksi (toivottavasti) tarvi ostaa uusia välikausikenkiä, mutta pidät nuo harmaat mielessä myöhempää käyttöä varten 🙂

Mukavaa paluuta arkeen, ja tulevaa lomaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä