MINI RODINI AW17 – TALVEN IHANIN PARKA!

mini rodini sovituskuva

Varmasti monella muullakin on tässä syksyllä ollut samanlaisia puuhia, kuin mulla, eli talvikamppeiden läpi käymistä ja ostoslistan miettimistä. Tuttuun tapaan ainakin talvihaalari- ja kenkäostoksille päästään tänäkin syksynä, mutta yllärikseni lasten viime talven toppatakit olivat vielä sopivan kokoisia!

Niinpä mulla ei ollut nyt tarvetta istua sormet tietokoneen näppikselle liimautuneina, kun Mini Rodinin odotetut toppavaatteet tulivat aamulla myyntiin.

Mutta. Jännästi ihan samaan aikaan mun jalat kuljettivat mut Ballotin lähistölle (tarkemmin sanottuna aivan siihen myymälän eteen), ja rodinien tullessa myyntiin ihan muina naisina vailla minkäänlaisia ostoaikeita (joopa joo) tepastelin toppatakkirekille. Tartuin tähän ihanaan vihreään takkiin, ja olin jo kiikuttamassa sitä kassalle, kun bongasin ne monissa sneak peek kuvissakin vilahdelleet mäyräkoirat! Mäyräkoiratakit oli livenä tosi paljon ihanammat, mitä tuotekuvissa, ja sitten seisoskelinkin varmasti puoli tuntia Ballotin Mini Rodini osastolla toisessa kädessä pingutakki, toisessa sininen mäyräkoiratakki, kunnes päätin luottaa rakkauteen ensisilmäyksellä, ja jätin haikein mielin mäyräkoirat odottamaan jonkun toisen rakastavaa kotia.

Niinpä tepastelin Ballotista onnellinen virne kasvoillani, kassillinen materiaonnea mukanani, ja kiittelin jalkojani, jotka olivat ihan sattumalta mut sinne johdattaneet.

Meillä on muuten ollut sama pinguparka kolme vuotta sitten keltaisena, ja se oli silloinkin ihan mun lemppari! Nyt täytyisikin sitten naputella Gugguun musta parka jonnekin myyntiin, kun kahta toppatakkia ei tarvita, ja miettiä, että pitäisiköhän pienemmänkin pojan toppatakki laittaa sittenkin vaihtoon, hih!

mini rodini parka

mini rodini parka

mini rodini aw17

mini rodini aw17 sovituskuvia

Mitäs tykkäsitte Mini Rodinin tämän vuoden toppavaatteista?

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Kiitos tiedoista, menee varmaan tuo koko!

Avatar

Pingviinit on söpöjä+ tietty Pandahaalari, mutta mäyräkoirat ei oo mun juttu ollenkaan. Ihanan värinen tuo teidän pingviinitakki!

Annika/ Karkkipurkki

Tämä on kyllä tosi ihana ja tykkään superpaljon tuosta väristä! 🙂

Avatar

Ihanahan tuo on! Selailin juuri toppatakkivaihtoehtoja ja kun oikein mikään ei ole tänä syksynä säväyttänyt, niin nyt on. Meillä oli kanssa se keltainen ja tykkäsin kovasti. Minkä kokoinen Veikon takki on? Arvon kokoa 112cm pitkälle, kun en yhtään muista millaiset näissä on koot.. Terv. Anne

Annika/ Karkkipurkki

Takki on 116/122 ja on justiin sopiva. Kasvunvaraahan tuossa ei esim. hihoihin juuri jää, mutta uskon, että tämä silti mahtuu koko talven, koska tämän ikäiset ei kasva enää niin nopskaa 🙂 Seuraavaa koko näytti ihan hirmuisen isolle! Niin ja Veikko on varmaankin 115cm paikkeilla, joten tämä sama koko olisi varmasti teillekin sopiva 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä