TOPPAHAALARI 34 EUROLLA TULEVAAN TALVEEN!

Kaupallinen yhteistyö Ellos

Joko teillä on ollut tulevan talven toppavaateasiat mielessä? Jep. Ei mullakaan. Mutta nyt kun mun silmiin ihan vahingossa osui aivan älyttömän hyvä tarjous, en malttanut olla tästä vinkkaamatta!

Elloksen viime talven toppahaalareita löytyy poistomyynnistä 56 eurolla, mutta tuosta alehinnasta saa -40% LISÄALEN koodilla 425705, jolloin toppahaalarille jää hintaa vain alle 34 euroa!

Näistä ei arvatenkaan ollut enää kaikkia kokoja jäljellä ja esimerkiksi meidän lasten koot oli myyty näistä jo loppuun, mutta 110 senttiin asti ainakin vielä näytti löytyvän kaikkia kokoja.

Meillähän on tätä Elloksen haalaria ollut parina talvena esikoisella ja hintaansa nähden tuo haalari on ollut ihan loistava! Haalari on tosi kivan mallinen, siinä on irroitettava huppu, säädettävä vyötärönauha ja vahvikkeet takapuolessa ja polvissa. Haalarissa on teipatut saumat ja sen vesipilariarvo on 3000 vielä kolmen pesun jälkeenkin. Jos haalari ei tämän jälkeen enää pidä vettä, voi vedenpitävyyden aktivoida uudelleen esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivaamalla.

Kannattaa kurkata muutenkin tuonne poisto-osastolle, sillä siellä on paljon tuotteita mukavin alehinnoin ja näistä alehinnoista saa tosiaan vielä tuon -40% lisäalen koodilla 425705 (voimassa 27.7. asti). Kaikki poistotuotteet löydät täältä.

Sama haalari vanhemmassa kuosissa

Teitkö hyviä löytöjä?

Kommentit

2 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Eikä! Meillä on esikoisella ollut tämä kahtena talvena ja kumpikin haalari on ehjänä varastossa odottamassa, että kuopus kasvaa samaan kokoon 😀 Kuminauhalenksut meilläkin on näistä lähtenyt lahkeista, mutta olen ostanut uudet tilalle 🙂

Avatar

Meillä on kyseinen haalari ja oli maailmn surkein! Parin kerran jälkeen oli lahkeet jo tosi kuluneet ja pepusta sauma ratkennu! Saatiin reklan kautta toinen haalari ja taas sama! Pari kertaa oli käytössä ja lahkeet kulu ihan kauheaan kuntoon ja pepun sauma taas ratkes. Ja kummastaki haalarista pamahti ne kuminauhat lahkeista rikki. Että en todellakaan voi suositella tätä haalari 🙈

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi