Ihana päivä

Ollaan nyt tänään yritetty mennä mahdollisimman vähällä maidolla. Ollaan korvattu sitä aika paljon vedellä ja sitten nukkumaan mennessä Ava sai velliä. Ava on nyt yhtäkkiä rakastunut puuroon, en tiiä mikä siihen tuli kun ei se aikasemmin oo ollut siitä yhtään innoissaan… Tänään aamupuuro ja iltapuuro oli hirveen vaikeita kun Ava maiskutteli niin paljon ja oli niin innoissaan! Supersöpöä

Ava on tänään ruvennut vihdoin nousemaan konttausasentoon. Eli me taidetaan siirtyä suoraan konttaamaan ja skipata se ryömiminen kokonaan. Ihanaa, että tapahtuu jotain edistystä.

Oltiin tänään taas tapaamassa vähän muita vauvoja, kävelin reippaana tyttönä paikalle ja voin kertoa et olin satavarma et saan sydänkohtauksen. Herranjumala niitä ylämäkiä………… Mut nam nam syötiin kahta eri suklaakakkua ja molemmat oli sairaan hyviä!

Oltiin tänään koko loppuilta mun porukoilla ja hengattiin altaalla, pelattiin bilistä ja grillattiin. Oli tosi kiva päivä ja niin ihana sää!

Tää päivä meni kuitenkin yllättävän hyvin ilman niitä normaaleja maitopullollisia. Ainoastaan nukuttamiset oli vaikeita ja päikkärit aika lyhkäsiä. Saa nähdä miten tää yö menee. Topias lupautu ihanana heräämään huomenna Avan kanssa ja mä saan nukkua rauhassa, ihanaa!

Rakastan mun tatuointia <3

Ps. Mulle on tullut ihan uskomattoman paljon niitä kutsupyyntöjä, en oo kaikkia edes ehtinyt lukemaan. Ja osan oon merkannut tähdellä odottamaan tarkempaa lueskelua ja henkilöllisyyden/blogin tarkistamista. Jos ei oo vielä tullut kutsua niin se ei kuitenkaan tarkoita ettei sitä olisi vielä tulossa! Oon tähän mennessä lisännyt vähän yli 40 ihmistä sinne blogiin ja sinnehän siis mahtuu 100. Koittakaa olla kärsivällisiä!

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

Niin on kyllä! 🙂

Avatar

Ihana toi pinkki toppi 🙂 ja ootte niin kauniita Avan kanssa :)!

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Ihana toi pinkki toppi 🙂 ja ootte niin kauniita Avan kanssa :)!

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Avatar

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Avatar

Ihania kuvia aijjaijai! Ja mun blogissa oon taas ruinannu niitä punasia housuja isompina… Kröhöm 😀

Avatar

äääk mä oon unohtanu kokonaan! 😀 jutellaan niistä huomenna 😀

Avatar

Ihania kuvia aijjaijai! Ja mun blogissa oon taas ruinannu niitä punasia housuja isompina… Kröhöm 😀

Avatar

äääk mä oon unohtanu kokonaan! 😀 jutellaan niistä huomenna 😀

Avatar

Avalla on kyllä upeet silmät!

Avatar

Eikö 😉 <3

Avatar

Avalla on kyllä upeet silmät!

Avatar

Eikö 😉 <3

Avatar

Ava on kyllä niin söpö!

Avatar

Niin on kyllä! 🙂

Avatar

Ava on kyllä niin söpö!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä