Sekavaa

Apua. Mä meen tänään pitkästä aikaa futispeliin. Mun piti mennä keskiviikkona harjotuksiin tutustumaan, mutta sain aamulla viestiä, että pääsisinkö jo tänään kun he ei saa ketään maaliin. Eli nyt lähden aika kylmiltään ja surkeella pohjakunnolla ja mua jännittää hirveesti! Etenkin kun kaikki muut tuntee toisensa ja mä oon sitten se uus tyttö. Oon kauhean ujo menemään tommosiin tilanteisiin. Mitä jos kukaan ei tykkää musta? Mitä jos oonkin niitten mielestä ihan huono eikä ne haluakkaan mua? Mitä jos pelaan ihan huonosti kun oon näin hermostunut? Miksi pitää ottaa stressiä näin paljon kaikesta…………


Ava ja Topias jää kotiin, koska Topiaksen isovanhemmat tulee meille tänään. Mä nyt missaan sen, mutta ei se ole niin vakavaa, me nähtiin ne eilen muutenkin, ne tulee tänään kattomaan vaan uutta kämppää.

Me ollaan tehty aika paljon kaikkea viime aikoina, mikä on jäänyt kirjoittamatta tänne. Oltiin syömässä sushia (vaikka me molemmat vihataan sushia), Ava maistoi sokeritonta ja maidotonta vadelmasorbettia, Ava on alkanut syödä leipää, ollaan kokeiltu viiliä, mä oon koukuttunut hiustenpidennyksiin ja vaikka mitä. Eniten nyt on mielessä juhannus, me ollaan lähdössä kaverin mökille kahdeksi yöksi ja ei olla ikinä jätetty Avaa niin pitkäksi aikaa, mua jännittää sikana. Ava tuskin edes tajuaa, että ollaan poissa, koska neiti rakastaa olla mummin ja ukkin kanssa, mutta mulle tulee hirveä ikävä. Helpottaa tietää, että Ava on tutussa ja turvallisessa paikassa. Ava ja mun vanhemmat menee jussina Naantaliin katsomaan kokkoa ja kävelemään merenrantaan ja sitten syömään johonkin rantaravintolaan. Samalla kun me vietetään viimistä juhannusta kavereiden kanssa.

Meille ei kuulu oikein mitään ihmeellistä nyt, samaa vanhaa. Palaillaan kun on jotain kirjoitettavaa.

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Heh voi kiitos 😀 yritän saada tehtyä! 🙂

Avatar

miten niin viimeistä juhannusta? Ja kyllä se hyvin menee, pidät vain hauskaa siinä pelissä! Ja MYÖS se juhannus. Ava on tutussa turvallisessa paikassa. Pari kyyneltä kun tirautat ja muutaman märän loiskautuksen poskelle niin Ava ei edes muista ja etkä edes sinä! Pidä hauskaa! 🙂

Avatar

Viimeinen juhannus kavereitten kanssa 🙂 tästä eteenpäin Ava on sit niin iso, ettei tosta noin vaan voi jättää. Tai ainakaan mä en halua sitten enää jättää kun Ava osaa itkeä äitin perään, sit vietetään juhannukset perheenä 🙂

Avatar

miten niin viimeistä juhannusta? Ja kyllä se hyvin menee, pidät vain hauskaa siinä pelissä! Ja MYÖS se juhannus. Ava on tutussa turvallisessa paikassa. Pari kyyneltä kun tirautat ja muutaman märän loiskautuksen poskelle niin Ava ei edes muista ja etkä edes sinä! Pidä hauskaa! 🙂

Avatar

Viimeinen juhannus kavereitten kanssa 🙂 tästä eteenpäin Ava on sit niin iso, ettei tosta noin vaan voi jättää. Tai ainakaan mä en halua sitten enää jättää kun Ava osaa itkeä äitin perään, sit vietetään juhannukset perheenä 🙂

Avatar

Toi viimeinen kuva on niiiiin ihana!!! Niin freessi look, näytät ihan mallilta! (Ja nyt kun juttu-ideoita kalastelet niin miten olisi vaatekaappisi/tyylisi esittely?)

Avatar

Toi viimeinen kuva on niiiiin ihana!!! Niin freessi look, näytät ihan mallilta! (Ja nyt kun juttu-ideoita kalastelet niin miten olisi vaatekaappisi/tyylisi esittely?)

Avatar

Heh voi kiitos 😀 yritän saada tehtyä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä