Minä myös, minä myös

Yön myöhäisinä tunteina kun ei uni tullut ja oli tylsää, aloin sitten väsätä blogille facebook -sivua. Mä aiemmin vannoin, että en ite lähde tohon mukaan, mutta mites taas kävi. Siellä pääsee seuraamaan postauksia facebookin kautta ja pientä ekstraakin aina! Eli saa käydä tykkäämässä tahtoessaan.

Eilen saapui taas uusi Oriflame -paketti jejeejee, en oo vielä ehtinyt mitään testailemaan, mutta heti kun saan testattua, niin niiden arvioita voi lueskella tässä blogissa.

Tänään on taas Liedon MLL:n vauvakahvila ja mulle tuli siitä mieleen, että järjestetäänkö teidän monen paikkakunnalla vauvakahviloita? Mun käsittääkseni ne on aika yleisiä, mutta usein kovin moni nuorempi äiti jättää mahdollisuuden käyttämättä. Mua kyllä itseänikin jännitti alussa mennä sinne, mutta kyllä siinä sitten heti huomasi, että ei siellä kukaan kiinnitä ikään huomiota. Viime aikoina meillä on ollut aina jotain menoa keskiviikkoisin eikä olla päästy sinne ja mua harmittaa se kauheasti! Etenkin nyt kun Ava niin tykkää leikkiä muiden vauvojen kanssa.

Tää postaus näyttää nyt koostuvan lähinnä random -asioista, joita popsahtaa mieleen, niin tässä on sitten yksi lisää: Mua kauheesti ihmetyttää se, että miksi ihmiset ei tule kysymään multa mitään suoraan mun omaan Formspringiin? Sen sijaan ihmiset ruuhkauttavat Karon formia ”kysymyksillä” musta. Lainausmerkit sen takia, että aika suuri osa niistä ei kuulu kategoriaan kysymykset, vaan enemmänkin julkinen haukkuminen. Tulkaa suoraan vaan multa kysymään, jos niin paljon kiinnostaa. Kyllä mä vastaan! Uusin ihmetyksen aihe, kun äsken käväsin formissa, oli Karolle tullut kysymys siitä, että ollaanko me vielä väleissä? Miksi ihmeessä ei oltaisi? Me ollaan parhaita ystäviä, se ei katkee ihan niin helpolla kuin joku randomblogituttavuus.

Yritän tänään ehtiä väsäämään vielä jonkun näistä tulleista toiveista! Ja toivomista saa edelleen jatkaa. Tässä ei näköjään ollut päätä eikä häntää, kiva.

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Joo ollaan käyty, ne on kanssa kivoja! 🙂 siel ei tarvii stressata siitä et vauva huutaa, niin huutaa kaikkien muittenkin! 😀 mut ei se huuto oikeesti oo niin häiritsevää ku se sali on niin iso ja se vähän hukkuu. Mä ainakin tykkään niistä 🙂

Avatar

:D:D:D:D eijieijei formi on paras

Avatar

jep 😀

Avatar

Itellä unohtunut kokonaan tuollaiset vauvakahvila meiningit että niitäkin olemassa. Täällä sitä vaan kökötetään vauvan kanssa kotona ja katsellaan kattoon.. Ootteko käyneet vauvakinoissa? Ainakin täällä niitä järjestetään joskus. Mietin vaan että minkälainenhan meininki niissä on. Kokoajan parkua tai kehtaako edes mennä jos oma vauva parkuu.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä