Nettishoppailua

Luin Charlotten blogista vinkin, että H&M:lle on tullut HOME -osioon myös lasten juttuja! Olen ennenkin tilannut H&M:ltä tyynyliinoja, lakanoita, pyyhkeitä ja paljon muuta, mutta nämä lapsien tarvikkeet oli kyllä vielä ihanampia! Ja kun kerran tilausta tehtiin niin tietenkin eksyin katselemaan vaatteitakin… Onneksi onnistuin tällä kertaa hillitsemään itseni aika hyvin ja tilaukseen lähtivät vain seuraavat jutut:

Vauvan lakanoita

Vauvan tyyny

Vauvan pussilakana

Huppupyyhe

Lelukori

Pinkki kassi kauppakassiksi

Avalle baskeri syksyksi

Takki itselleni syksyksi. Vaikka mun koko on nykyään yleensä 32/34 niin otin kuitenkin koon 36, toivottavasti se ei ole hirveän iso…

Tämä on varmaan pienin hm-tilaus, mitä olen ikinä tehnyt. Mulla tuntuu lähteneen jotenkin fiilis näistä H&M:n vaatteista. En löydä sieltä enää mitään nykyään. Ostan omat vaatteet lähinnä Ginatricotista ja Cubuksesta ja Avan vaatteet Name Itistä, Benettonista ja Polarn o Pyretistä. Aina välillä kuitenkin löytyy jotain helmiä. Mulla on kirppistelytkin jääneet kauhean vähälle, koska en vain tunnu enää löytävän sieltäkään mitään. Kovin tulee kalliiksi nämä uudet mieltymykset.

Mistä te ostatte omat ja vauvan vaatteet? Tiedättekö jotain hyviä nettikauppoja? Tietäisikö kukaan jotain vähän erilaista ja edullista kauppaa/nettikauppaa, kun näissä peruskaupoissa on kaikissa vaan samat jutut…?

Kommentit

19 kommenttia
Avatar

Itseltäkin löytyy tuo takki mutta sinisenä 🙂 aivan ihana!

Avatar

Tota…. Mulla on toi takki koossa 36 ja se on mullekin aavistuksen verran iso. Se on vaan tommonen malli ettei sitä mulla pahasti huomaa ainakaan.

Avatar

Oh no, vähänkö me mätsätään syksyllä 😀

Avatar

Mulla oli se viimeks päällä, SENKIN MATKIJA SAATANA! No ei kai :D:D:D Toi on ihana takki, kiva että löysit 🙂 Mut voi olla sulle hiukan iso, senkin pikkunen!

Avatar

YHYYY I’M SO BUSTED!!! Hei mut vakavasti puhuen! Mistä sä ostitkaa ne sun kengät ja mitä kokoo ne oli koska mä unohdin kirjottaa ylös ja mun on PAKKO matkia sua nyt kaikessa!!!!! varasin jo ajan kampaajalle ja faksasin sille kuvan sun hiuksista

Avatar

Harkitsen myös pukevani Avan siniseen ja vaihtavani hänen nimen Lucakseksi 😉

Avatar

Ihana toi takki! 🙂 ja kaikki muutki!

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Minä ostelen mun vauvoille vaatteet kierrätyskeskuksista, yleensä 0,50€/kpl. En oikein jaksa panostaa vaatteisiin, jotka mahtuvat jonkun hikisen kuukauden, joskus nyt edes sitäkään. Meinaan poikani kasvaa aivan älytöntä vauhtia! Ja siinä tahdissa kun yrittää pysyä mukana oikean kokoisilla vaatteilla, niin h&m:n 4,95€-bodyt tuntuu aivan kamalan kalliilta.

Kirppikset on mulla toinen erittäin oivallinen shoppailupaikka, vaikka hinnat on korkeammat kuin kierrätyskeskuksissa. Joskus tilailen jotain netistä (ellos.fi, sieltä saa ehkä tähän asti parhaimmat alennukset (edullista joo, mut ei niin kovin erilaista), mutta erittäin harvoin mitään täydellä hinnalla. Voisi melkein väittää, että olen pihi, mutta en kyllä ihan kaikissa asioissa. Osaan mä tuhlatakin! 😀

Avatar

Se on ihan hyvä olla välillä pihi;) kunhan muistat tosiaan aina välillä vähän tuhlaillakkin;)

Avatar

Ootko käyny lekmerin sivuilla kattomassa? Siellä on yleensä aina joku ale käynnissä ja netistä löytyy paljon alennuskoodeja 🙂

Avatar

En ole, pitääkin käydä! 🙂

Avatar

Tuo takki on ihan järkyttävän iso, oon kokoa 34/36 ja toi takki koossa 36 lihotti mua 100 kg. Sopii raskausajan takiksi.

Avatar

No mut hm:llä saa onneks ilmasiks vaihtaa ja palauttaa, että jos se on Emilialle liisan suuri voi hän vaihtaa sen pienempään jos niitä vaan on jäljellä =)

Avatar

tykkään Emilia tästä sun blogista ihan tosi paljon:) päädyin tänne sattumalta sen banneri sotkun aikana ku pitihän se nyt minunki tulla ihmettmlemään bloggaajaa joka matkii toista joka asiassa:D mutta toisin kävi ja löysin tosi kivan blogin joka koukutti mut kokonaan jatkahan samaan malliin ootte suloisia :))

Avatar

Voi kiitos! 🙂 joo o, minäpä se, se vitun matkiva ämmä -.- 😀

Avatar

ihania juttuja oot ostellu 🙂 toi pussilakana varsinkin on tosi ihana!

Avatar

hih mustakin! 🙂

Avatar

Ihana tää uus ulkoasu, tosi puhdas ja simppeli muttei kuitenkaan tylsä 🙂 ja Ava on ehkä maailman söpöin vauva!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä