Parit häät

Muistutan tähän väliin, kun olen itsekkin ihan unohtanut, että muistakaas käydä kysymässä Topiakselta niin saan pistettyä herran pian vastaamaan!

Eilen oltiin sitten mun serkun häissä. Oli kaunis morsian, hyvää ruokaa, hyvä tunnelma ja ihanat koristelut, mitä muuta häiltä kaipaisikaan! Ava joutui mekon vaihtoon aika nopeasti kun vaippaa vaihdettaessa neiti pissasi mekkonsa litimäräksi. Me ei onneksi jouduttu olemaan kirkossa se pariskunta, jonka vauva itkee läpi seremonian. Sen sijaan me oltiin se pariskunta, jonka vauva kiljahteli ja nauroi papille ja huudahti ”ääää” juuri sillon kun sanottiin tahdon, eikä kukaan kuullut mitään. Ava malttoi hienosti käyttäytyä läpi häiden. Vasta illalla alkoi kiukuttaa kun koko ajan piti olla sylissä eikä päässyt riehumaan. Äiti ja Ava tanssi hitaita kahdestaan ja myöhemmin isikin tuli mukaan. Me oltiin Topiaksen kanssa kuskeina eli ei otettu edes kuoharia alkumaljalla. Kyllähän sen siinä päivän aikana olisi ehtinyt haihtua, mutta mun mielestä nollalinja on nollalinja. Valitsin nyt kuitenkin ton vaalean mekon, vaikka piti laittaa se sininen, koska aamulla sinisessä mekossa keikaillessani huomasin rintavarustuksen pienentyneen sen verran, ettei se mekko pysynyt yhtään ylhäällä…. En löytänyt mistään siihen sopivia irto-olkaimia, joten laitoin sitten sen toisen mekon. Mekko näytti kuvissa kovin lyhkäiseltä ja ajattelin sen ehkä kutistuneen pesussa, koska viime häissä se ei ollut yhtään lyhyt. Mutta nyt huomasin, että se ilmeisesti vaan näyttää kuvissa lyhyeltä, koska kertaakaan ei tullut mitään vilautteluongelmia tai tuntunut muutenkaan siltä, että olisi ollut liian lyhyt helma. Meidän kovin konservatiivinen äitikin hyväksyi. En saanut häistä yhtään kuvia,  koska kameran muistikortti jäi kotiin, mutta Topias nappasi mun mekosta pari kuvaa kun tultiin takaisin illalla. Harmi, että tässä kohtaa oli jo mekkokin mennyt vähän risalle, kiitos kovin tarttuvien rannekorujeni, ja tukkakaan ei ollut ihan kuosissa. Ava oli niin väsynyt, että otettiin vaan äkkiä vaatteet pois, vaihdettiin vaippa ja lykättiin puuroa suuhun. Ehkä joltain sukulaiselta myöhemmin löytyy Avastakin kuvia.

Tähän kohtaan muistin, että en ikinä ehtinyt tehdä sitä hääpostausta niistä saksalaisista häistä, joten voisin pistää tähän nyt ainakin kuvia sieltä!

Saksalaiset häät olivat siitä kummalliset, että ensin syötiin kakku, sitten ruoka ja viimeiseksi jälkiruoka. Tuli vähän huono olo kun syötiin tyhjään mahaan kakkua. Häissä oli avoin baari, eli juotavaa sai hakea tiskiltä ilmaiseksi niin paljon kuin vain halusi. Suomessa ei ole oikein tollaista, oli muuten aika siistiä, tuli simmonen jenkkileffafiilis. Seremonia tapahtui kukkulalla, jossa näkyivät Alpit taustalla ja zeppeliinejä lenteli ohi. Hääjuhla oli hotellissa, joka oli kokonaan hääväen käytössä. Yövyimme samassa hotellissa ja yhdentoista maissa menin Avan kanssa huoneeseen nukkumaan. Hotellissa oli salin ja baarin lisäksi lapsilla isoiso leikki”huone” ja iso terassi. Puutarhaa ja viinitarhoja unohtamatta. Ei tule kyllä ikinä omat häät näyttämään miltään kun ollut näin isoissa saksalaisissa häissä.

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Ihanat ulkohäät, ilmeisesti ihan hyvässä säässäkin! <3

Sä olet lumoavan kaunis, Emppu! <3

Avatar

Sun asus on ihan täydellinen, mekko, takki, kengät, hiukset ja kaikki! Oon ihan kade 🙂

Avatar

Tää tän hetkinen banneri on ihan täydellisen suloinen <3 Ja sä taas oot tosi kaunis!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä