Topiaksen vastaukset

Niputin samantyyppiset kysymykset yhteen kohtaan, ettei Topias joudu vastaamaan kymmeneen samanlaiseen 🙂 Sitten puheenvuoro paremmalle puoliskolle!


Mitä rakastat eniten Emiliasta? / Mihin rakastuit Emiliassa ensimmäisenä? /  Mihin ihastuit ensin Emiliassa? Luonnetta ja huumorintajuu (ja ulkonäköö) =) varmaan siihen et emppu vaikutti olevan just passeli mul


Haluutko enemmän lapsia? Joo haluun


Kuinka vanha oot? 23v


Käytkö töissä? / Minkälaista työtä teet jos teet? (ei tarvi sanoa työpaikkaa, mutta esim. oletko kaupan kassalla, oletko autojen kanssa tekemisissä? tms?) / Mitä teet työksesi ja mikä on unelma-ammattisi? Käyn töissä ja ammatiltani oon puuseppä (tyhmin kouluvalinta ikinä) ja unelma-ammatti  on kai sähkömiehen työt.


Mitä oot opiskellut? Ammattikoulus puusepäks ja täl hetkel aikuiskoulutuskeskukses sähköasentajaks.

Millasia ajatuksia oli kun olitte synnytyssairaalassa? Kävikö sun sääliks Emiliaa kipujen takia, odotitko innoissas Avaa, pelkäsitkö että kaikki ei meekää hyvin synnytyksessä? Ja voitko kuvailla sitä tunnetta kun näit Avan ensimmäisen kerran? 🙂 Synnäril jännitti ja vähä pelotti ku ei tienny mitä on edes, mut silti olin innoissaan. Ja tottakai sitä vähän pelotti ettei kaikki mee hyvin. Kyl sääliks kävi ku kattosin sivusta kun Emppu kärsi ja kitus. Ekan kerran ku näin Avan niin itkin kun pikkutyttö 😀 mut oli kyl elämäni hienoin/mahtavin/huikein päivä =)

Parhain puoli:
-Emiliassa
-Avassa Avas on kaikki parasta, isin päivänpaiste <3

Miksi halusit aborttia ennen Avan syntymää?(Koitko olevasi liian nuori tms.?) Pelotti et miten tullaan pärjäämään taloudellisesti ja muutenkin kun oltiin seurusteltu niin ”vähän” aikaa. Kai sii oli sit semmost pientä pelkoo etten pääse enää ikinä mihinkää ja et nuoruus meni siinä sitte… MUT parempi näin =)

Luetko tätä blogia säännöllisesti? / Mitä ajattelet siitä, että Emilia kirjoittaa teidän elämästänne blogia ja käytännössä kaikki voivat seurata sitä? En lue juur ollenkaan, pari kirjotusta käyny varmaan lukemassa. Eikä mul oo niin paljon välii kunhan ei ihan yksityiskohtaisii juttui ole(VAI ONKS NIIT JO??), et jos ihmisii kiinnostaa meiän elämä nii lukekaa vaa.

Kerro elämäsi 10 vuoden päästä? (monta lasta, minkälaisessa talossa asutte (kerros,- rivi,- vai omakotitalo) 3 Mukulaa, omakotitalo josakin hienol alueel.

Jos nyt kuulisit Emilian olevan raskaana käskisitkö aborttiin vai pitäisitkö lapsen? Pitää, yhden kans jo pärjätty nii kai toisenkin kans pärjäis.

Oliko sinun ideasi, että Avasta tuli Ava Vendla Josefina? (minkä niistä päätit, vai päätitkö mitään?) Kai se vähä yhteinen oli kokonaan.

Onko sinulla hyvät välit vanhempiisi, entä Emilian vanhempiin? On kyl

Tapaavatko sinun vanhemmat Avaa säännöllisesti? Kyll


Oletteko kihloissa? /  Aiotko/haluatko Emilian kanssa naimisiin? / Haluatko naimisiin joskus?  Jos haluat ni millaiset olisivat häät sinun makuusi? (kaikkihan tosin tietävät, että morsiamen näköiset ne aika usein ovat;D) / Haluaisitko naimisiin? Jos kyllä niin koska? /  Ootko ajatellut että kihlaisit Emilian? Ei olla kihloissa ja kai sitä joskus naimisiinki mennään, en pidä kauheet hoppuu sen kans(vaiks emppu joskus kyselee et koska mennään…) Häät mun makuun ois jotkut isot ja Las Vegas-tyyliset, uhkapelei sun muuta kivaa 😀

Onko Emilia sinun Se Oikea? Ei……….. NO ON <3Emilia on kertonut, että otit raskausuutisen aluksi melko negatiivisesti vastaan, niin kysynkin, että missä vaiheessa ”totuit ajatukseen” ja missä vaiheessa ns. tajusit että susta todellakin tulee isä? Miltä se tuntui, pystytkö kuvailla?:) Kai sen tajusin vast ku Ava syntys, pikkuhiljaa sen alkaa ymmärtää 😀


Jos Emilia ei olisi tullut vahingossa raskaaksi, olisitko halunnut lapsia? Milloin? Olisin halunnu silti, mut joskus ->5v pääst


Haluatko lisää lapsia? /  Milloin haluaisit toisen lapsen? Vai haluatko edes?  Haluan, en tie viel ajankohtaa.


Elätkö nyt elämäsi parasta aikaa?Elän


Mikä saa sinut onnellisimmaksi, jos Avaa ja Emiliaa ei oteta mukaan?=) Kaverit, perhe ja harrastukset. Mökkireissut kavereiden ja kaljan kans.

Haluaisitko myös muuttaa Saksaan niinkuin Emilia?En vakituisesti, ehkä maks puoleks vuodeks.


Muuttaisitko elämästäsi mitään? Jos, niin mitä? Ööö en tie mitä tähä vastais, kai jotain mut ei tuu nyt mielee…


Mitä pelkäät eniten? Mitä nää kysymykset on, ketä kiinnostaa mitä pelkään 😀 no hevosii kyl pelkään, ne kuuluu leivän pääl.


Hemmotteletko Emiliaa usein? En 😀 useemminki varmaa vois…………..


Jos saisit toivoa ihan mitä vain, mikä se olisi? Enemmän rahaa..


Mikä on kaunein asia, jonka tiedät? Ava


Mikä on ollut paras hetki elämässäsi? Avan syntymä

Miltä susta on tuntunut Emilian syömishäiriö? Se on varmasti sullekkin vaikeaa. Kyl se on aika hankalaa sillontällön ollu, mut kyl täst selvitään.

Millaiset välit sulla on Emilia sukuun? Mitä mieltä olet heistä?
Hyvät, mukava suku =)


Onko sulla paljon hyviä ystäviä? Vietättekö aikaa enemmän sun vai Emilian ystävien kanssa? On paljon ja mun kavereiden kans vietetään…


Oletko sä jotenkin mukana Emilian syömishäiriön hoidossa? Huomasitko sä sen itse vai kertoiko Emilia sulle? Joo kyl oon yrittäny mahdollisimman paljon tukee kokoaika, kyl sen ite huomasin ja aloin tajuumaan josain kohtaa.


Mikä on sun lempibiiisi? Harrastaks mittää? In Flames-Ordinary story


Onko Emilia mielestäsi parantunut syömishäiriöstä vai ei? + Perustelut. Ei oo parantunu viel, ei siit sormii napsauttamal tervehdytä…

Mikä saa Emilian olon turvalliseksi? Kysykää silt 😀

Millainen isä olet? Yritän olla mahdollisimman hyvä tietty ja paljon tekemisis Avan kans =)

Kaunein kohta Emiliassa? peppu

Oletko onnellinen? Olen

Mitä kaipaat? Aikoja kun sai mennä vapaasti……….. 😀


JES VALMIS WUUHUU, ei enempää näitä kysymyksii kiitos

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

mun poikaystävä on iha samanlaine ton heppajutun kanssa ! 😀 eise pelkää niitä mut leivän päälle ne kuulemma kuuluu

Avatar

”Mitä pelkäät eniten? Mitä nää kysymykset on, ketä kiinnostaa mitä pelkään 😀 no hevosii kyl pelkään, ne kuuluu leivän pääl.”
Hahh nauran tälle!! :D:D Topias vaikuttaa tosi rennolta ja huolehtivaiselta! 🙂

Avatar

Nauroin itekkin kyl ku luin! 😀 me aina tapellaan tosta aiheesta 😀

Avatar

Hyvä Popii! :DDD

Avatar

jee 😀

Avatar

muakin nauratti tuo hevosjuttu :’D ja miehekäs vastaus tohon ”kaunein kohta Emiliassa?” :DD ei perinteisesti ”silmät” tms. tms. vaan ihan suoraan ja rehellisesti ”peppu”! XDD

Avatar

hahaaaa :DD joo toi oli kiva ylläri! Tietää nyt sit mitä kohtaa lähtee korostamaa 😀

Avatar

Kaunein kohta Emiliassa? peppu

hahahah :’D cute!

Avatar

:DD <3

Avatar

Aaawww 🙂 <3

Avatar

Hih <3

Avatar

In Flames – Ordinary story <3 Mut hei, mikähän noissa miehissä on, ku ne pelkää hevosia (nimittäin tiän tosi monta, jotka vastais varmasti samanlailla kuin Topias)? 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä