Hyvästi, elämäni rakkaus

MIKSI, OI MIKSI, MÄ OLEN LEIKANNUT MUN IHANAN PITKÄN TUKAN?

Okei, tiedän, se oli tosi kamalassa kunnossa loppua kohden kun se jäi aina mm. auton oven väliin kun menin autoon yms ja ne latvat oli ihan kamalat. Nyt nä on ihanan terveet ja sileät, mutta silti….. Se oli niin ihanan pitkä ja paksu, nyyh…. Tosta edellisestä postauksesta iski niin hirvee ikävä ja katumus… Hitto, että mä rakastin mun tukkaa. Mä en oo ollut ikinä mitenkään laiha, kaunis, fiksu tai karismaattinen, mutta mulla oli ihana tukka! Se oli ainut asia itsessäni, mistä oon ikinä tykännyt. Ja okei, sen hoitaminen oli tosi raskasta ja aikaavievää, mutta se oli silti sen arvosta! Vaikka mulla on nyt noi klipsipidennykset, joita jaksan silloin tällöin käyttää, se ei oo sama asia. Se oma tukka on vaan jotain niin ihanaa…. Ainakin näin pinnalliselle ihmiselle. Mun hiukset oli pitkät, paksut ja luonnonkiharat. Jaksoin valittaa ja vihata niitä koko ajan, mutta nyt ikävä on suuri. <3

Onko teillä mitään hyviä vinkkejä, miten saada hiukset kasvamaan nopeampaa? Epätoivoisuus iski…

Kommentit

21 kommenttia
Avatar

Oli vaan ihan pakko tulla symppaamaan, että tiedän tuskasi. Paras ”vinkki” (mutta yllättävän vaikea toteuttaa), on koittaa unohtaa koko hiukset, silloin ne kasvaa ihan huomaamatta ;).

Avatar

ihana tukka!

Avatar

ymmärrän kaihosi, itsekkin pätkäsin pitkän ja paksun tukkani melkein polkaksi, ja nyt kaduttaa nii vietävästi:D<3

Avatar

ihana pitkä tukka. toi sopisi sulle <3

Avatar

katoin sitä edellistä postausta lukiessa et sun hiukset on ollu ihanat! varsinki tollee kiharina ja tossa vikassa kuvassa! 🙂

Avatar

Tos viimises kuvas se on varsinki ihana! Kärsivällisyyttä siihen vaan tarvitaan 🙂 kyl se siitä kato!

Avatar

Ostappa piimax c biotiini tabuja.. apteekista tai normikaupasta 5-10€ maksaa iso purkki. Kasvaa tuuki ja kynnet tuuheena ja paksuna! Jos haluat oiiikein panostaa, osta apteekista priorin kapspurkki. Ne onkin sit jo useemman kympin.

Avatar

AAa! Multa on aina puuttunu just toi, eli ihana paksu ja pitkä tukka! Ole onnellinen, sä voit varmaan saada sen vielä takas jos oot kärsivällinen! Mun hiuslaatu on vaan semmonen ettei se kasva kovin pitkäksi, paksu ei oo koskaan ollu.:) Mä aina salaa ihailen ja kadehdin kaupungillakin ihmisiä joilla on kauniit hiukset. Oon lukenu sun blogia anonyyminä kauemminkin aina sillon tällön, nyt tein oman blogin niin alan seurailemaan sua säänöllisemmin.:)

http://pientajaihmeellista.blogspot.fi/

Avatar

Mulla on ihan sama ongelma! Yläasteella oli vielä ihanat pitkät (ei kuitenkaan yhtä pitkät ku sulla) ja paksut hiukset! Olihan ne kuumat ja vaikeat ja huoh, sitte ysin lopulla ne läks. Nyt vaan haluan ne takas niiiin pahasti! Mutta eihän nämä hiukset kasva niihin mittoihin vielä moneen vuoteen. Sulla on vielä helppo kasvattaakin tuosta mitasta, toisin kuin näistä minun. Ei minkäänlaista mallia, hiukset päin persettä 24/7, vaikka miten koittas laittaa. Sitte jos menee kampaajalle ja kertoo haluavansa niihin jonkun mallin, lähtee kaikki kasvatettu pituus kävelemään. Voi turhautuminen sanon minä!

Avatar

Mullakin on hiusten kasvatusoperaatio meneillään. Syön nyt piimaxia (C+biotiini) ja toivottavasti hiukset kasvaa nopeempaa 🙂 Päänahan hieronta kiivastuttaa verenkieroa ja nopeuttaa hiusten kasvua.

Mulla oli ala-asteella vaaleet pitkät hiukset. Ja mä tyhmä leikkasin ne yläasteella lyhyiks ja värjäsin tummaks. Oman värin takaisin kasvatus se vasta tylsää onkin, ei tälläsen kärsimättömän ihmisen hommaa ollenka.

Avatar

Ihanaa kun jatkoit bloggausta! eksyn aina sillon tällön tänne lukemaan, ihana blogi:) kauhee vauvakuume vaan tulee kun kattelee tota teijän sulosta tytsyä! Tosi ikävää noi idiootti anot..en tajua mitä mielihyvää ne saa muiden haukkumisesta?? ja niinkun sanoitkin niin ei muiden onni pitäisi olla pois omasta onnesta..ei mahdu mun pieneen päähän mitä ne ajattelee. kai pitää itekkin tehä google-tili niin pääsee jatkossakin kommentoimaan:) oot ihan mielettömän kaunis, toivottavasti tajuat sen ja sun kroppa on täydellinen. toivon koko sydämmestäni että paranisit kokonaan siitä helvetin kierteestä! vaikutat ihanalta ihmiseltä:) en tosin tiedä mikä on sun tilanne kun en salaista blogia lue. mä tajusin juuri yks päivä etten välttämättä ikinä voi saada lapsia pitkän syömishäiriöni takia, toivon etten ole oikeassa mutta se on mahdollista, kyllä siinä itku tuli. ole onnellinen avasta:) niinkuin varmasti oletkin! kaikkea hyvää teille ja ihanaa syksyn odotusta! muista että olet kaunis Juuri tuollaisena;)

Avatar

mulla kans toi sama.. aina kun on ihanan pitkät hiukset, leikkaan ne ja kadun kuukauden kuluttua viimeistään. kannattaa vaan nyt nauttia vielä lyhyemmistä hiuksista samalla kun kasvatat ettei sitten taas tuu tarvetta leikata lyhyemmiks. itse käytän tätä http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/TE1919471 ja kyllä toimii ainakin minulla kun hieroo kunnolla päähän. prismoista pitäisi saada halvemmalla kuin apteekista. tuossa lukeekin ”hiustenkasvattajien suosikkishampoo”. kannattaa ostaa shampoo, hoitoaine ja hiuksiin jätettävä suihke tuosta sarjasta.

Avatar

Ihana tukka 🙂 tosin toi lyhyempikin sopii sulle tosi hyvin! Oli pakko tulla sanomaan että ihanaa kun et lopettanut bloggailua. Siitä asti kun oot täällä jatkanu kirjottelemista nii oon tyyliin parin tunnein välein päivitellyt että jokos olisit taas postannut. Apua nyt kuulostin kauheelta stalkkerilta 😀 joka tapauksessa tää on ihana blogi ja ihan ehdottomasti yks mun lemppareista 🙂

Avatar

mulla taas on ikävä mun valkosta keesi tukkaa jossa otsiksen väri oli milloin mitäkin (sininen, musta,lila, pinkki…) mut nyt yritän kovasti pidennysten avulla kasvattaa tukkaa jos vaikka tykkäisin siitä. Tai kyllähän tykkään pitkästä tukasta mutta mun on ihan onnettoman ohut tukka… :/ kyllä se siitä kasvaa! olen 1,5vuotta kasvattanut ja sivulta on vasta hieman kosvan alapuolelle ja kun aloin kasvattamaan niin oli siili….

Avatar

Mulla on aika lailla just ton pitunen tukka ja melkeen joka päivä mietin et nyt leikkaan tän, mut ei vaan pysty 😀 Tiiän et katuisin sitä heti! Joku aika sitten leikkasin jotain 10cm pois ja hyvä etten alkanu itkee sen jälkeen :DD

Avatar

oothan sä ollut tosi hoikka !! :O mutta ihanat hiusset <3 0__o

Avatar

Suosittelen lämpimästi sitä Oriflamen HairX hiustenkasvua vilkastuttavaa hiusvettä. Käytin sen koko purkin yhteen putkeen niin, että hieroin sitä joka ilta päänahkaan niin kauan kuin sitä vain riitti. Ei mun hiukset hetkessä hujahtanut, mut parisen viikkoa myöhemmin rupes selkeesti huomaamaan eron. Mun mielestä yks Oriflamen huipputuotteista, kannattaa kokeilla! 🙂

Avatar

Tosi kauniit hiukset, kasvata vaan takaisin. 🙂 Kyllä ne kasvaa kun vaan piillottaa sakset ja kiertää parturit kaukaa. 😉
Itse oon kasvatellu nää kainalomitasta vyötärölle, välillä kyllä leikaten. Olen aloittanut myös oman värin esiinkasvatuksen joten jossain vaiheessa tulen leikkaamaan nämä värjätyt osuudet pois ja tukka lyhenee silloin reilusti. Mutta en tee sitä ennen uin omaa väriä on vähintään olkapäille.

Avatar

Sulla kyllä tosiaan toimii pitkä kuin lyhyempikin tukka. O n muuten itelläkin välillä kova kaipaus omaa vanhaa pitkää punaista tukkaa. Tämä lyhyt tumma kun on kuitenkin niin eriasia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä