Ava 10 kuukautta ja pari typerää ihmistä

Nyt on sitten se anonyymikommentointi pois käytöstä kun se arvonta kerran on ohi! Olen jättänyt viime aikoina kaikki ne typerät kommentit julkaisematta ja nyt, kun ette enää pääse kommentoimaan niin voin ilokseni kertoa, että muutaman nörttikaverin ja sukulaisen avulla olen päässyt koko ajan näkemään, että mistäs niitä kommentteja mulle kirjoitellaan. Että ihan mielenkiintoista on ollut! En nyt halua mm. teitä blogin pitäjiä tässä julkisesti nolata, mulle riittää se tieto, että tiedätte mun tietävän 🙂

Toivon todella, että te ihanat anonyymit jaksaisitte rekisteröityä, teidän piristäviä kommenttejanne on ihana lukea!

Meidän pikkuneiti on tänään jo 10 kuukautta vanha! Enää kaksi kuukautta ensimmäisiin synttäreihin, joita olen suunnitellut jo kuukausitolkulla. Mutta en kyllä paljasta niistä mitään etukäteen! Sen verran voin kertoa, että en osaa päättää, tuleeko Avalle erikseen sukulaisjuhlat ja kaverisynttärit, vai yhdistetäänkö molemmat samoihin kekkereihin. Avan kaverisynttäreille leivon sokerittomia vauvavarmoja herkkuja, joita kaikki kiinteitä syövät pääsevät mussuttamaan, eivätkä joudu katsomaan vierestä kun aikuiset vaan syö. Huomenna on neidin 10kk neuvola, ei saa unohtaa. Mulla on vähän simmonen huono tapa unohtaa aina tällaset… Miten te olette viettäneet/suunnittelette viettävänne ensimmäisiä synttäreitä?

En nyt tänään sitten ehtinyt kuvaamaan videota kun oltiin katsomassa TPS-INTER peliä. Katsomot oli ihan täynnä ja fiilis oli hyvä! Tepsin ensimmäinen puoliaika oli melko syvältä perseestä ja karjuttiin Topiaksen kanssa kilpaa kun tepsi mokasi NELJÄ mahtavaa paikkaa putkeen…. Onneksi toisella puoliajalla peli parani huimasti ja TPS vei voiton 4-1! Vielä kun oltaisiin päästy kannustamaan tätä herraa, jonka peliä mentiin katsomaan siinä toivossa, että pääsisi kentälle, mutta ei tullut puolustukseen vaihtoja ja meidän kaveri istui penkillä. Kivaa oli silti!

Mulla on nyt mahdollisesti alkamassa futiksen lisäksi toinenkin harrastus, joka tosin ei ole vielä ihan varma, mutta siitä sitten lisää  kun homma varmistuu… Toivon mukaan ensi viikolla! Huomisen neuvolan lisäksi mulle tulee kaveri käymään ja perjantaina on vauvatreffit, mutta tiistaille, keskiviikolle ja torstaille pitäisi vielä keksiä jotain! Olisiko täällä Turun suunnalta äitejä, jotka olisivat kiinnostuneita treffaamaan esim. hansassa vauvojen kanssa?

Nyt on taas silmät sen verran ristissä, et pikapikaa suihkuun ja nukkumaan, että jaksaa aamulla nousta avoimeen päiväkotiin ja Ava pääsee leikkimään kavereiden kanssa. Toivottavasti kaikilla on ollut ihana viikonloppu!

Kommentit

60 kommenttia
Avatar

Oi ihan parasta et oot päässy ”ilkeiden anojen” jäljille ! Oon pahoillani, mut en voi olla muuta olla vahingoniloinen niinku joku toinenkin jo mainitsi 😀 Ja täällä ois yks 4kk ikäisen pikkuisen äiti Turusta myös 🙂

Avatar

AHAHHAA onneks oon nörtti<3333333333333

Avatar

Hyvä Karo! :D:D:D:D

Avatar

AHAHHAA onneks oon nörtti<3333333333333

Avatar

Hyvä Karo! :D:D:D:D

Avatar

Jee 😀

Avatar

Heei, mikset enää lisäile niin paljon kuvia blogiin? 🙂 on niin ihanaa kattoo Avaa ku se on niin söpö!
Sulla on muutenki tosi kiva blogi (:

Avatar

Niinkin yksinkertaisesta syystä, että Ava ei pysy tarpeeksi kauaa paikoillaan, että saisin napattua yhtään kuvia! 😀 ja sitten kun en oo vielä saanut tilattua omaa järkkäriä niin joudun vieläkin vuorottelemaan siskojen kanssa ja toi pokkari ei oikein innosta… :/

Avatar

Heei, mikset enää lisäile niin paljon kuvia blogiin? 🙂 on niin ihanaa kattoo Avaa ku se on niin söpö!
Sulla on muutenki tosi kiva blogi (:

Avatar

En voi mitään mutta oon sen verran julma ihminen, että nyt oon kyl aika vahingonilonen niitä kohtaa, jotka on kirjotelleet törkeyksiä! 🙂 🙂

Avatar

Niin mäkin kyllä… 😀

Avatar

En voi mitään mutta oon sen verran julma ihminen, että nyt oon kyl aika vahingonilonen niitä kohtaa, jotka on kirjotelleet törkeyksiä! 🙂 🙂

Avatar

no täältä löytyis ainaki yks Turun suunnalla oleva äiti 🙂

Avatar

Jejj! 🙂

Avatar

no täältä löytyis ainaki yks Turun suunnalla oleva äiti 🙂

Avatar

minä oon turussa ja kävis hansailu kunhan saisin ensin pikkumiehen pois tyksistä (perusteita ei oo pitää sitä enää osastolla kun paino nousussa,syö 2vk iässä 90-100ml kerralla ja ilmasee nälkäänsä nykysin) kun joku erikoistuva lääkäri ei osaa vaa antaa lupaa lähtee kotiin ;( ps.oon se joka fb:ssä kommentoi sulle kokeneensa kanssa huonoa kohtelua kätilöiltä synnärillä.

Avatar

minä oon turussa ja kävis hansailu kunhan saisin ensin pikkumiehen pois tyksistä (perusteita ei oo pitää sitä enää osastolla kun paino nousussa,syö 2vk iässä 90-100ml kerralla ja ilmasee nälkäänsä nykysin) kun joku erikoistuva lääkäri ei osaa vaa antaa lupaa lähtee kotiin ;( ps.oon se joka fb:ssä kommentoi sulle kokeneensa kanssa huonoa kohtelua kätilöiltä synnärillä.

Avatar

Voi ei 🙁 paljon jaksamisia, toivottavasti pääsette pian pois <3

Avatar

Miulka oli aikoinaan kauhee kriisi pojan ykkössynttäreistä, loppujenlopuksi oli vaan kummit ja naapurit kakkukahveilla, ei koristeita, eikä oikein muutakaan erikoista. Hyvä meille näin 🙂

Avatar

Miulka oli aikoinaan kauhee kriisi pojan ykkössynttäreistä, loppujenlopuksi oli vaan kummit ja naapurit kakkukahveilla, ei koristeita, eikä oikein muutakaan erikoista. Hyvä meille näin 🙂

Avatar

Kuulostaa sopivan yksinkertaiselta! :))

Avatar

me ei olla oikeen koskaan vietetty sen kummosempia synttäreitä. perus kakku kahvit keitetty ja parit pullat ja piparit kylkiäsiks… vieraita on lähinnä ollu sukulaiset ja sit erikseen kaverit. vaikka niit ei Rasmuksella juurikaan pienenä ollu ko olin ensimmäisten joukossa jolla oli lapsi. Ja nyt on sit muutamana vuonna vietetty kaveri synttärit jossain leikki paikassa kun se on niin paljon kätevämpää ettei tarvitse ite keksiä ohjelmaa noin 10 5-7vuotiaalle pojalle ja kuunnella sitä ihanaa mekkalaa täällä seinien sisällä. 🙂

Avatar

me ei olla oikeen koskaan vietetty sen kummosempia synttäreitä. perus kakku kahvit keitetty ja parit pullat ja piparit kylkiäsiks… vieraita on lähinnä ollu sukulaiset ja sit erikseen kaverit. vaikka niit ei Rasmuksella juurikaan pienenä ollu ko olin ensimmäisten joukossa jolla oli lapsi. Ja nyt on sit muutamana vuonna vietetty kaveri synttärit jossain leikki paikassa kun se on niin paljon kätevämpää ettei tarvitse ite keksiä ohjelmaa noin 10 5-7vuotiaalle pojalle ja kuunnella sitä ihanaa mekkalaa täällä seinien sisällä. 🙂

Avatar

No mun ei onneksi tarvii keksii mitään ohjelmaa vielä! 😀 Avalla on niin paljon vauvakavereita, että musta siitä tulis kiva muisto kun sais kaverisynttärit jo nyt 🙂 Vaikka eihän Ava sitä muista… 😀 Sitten kun Ava on isompi ni taidan kyl turvautua kanssa noihin leikkipaikkoihin! Muistan kuin hauskoja hese- ja sirkussynttärit oli sillon kun olin pieni 😀

Avatar

Meilläki se 2kk kun 1v synnärit ois ajankohtaset ja miettin samaa että tuleeko liikaa porukkaa jos kaikki on samana päivänä, mut jaksanko sitte viettää synttäreitä kahtena päivänä 😀

Avatar

Meilläki se 2kk kun 1v synnärit ois ajankohtaset ja miettin samaa että tuleeko liikaa porukkaa jos kaikki on samana päivänä, mut jaksanko sitte viettää synttäreitä kahtena päivänä 😀

Avatar

Sitä mäkin yritän pohtia…. 😀 mä ajattelin nyt, että jos järkkäis niin, että pyytäis vauvakaverit vaikka aamupäivällä ja sukulaiset iltapäivällä

Avatar

Hehe nauran kyllä noille tyypeille jokka on jääny kiinni 😀
piti sitte tehä tunnus tänne mut en osaa ees käyttää ees tätä mut pääasia et pystun kommentoimaan:) mut osaakko auttaa mua et miten sais ton sukunimen pois?:D

Avatar

Iiiks oiskohan, että siitä Bloggerin etusivulta kun painaa muokkaa profiilia niin sieltä? 😀 Ihanaa, että jaksoit tehdä tunnuksen! 🙂 Se on niin paljon kivempaa kun saa yhdistää kommentit aina johonkin henkilöön! 🙂

Avatar

Hehe nauran kyllä noille tyypeille jokka on jääny kiinni 😀
piti sitte tehä tunnus tänne mut en osaa ees käyttää ees tätä mut pääasia et pystun kommentoimaan:) mut osaakko auttaa mua et miten sais ton sukunimen pois?:D

Avatar

Mä oon äiti ja Turun seudulta (kaarinasta), ainoa ongelma on et mulla ei oo enää vauvaa vaan tollanen marraskuussa 4v täyttävä prinsessa (joka on kyllä aina äitin vauva<3)

Avatar

Mä oon äiti ja Turun seudulta (kaarinasta), ainoa ongelma on et mulla ei oo enää vauvaa vaan tollanen marraskuussa 4v täyttävä prinsessa (joka on kyllä aina äitin vauva<3)

Avatar

Toi on ihana ikä <3 teidän rinsessahan vois hyvinkin tykätä kun pääsis "hoitamaan" vauvaa 😉 vaikka ei Avakaan enää oo vauva vaan taapero 🙁 nyyh kun ne kasvaa nopeesti….

Avatar

Täällä yks äiti kaarinasta, mun vauva täyttää kyllä marraskuussa jo 4v 😀

Avatar

Täällä yks äiti kaarinasta, mun vauva täyttää kyllä marraskuussa jo 4v 😀

Avatar

Meillä on 2 viikkoa neidin 1-vuotissynttäreihin, APUA! 😀
Meidän vieraslistalla on n. 40 henkeä ja kaverit (joita on 10) on kutsuttu toisena päivänä kuin sukulaiset.
Tiukkaa tekee mahduttaa jo 30 henkeä saman päivän aikana tänne kaksioon ja se on tässä se suurin tressin aihe. 😀 Jospa vaan sää olis nätti, niin kahvit vois juoda pihalla terassillakin. Jostain pitäis vaan hankkia edullisesti taittotuolit/pinottavat jakkarat 🙂 Oliskohan se ikeashopping…….. 😉

Avatar

Meillä on 2 viikkoa neidin 1-vuotissynttäreihin, APUA! 😀
Meidän vieraslistalla on n. 40 henkeä ja kaverit (joita on 10) on kutsuttu toisena päivänä kuin sukulaiset.
Tiukkaa tekee mahduttaa jo 30 henkeä saman päivän aikana tänne kaksioon ja se on tässä se suurin tressin aihe. 😀 Jospa vaan sää olis nätti, niin kahvit vois juoda pihalla terassillakin. Jostain pitäis vaan hankkia edullisesti taittotuolit/pinottavat jakkarat 🙂 Oliskohan se ikeashopping…….. 😉

Avatar

Apua jännää! 😀 Ulkosynttärit kuulostaa kyllä tosi kivalta! 🙂

Avatar

Onnea Avalle ♥ Valtterilla synttärit alle 1kk päästä ja jännittää 😀 kutsut oon tilannut ja tänää pitäisi lähettää, kakun tilaan ja muita juttui vielä pitäisi keksiä 😉 Voin kuvitella, että teillä on ihanat prinsessa-kemut ♥ sitä odotellessa 🙂

Avatar

Onnea Avalle ♥ Valtterilla synttärit alle 1kk päästä ja jännittää 😀 kutsut oon tilannut ja tänää pitäisi lähettää, kakun tilaan ja muita juttui vielä pitäisi keksiä 😉 Voin kuvitella, että teillä on ihanat prinsessa-kemut ♥ sitä odotellessa 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂 Toivottavasti teidän synttärit sujuu hyvin! <3

Avatar

Mäkin olen huomannut että pari bloggaajaa haukkuu mua anona :S Ei kovin kivaa sellainen :/

Me vietettiin Jasperin 1 vuotis synttärit kotona ja vieraina oli sukulaisia, ehkä noin 15 henkeä 🙂 Tarjolla oli kakkua, pullaa, pasteijoita, karjalanpiirakoita, keksejä yms. ja Jasper sai maistaa tietysti täytekakkua ja muita herkkuja 🙂

Avatar

Mäkin olen huomannut että pari bloggaajaa haukkuu mua anona :S Ei kovin kivaa sellainen :/

Me vietettiin Jasperin 1 vuotis synttärit kotona ja vieraina oli sukulaisia, ehkä noin 15 henkeä 🙂 Tarjolla oli kakkua, pullaa, pasteijoita, karjalanpiirakoita, keksejä yms. ja Jasper sai maistaa tietysti täytekakkua ja muita herkkuja 🙂

Avatar

Ei oo kyl kivaa… :(( Etenkin kun ne on sillasi ihmisiä, jotka blogeissaan esittää niiiiin mukavaa ja fiksua, että että…

Ihanat tarjoilut, tuli nälkä kun luin!

Avatar

no vähä hyvä et ootte päässy kattoo ketä niitä oikee kirjottelee! Toivottavasti niitä hävettäis nyt viimeistään! 😀

Avatar

Niinpä 😀

Avatar

no vähä hyvä et ootte päässy kattoo ketä niitä oikee kirjottelee! Toivottavasti niitä hävettäis nyt viimeistään! 😀

Avatar

Täällä ilmoittautuu kans yks tuleva äiti. La tammikuun lopussa. Kellään kaverilla ei oo vielä lapsia ja en viitti niitä kyllästyttää mun laps puheillani, tiedän ettei kaikkia välttämättä kiinnosta.. 😀

Avatar

Onnea odotukseen! 🙂 Joo mulla oli vähän sama fiilis sillon raskausaikana… 😀 Sun pitää lähteä vaan rohkeesti etsimään äitikavereita! 🙂 Esim noihin nuorten äitien ryhmiin, täällä Turussa jatkuu taas se syksyllä ja mennään sinne Avan kanssa 🙂 ollaan oltu siellä siitä asti kun Ava syntyi. Oikeastaan olin ”kirjoilla” jo raskausaikana, mutta en päässyt sillon kertaakaan kun olin vaan Tyksissä osastolla…

Avatar

Kiitos.. 🙂 Joo ja kun tuntuu et muutamat pelästyneet etten mä nyt enää mihinkään voi lähtee, kai ne luulee et mun mahani palästyttää kaikki sinkkumiehet ympäriltä. Hah. 😀 Nuorten äitien ryhmiä? Öö.. apua oon ihan tyhmä ku en oo tälläsiä mistään löytäny. 😀 oon yrittäny kaksplussasta yms palstoilta yrittäny kattoo. 😀 Mä laitan sulle sähköpostia ni on ehkä helpompi.. 🙂

Avatar

Joo laita ihmeessä 🙂

Avatar

Heh atvasin että mun kommentti tuli kahteen kertaan 😀

Avatar

Sitä käy! 😀

Avatar

löysin tän äske ja rakastuin avaan ja taloosi! aivan ihana blogi! jään seuraa 😉

kaiken kukkuraks ollaa melki samanikäisii ja sul menee paremmi ku mulla =D sul on jo ihana talo ku mä asun paskas yksiös turus jne :DD

Avatar

Voi kiitos! :)) ja tervetuloa <3 Ja kyllä sulla on vielä aikaa, elät nyt vaan sitä nuoruutta! 😉

Avatar

löysin tän äske ja rakastuin avaan ja taloosi! aivan ihana blogi! jään seuraa 😉

kaiken kukkuraks ollaa melki samanikäisii ja sul menee paremmi ku mulla =D sul on jo ihana talo ku mä asun paskas yksiös turus jne :DD

Avatar

Voi kiitos! :)) ja tervetuloa <3 Ja kyllä sulla on vielä aikaa, elät nyt vaan sitä nuoruutta! 😉

Avatar

oikeesti hieman noloa niiltä bloggaajilta tulla haukkuu anonyymiä sua! mutta iha parasta että tiedät ketä ne oli, jeij! 🙂 myöhästyneet 10 kk onnittelut Avalle! 🙂

Avatar

Niinpä… 🙂 Ja kiitos!

Avatar

Ois muuten kiva tietää miten silleen pystyy kattoo kuka niit kirjottelee, haha teeppä siitä muute postaus? sit ei ookkaan enää niin ”turvallista” kirjotella mitä sattuu! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä