Välikautta, talvea ja normishoppailua

Zalando – Suomen suurin valikoima

Unohdin kokonaan kertoa aiemmin kun tein tilausta, mutta olen aivan rakastunut Zalandoon! Zalandolta otettiin yhteyttä ja kysyttiin olisinko kiinnostunut yhteistyöstä ja tottakai olin! Kävin heti tutkimassa sivut läpikotaisin ja olen niin iloinen, että minuun otettiin yhteyttä! Zalandolla on kauheasti vaatteita ja kenkiä naisille, miehille ja lapsille ja sen lisäksi vielä kosmetiikkatuotteita ja sisustustarvikkeita, mitään ei jää puuttumaan! Tilasin Topiakselle sairaan halvalla Espritin t-paidan ja your turn neulepuseron, itselleni söpön paidan ja Avalle huivin. Aivan ihanaa, että kerrankin löytyy nettikauppa, josta saa tilattua merkkituotteita halvalla ja lisäksi toimitus on ilmainen, kuten myös vaihto ja palautus. Suosittelen! Harmittaa vaan, että kengistä näköjään loppuu koot kauhean nopeasti, olisin niin tahtonut Avalle pinkit Converset…. Kuvailen vielä noita ostoksia, sitten kun ne tulevat!

Aloin kesällä kovasti miettimään tulevaa syksyä ja talvea ja niiden vaatetusta. Tulin siihen tulokseen, että tahdon panostaa talvihaalariin ja ostaa välikausivaatteet halvemmalla. Talvihaalariksi aion tilata Racoonin Polkadot haalarin Ratkiriemun verkkokaupasta.

Välikaudeksi ostin Avalle kirpputorilta kolme takkia, hintaa näillä oli yhteensä alle 20 euroa. Ostetaan vielä jostain ihan perustuulihousut takeille kaveriksi.

Välikausitakki, Name It

Hiekkalaatikkotakki, Lindex

Ja tällanen ihana trenssi hienosteluhetkiin! Tykkään noista napeista kun ne on jännän epäsymmetriset, näkyy paremmin luonnossa.

Suositteko te jotain tiettyä merkkiä ulkovaatteiden kanssa? Mihin te kiinnitätte huomiota ulkovaatteiden hankinnassa?

Kommentit

27 kommenttia
Avatar

Tuo on maailman ihanin takki tuo värikäs pallo takki! Paljos oli hintaa tuolla takilla kirpputoripöydällä? 🙂

P.s ”palstamammat vaviskaa” nauran vieläkin. 😀

Avatar

Aivan ihana toi alin takki! 🙂
Meillä taitaa mennä vielä samat välikausivaatteet kun keväällä.

Mä en suosi merkkejä, mut tärkeintä on musta käytännöllisyys. Tuulenpitävä ja sellanen ettei imase tihkusateita itseensä, jos ei vedenpitävä. Mukava päällä niin että on helppo liikkua (haalarin hyvä puoli on se et esim. hiekkiksella ollessa haalarissa on 2 reikää vähemmän josta voi upota hiekkaa sisään kun 2-osasessa puvussa) 😀

Täytyy myöntää et käytännöllisyyden kans rinnan kulkee aika paljon myös ulkonäkö 😉

Tietysti plussaa on aina se edullisuus, joten kierrätys kunniaan.

Autolla liikkuessa meillä on ollu käytössä kevyttoppaliivi ja todettu hyväks 🙂

Avatar

Käytännöllisyys on kyl tosiaan se tärkein! 🙂 onneks racoonissa yhdistyy laatu ja ulkonäkö! 😀 Me ei kauheesti kuljeta autolla, kun Topias on sillä päivät töissä ja illat koulussa talvisin, mut busseilla kyllä, pitääkin miettiä, että miten niissä kannattais menetellä…

Avatar

Tosi hieno tuo trenssi 🙂

Avatar

Mäki tykkään! 🙂

Avatar

mä ostin kans aatulle tuon racoonin tumman talvihaalarin missä tähti tuos edes 😉 ne on kyllä ihania <3

Avatar

Oih, ihana! 🙂

Avatar

Itse tykkään popin ulkovaatteista, ei olisi itse varaa ostaa uutena mutta onneks saan siskon pojalta käytettynä. Popin vaatteet on muutenkin kestäviä ja laadukkaita 🙂

Avatar

Ne on kans ihania! 🙂 Mut hintavia tosiaan…. Vähän niinkuin kaikki nää hienot merkit 🙁

Avatar

Ihana toi Racoonin haalari! Osta ihmeessä se, mäkin ostaisin jos mulla olis tyttö. Sen sijaan ajattelin ostaa sen Racoonin sinisen tähtihaalarin, mitä havittelin jo siitä arvonnasta… Ja toi teidän trenssi, ah ihanuutta! 🙂

Avatar

Tilaukseen meni jo! 😉 Ostaostaosta! Ihana!

Avatar

Kiva haalari teille on tulossa ja edullisesti oot löytänyt noin monta kivaa takkia. :]

Meille ei varmaan välikaudeksi enää hankita mitään, kun kevääksi ostettu Molon haalari on edelleen sopiva! (: Löytyy myös keväällä ostettu söpöilytakki ja nyt syksyllä ostettu tuulitakki! Näillä mennään, ellei tuu lottovoittoa. 😉

Meillä haalareissa suositaan Moloa! Tällä hetkellä on kolmas heidän haalari käytössä enkä kyllä moitetta löydä. Hinta on aika suolainen, mutta ovat aina säilyneet huippukunnossa vaikka ovatkin paljon käytettyjä.. 🙂 Talveksi siis tuollainen todennäköisesti hankitaan keltaisena! ♥ Se on niiiin ihana!

Avatar

Molon haalarit on kans tosi kivoja! 🙂 Racoonissa kyllä kans toi hinta vihlasee, mut onneks näillä on hyvä jälleenmyyntiarvo 🙂

Avatar

Mä tykkään Reimatecista, merkin vaatteet on laadukkaita ja pitää hyvin vettä ja tuulta. Kestävyys, käytännöllisyys ja tietty se ulkonäkö on mulle se tärkein juttu, on hyvä että lapsi voi leikkiä vapaasti ilman että allaolevat vaatteet kastuu. Tän merkin haalarit ei mee oikein mikskään yhden lapsen käytössä ja jälleenmyyntiarvo on sen takia hyvä, saa vähän rahaa takaskin. Oon ostanut muutamat haalarit huutiksesta ja kirppiksiltä, hyvin on löytynyt loistokunnossa olevia ulkovaatteita ja asusteita. 🙂

Sitä vielä, että aina ei oo ihan itsestäänselvyys, että pojille löytyy yhtä ihania värejä ja kuoseja kun tytöille, mutta tän merkin vaatteet on mielestäni todella söpöissä väreissä ihan kumpaakin sukupuolta ajatellen.

Avatar

Mä oon kanssa huomannut, että tytöille on aika paljon enemmän kuoseja kuin pojille, ulkovaatteissa siis. Mut sit taas sisävaatteissa tuntuu pojille olevan enemmän erilaisia juttuja kun taas tytöille on aina vaan sitä vaaleanpunaista :/ Reimatec on hyvä merkki! Mä oon siinä koko lapsuuteni kulkenut 😀 ja ne haalarit kestää vuodesta toiseen!

Avatar

Mä suosin ihan tota perus Reimaa, jota täältä päin saa suht halvalla. Kestää ja on enemmän kuin hintansa väärti. 🙂

Avatar

Se on kyl hyvä merkki! 🙂

Avatar

Kylläpä oot hyvät löydöt tehny kirppikseltä ja noin halvallakin!

Avatar

Jep, oon kyllä tyytyväinen! 🙂

Avatar

Mä tykkään ticketistä ja varsinki niistä karvareunuksisista hupuista. Ja niitä on niin montaa väriä ja kuosia tarjolla, että on varaa valita kyllä. 🙂 Mutta meillekin ehkä kotiutumassa racoonin haalari pinkkinä. 🙂

Avatar

Ne on kyllä kans ihania! 🙂

Avatar

Vähän sä myyt ton ylimmän takin mein Nupulle, kunhan se jää Avalle pieneks 😉 DIILI DIILI?

Avatar

Diili! 😀

Avatar

Tosi kiva blogi sulla! 🙂

Avatar

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Ootko muuten käyny Kaisakissa tanssissa joskus sata vuotta sitten? 🙂

Avatar

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä