Pari asiaa

Oli muuten aivan ihanat häät lauantaina. Morsian oli kaunis, sulhanen komea, vieraat mukavia, hääpaikka hieno ja bändi aivan mahtava. Oli pakko pyytää bändiltä jopa ihan käyntikortti, vaikka eihän mua ole edes kosittu, mutta sitten joskus jos Topias saa aikaiseksi kosia niin mun on pakko saada nämä meidän häihin! Siis ihan mahtavaa, olin niin fiiliksissä. Musiikkia tuli laidasta laitaan, valssista baarijumputukseen ja Coldplayt ja Bruno Marsit tuli ehkä jopa paremmin kuin itse alkuperäisiltä esittäjiltä. Suosittelen! Tässä on heidän kotisivunsa ja joku kaipailee humoristista ja taitavaa bändiä juhlaan kuin juhlaan! http://www.e-band.fi/janne.html

Kuvat onnistui hyvin, vaikkakin illan myötä oli niin pimeää ja kalliot imivät niin paljon valoa, että laatu heikkeni huomattavasti verrattuna päivän kuvasaldoon, mutta kun tuli otettua sillaiset 1300 kuvaa niin pakkohan sieltä oli muutama onnistua. En tietenkään voi laittaa kuvia ihmisistä ja se harmittaa, koska morsian oli niin kaunis, että kuvatkin olivat uskomattoman kauniita, mutta sen sijaan saatte nauttia muutamasta tylsästä yksityiskohdasta.

Huomenna mennään Avan kanssa avoimen päiväkodin taaperoryhmään ja illalla mulla on treenit. Saatan eksyä myös moikkaamaan Coronaa, en vielä tiedä, että menisinkö huomenna vai keskiviikkona… Ava yrittää koko ajan enemmän kävellä ilman tukea ja taaperokärryn kanssa neiti oikein juoksee. Kauhulla odotan, että koska se kävely lähtee kunnolla käyntiin… Mulla on nyt jo kädet ihan tarpeeksi täynnä.

Yksi asia vielä, mä olen pahoillani, ettei tämä eräs ihminen ole julkaissut teidän kommenttejanne, mutta mä en kyllä enää julkaise niitä, vaikka ne ovatkin täysin asiallisia kumpaakin osapuolta kohtaan, koska toivon, että tämä vihdoin ja viimein jo loppuisi (jälleen kerran). Mutta tahdon kiittää teitä ihania ihmisiä, jotka ette ole sortuneet uskomaan valheita vaan olette olleet mun tukena ja puolustaneet mua <3 pahoittelen myös hitauttani sähköposteihin vastaamisen kanssa, olen saanut niin paljon ihania sähköposteja aihetta koskien, että kansio on jo vähän ruuhkautunut. Kiitos teille <3

Ps. Euro sille, joka opettaa mut tekemään sillaisen mustan pienen sydämmen tällä läppärillä, yksikään netistä löytyvä ohje ei ole ikinä onnistunut ja alkaa ärsyttää… Mulla on HP:n läppäri 🙂

Kommentit

26 kommenttia
Avatar

ei onnaa kumpikaan 🙁

Avatar

Mä en kestä, ei Ava voi olla noin nopea oppimaan!! Tai siis voi, mutta tää on jo ihan yliveto! Ensiaskeleet 10 (vai 9?) kuukauden iässä kaiken muun liikkumisen jälkeen 🙂 kaikki johonkin kuukauden-parin sisään, oon ihan puulla päähän lyöty! Ihmeellistä tää vauvojen (taaperoiden) kehitys. Ei sitä usko ennen kuin näkee tai kuulee!

Ja tosiaan, mäkin taidan laittaa korvan taakse ton hääbändin osotteen, kiitos! 🙂 ja ens viikolla kattomaan sinne tapettiliikkeeseen, oon sulle kohta elämäni velkaa… 😀 kävin tänään Bauhausissa kattomassa tapetteja ja otin kuvat parhaimmista niin helpompi sit valita paras. Ja löysin sieltä ihania peililiukuovia siihen vaatekaappiin ihan älyttömän halvalla, jee!

Avatar

Jep, tosi hassua… Sehän oppi kahdessa päivässä ensin kaiken muun ja sit pari viikkoa myöhemmin otti askeleita ilman tukea 😀 toivottavasti löytyy hyvät tapetit!

Avatar

Onko huikea oikea sana tähän?! Oon oikeesti varmaan maailman hämmästynein ihminen tässä asiassa 😀

Avatar


fn + alt + l

toimiiko?

Avatar

ei 🙁

Avatar

Mullaki on HP:n läppäri ja se musta sydän tulee sillä tavalla, että tossa oikealla puolella (ainaki mulla) on ne toiset numeronäppäimet ja painat alt ja sen jälkeen tuolta oikealta puolelta numeroa 3. 🙂 toivottavasti autto 🙂

Avatar

Mulla ei oo niitä 🙁

Avatar

Hahaa, saan euron 😀
Kopioi facebookista joltain sellanen sydän ja sitten liität sen siihen kohtaan tekstissä kun haluat. Helppoa! 😀

Avatar

No mut ku haluisin tietää sen oikeen tavan! 😀

Avatar

Onko toi wc-koristehommeli tahalteen… tommonen vai oonko mä vaan kauhee ihminen kun ajattelen tällee.. 🙁

Avatar

Mulla tuli vähän sama mieleen… 😀 🙁

Avatar

Mietin samaa mutten kehdannu mainita 😀

Avatar

Mulla tulee alt+3 (nuolinäppäimistöstä). Onks sun näppikseen usutettu jonnekki piiloon niitä numeroita 😛 Mutta voithan sä tallentaa sen sydämen vaikka muistiin työpöydälle ja kopsuta aina sieltä 🙂

Avatar

haha,itekki katoin pitkään tuota .. 😀

Avatar

Joo o, tota mekin mietittiin kovasti :DDD tultiin siihen tulokseen, että siellä oli humoristisesti merkattu naisten vessa 😀

Avatar

Merkistössä on kaikki merkit 🙂 Sieltä helppo kopioida : D

Avatar

Kokeileppa U+2665 🙂

Avatar

ehkä en vaa osannu mut ei tapahtunu mitään 😀

Avatar

Pakko kommentoida että ihana blogi sinulla!! 🙂 Alan varmasti seurailemaan ja lueskelinkin noita vanhoja postauksia jonkun verran, jatkan sitä varmasti huomenna koska nyt on yö ja pitää käydä nukkumaan 😀 Ite oon 23. v ja nyt raskaana vkolla 27 + 6 ja vasta aloitellut omaa blogiani 🙂 Mutta jee, ihana löytö tämä sun! Kaikkea hyvää! 🙂

Avatar

Voi kiitos 🙂 Ja tervetuloa!

Avatar

Kiitokset ihanalle hääkuvaajallemme vielä tätäkin kautta. Kuvat olivat ihania ja olen niitä täällä katsonut silmät kyynelistä. No, sellaisia itkupillejä useimmat äidit on 😉
Meillä oli ihana päivä ja nautittiin tunnelmasta kaikin siemauksin. Katsotaan vielä vaikka yhdessä muutama kuva mitä voisit laittaa myös julkiseen esittelyyn.

Avatar

Kiitos Erja ♥

Avatar

Mulla toimii niin että painat eka fn + num lock (ei yhtä aikaa vaan peräkkäin) ja sit alt pohjaan ja painat L -kirjainta (alt samalla pohjassa kun painat L). Sitten painat taas fn ja num lock niin näppäimet palautuu normaaliksi 🙂

Avatar

ei onnaaaaa

Avatar

jos sulla on fn, painat fn + alt + L ♥
Ja jos sulla on tuolla sivus numerot jotka toimii nunlockin avulla, niin alt + 3 ♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä