Kauhava calling

Taas vanha postaus:

Nyt on  reissut reissattu ja takana aivan mahtavat 2 päivää Karon ja Sofian kanssa! Päästiin myös tapaamaan muita äitejä ja vauvoja kun järjestettiin tämmönen pikkutapaaminen. Mukana oli myös blogikollegat Ida&Mea, Essi&Viljami ja Anne&Aatu. Oli ihanaa nähdä kaikkia!

Niin, vietettiin tosiaan tiistai ja keskiviikko Kauhavalla. Menomatkalla Ava itki melkein puolet matkasta, mutta kun lähdettiin kotiin, Ava nukahti 5 minuuttia sen jälkeen kun lähdettiin ja heräsi kun tultiin kotiin.

Ava ja Sofia tuli hyvin toimeen, Sofia pärisytteli koko ajan ja Ava oppi nyt sitten tän jalon taidon uudestaan kun piti koko ajan matkia Sohvia. Että kiitos vaan, nyt meidän yöt menee Avan pärinää kuunnellessa 😀 Ava rakastui erityisesti Sofian  hienoon sitteriin! Sofia-parka häädettiin ja Ava valtasi ko. sitterin täysin.

Tehtiin Karon kanssa vaihtokauppa ja syötettiin toistemme pirpanat, pääsin näkemään kuinka helppoa ruokailu voi olla kun vauva osaa syödä. Sen myötä aloin miettiä entistä enemmän, että onkohan Avan kehityksessä jotain vikaa kun neiti ei tosiaan vieläkään kolmen kuukauden syömisen jälkeen tajua, miten syödään… Ava ei vaan tunnu osaavan nielaista muuta kuin nestettä.

Karon kanssa oli niiiiiiiiiiiiin mahtavaa! Ens kuussa päästään toivon mukaan taas näkemään. Ei oikeastaan edes tehty mitään ihmeellistä. Kunhan hengattiin ja leikittiin pikkupimujen kanssa, vedettiin mahat täyteen pitsaa ja herkuteltiin suklaalla. Shoppailutkin rajoittui Pepsi Maxin hakuun Halpahallista. Ajattelin, että tää reissu veisi kauheasti rahaa, mutta tuli huomattua ettei Karo ollut liiotellut kun sanoi, ettei siellä ole mitään. Anteeksi kaikki Kauhavan asukkaat………. Truth hurts.

Pyydän anteeksi että joudutte kärsimään saatte nauttia meidän ihanista teinipeilikuvasessioiden tuloksista

Karo emoilee 😀

Tästä nyt tuli oikein kunnon kuvapläjäys! Oli mulla jotain asiaakin, mutta kuvia lisäillessä kaikki unohtui. AINIIN. Me saatiin se kämppä! Nyt etsitään vuokralaista tähän asuntoon ja toukokuun alussa päästään muuttamaan. JEE

Pakkaan tänään Naistenpäivän arvonnan palkinnot ja otan niistä kuvat ja pistän tänne voittajien nimien kera! Voittajat on siis selvillä ollut jo kauemmin, mutta odottelin näitä palkintoja saapuvaksi

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

hahaa 😀

Avatar

Ihania noi Avan ja Sofian yhteiskuvat! 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Joillakin lapsilla ruuan täytyy olla hienojakoista/lähes nestemmäistä ruokaa pitkään, ennen kuin tottuvat normaaliin ruokaan 🙂 Yksilällistä, nou hätä 🙂

Terveisin. Juuri tänään asiasta luentoa kuunnellut hoitsu 😀

Avatar

Juuuu ei oo onneks enää murheena 😀

Avatar

vähän kattoin tätä postausta että mitä! 😀 mut sitte tajusinki että sää oli ”uudestaan” laitettu 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä