Tuparit

Taas vanha postaus:

Luvassa kuvaräjähdys!

Tupareista siirryttiin Amarilloon ja päästiin koko porukka suoraan sisään kun olin aikaisemmin soittanut sinne ja selittänyt meidän tilanteen; noissa naamiaisasuissa kun ei olisi ollut hirveän kiva jonottaa viilenevässä illassa. Onneksi Amarillossa oli ihanan ymmärtäväistä henkilökuntaa niin kuin aina! Joka kerta kun olen käynyt viihteellä, mennään aina Amarilloon. Se nyt vaan on Turun yöelämän paras paikka. Halvemmat juotavat, hyvä tanssilattia, nopea palvelu ja isot tilat. Paras puoli on kuitenkin valtava naistenhuone! jesjesjes. Ohessa vielä kuvia ko. kylppäristä ja meidän pärstäkertoimista.

Aamulla löytyi vähän poliisisedän sakkolappuja

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Apua…toi Patrick-asu Paavo Pesusienestä on ihan mahtava! 😀

Avatar

:D:D:DD en kestä

Avatar

niinpä :DDD ikävä <3

Avatar

Mistä hankkisit tuon sinun asun ? :O on niin kaunis

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä