Kaksplus

Kuten kaikki varmasti tietävätkin, Ava on ollut Kaksplus -lehden vuoden 2012 Maailmaan vauva. Nyt Kaksplussan toimitus etsii Avan tilalle uutta vauvaa vuodeksi 2013. Jos sinulla on laskettu aika tämän vuoden loka-, marras- tai joulukuussa ja tahtoisit jakaa vauvasi ensimmäisen vuoden Kaksplussan lukijoiden kanssa, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]fi ja kerro vähän perheestänne, sekä asuinpaikkanne ja laskettu aikanne. Tämä vuosi on ollu mahtava ja Ava on nauttinut kauheasti kuvauksista, voin suositella tätä kokemusta kyllä kaikille! Viimeinen kuvaus ensi kuussa ja vähän vetää mielen herkäksi, äitin vauva täyttää jo ihka ensimmäisen vuotensa… Synttäreitä juhlitaan 13.10. eli päivää oikean syntymäpäivän jälkeen ja saattaapi olla, että Avan juhlien jälkeen äiti ja isi lähtevät Turun yöelämään juhlistamaan ensimmäisestä vauvavuodesta selviämistä! Suuntana (obviously) Amarillo, viimeksi kävin Klubilla, Apollossa ja Armaksessa ja mikään niistä ei kyllä ollut mun juttu……. Varmasti kivat niille, jotka arvostaa sitä meininkiä, mutta muhun iskee se kunnon tanssimusiikki, ei niinkään suomalaiset ikivihreät tai tylsät cover -bändit.

Vähän on hiljaista synttäreiden alla kun on nyt niin paljon kaikkea, mutta lupaan palailla entistä ehompana! Ja kuten Facebook tykkääjät  jo tietävätkin, luvassa on muutamakin yllätys 🙂 Muistakaa osallistua fb-tykkääjien omaan kilpailuun, nostelin sitä tänään taas ylemmäs seinälle!

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Tapahtuu kotona, mut tosiaan ei sitä muut nää kun kuvaaja 🙂 toimittajakaan ei tuu joka kerta vaan haastattelut tehtiin puhelimessa 🙂 Tietty sillä ekalla kerralla kun tuli laajempi juttu niin siin oli kuvia myös asunnosta 😀

Avatar

Tapahtuuko kaikki kuvaukset omassa kodissa? Kun meidän asunto on niin keskeneräinen ja on sitä vielä pitkään, niin en välttämättä tahdo koko suomelle paljastaa meidän koloa 😀

Avatar

Eihän sitä kotia näe kuin toimittaja ja kuvaaja. Kuvat otetaan lattialla tms. missä on viltti, vauva ja pehmolelu.

Avatar

Ok 🙂

Avatar

Tapahtuuko kaikki kuvaukset omassa kodissa? Kun meidän asunto on niin keskeneräinen ja on sitä vielä pitkään, niin en välttämättä tahdo koko suomelle paljastaa meidän koloa 😀

Avatar

Eihän sitä kotia näe kuin toimittaja ja kuvaaja. Kuvat otetaan lattialla tms. missä on viltti, vauva ja pehmolelu.

Avatar

Ok 🙂

Avatar

Tapahtuu kotona, mut tosiaan ei sitä muut nää kun kuvaaja 🙂 toimittajakaan ei tuu joka kerta vaan haastattelut tehtiin puhelimessa 🙂 Tietty sillä ekalla kerralla kun tuli laajempi juttu niin siin oli kuvia myös asunnosta 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä