Mammat shoppaa ja treffaa

Tänään vietettiin Avan kanssa melkein koko päivä Skanssissa. Käytiin siellä ensin shoppailemassa, sitten kahviteltiin ja leikittiin äiti-vauva-porukalla ja sitten taas shoppailtiin. Mukaan tarttui Tigeristä kasoittain kaiken maailman turhuuksia, mutta en löytänyt mistään niitä kuravaatteita, mitä lähdin sinne metsästämään. Enkä sitä synttärimekkoa. Etsintä siis jatkukoon. Jotain kuitenkin tarttui meillekkin mukaan:

Name It

Name It

H&M

Name It

H&M

H&M

H&M

Glitter

Avan piti aamulla ensimmäiseksi tarkistaa tekstarit

Äiti mä en haluu pitää näitä

Neule: H&M, Jakku: Kirppis, Kengät: Zalando, Laukku: Giordani Gold HUOM pohjelihakset <3
Äitin myrtsi muru <3

Ava on ollut kauhean kauan kipeänä, ei tosin pitkään aikaan kuumeessa ja korvatulehduskin on parantunut, mutta tää jälkitauti vaan venyy ja venyy… Ollaan jo kolme kertaa käyty lääkärissäkin. Nyt Ava sai onneksi yskänlääkettä, jos edes se auttaisi vähän. Kauheaa kuunnella öisin kun Ava ei pysty nukkumaan kun raukalla on niin kova yskä.

Rekkasinpas itseni tänään muuten Instagramiin, sekin kuvake löytyy nyt tuolta oikeasta laidasta! Nyt tulee vihdoin loppu tälle kauan kestäneelle hiljaisuudelle ja apaattisuudelle, vielä kun pääsisin eroon tästä aivotärähdyksestä niin mulla olisi paljon kivoja postauksia tulossa! Niitä odotellessa, pitäkää peukkuja pystyssä, että nämä oireet helpottaisi, eikä tarvitsisi lähteä taas lääkäriin.

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Ihania vaatteita löysit 🙂 Suloset noi Avan pikku Reinot vai Ainot?!! ;D

Avatar

Ihania vaatteita oot löytäny!:)
& jee jos alat postailee nyt useammin, ootan jo innolla!:) Aivan ihana blogi!

Avatar

Kiitos!! :)) Mulla jotenkin lähti sillon fiilis kokonaan siitä kauheesta draamasta, mut nyt alkaa into palailla :))

Avatar

Aivan iha asu sulla! ja kivoja noi ostokset 🙂
on kylla kiva jos alat nyt postaan useemmin 🙂

ps. ava on niin sulonen <3

Avatar

Voi kiitos! :)) hän on kyllä ihana <3

Avatar

Ainiiin unohin laittaa tohon aikasemmin 😀
nii oisko mahollista et voisit tehä semmosen syysvaatepostauksen misä kuvaisit sun lempi asut sun päällä ?:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä