Päivä kuvina

Facebookissa sai eilen äänestää postausta tälle päivälle ja koska tuli tasapeli päivä kuvina -postauksen ja syysvaate -postauksen kesken, päätin tehdän tämän tänään ja sen vaatepostauksen joku toinen päivä. En kuitenkaan jaksanut raahailla järkkäriä koko päivää mukana kun liikuttiin niin paljon, niin saatte nyt tyytyä kännykkälaatuun!

Ava herätti meidät sunnuntaiseen aamuun ihanasti seitsemän jälkeen, vaikka normaalisti tytsy herää kasin-ysin maissa. Äippä sai jäädä vielä kymmeneksi minuutiksi makoilemaan kun Topias nousi meidän prinsessan kanssa vaipanvaihtoon.

Ava söi aamupalaksi banaanirahkaa, Topias paahtoleipää ja minä piltin. Aamupalan jälkeen Ava ja Topias meni yhdessä suihkuun ja mä jäin sohvalle makailemaan ja meikkaamaan. Suihkun jälkeen Ava yhtäkkiä oksensi kauheassa kaaressa mun päälle vesi/talkmuru -mössöä, ehdittiin jo pelkäämään mahatautia, mutta ilmeisesti neidillä oli vaan maha täynnä ja syliin nostaminen sai sisällön purkautumaan. Pian Ava olikin jo niin väsynyt, että laitettiin hänet päikkäreille.

Ava meni häiritsemään isiä ja joutu vaatteet päällä suihkuun

Päikkäreiden jälkeen lähdettiin kirjaimellisesti ovesta ulos Mikkelin markkinoille (ne järjestetään meidän talon vieressä) ja ostettiin juustoa, metrilakuja ja arpoja. Ava tykkäsi ilmapalloista ja kaikista hauskoista hahmoista, mutta rattaissa istuminen oli ihan tylsää, kun olisi pitänyt päästä kuralätäköihin leikkimään. Markkinoiden lomassa käytiin Atesissa vetämässä kebabit Avan kummisedän Jonin ja Hennan kanssa ja Topias urhoollisesti söi mun annoksestani loput, kun enhän mä noita ikinä jaksa syödä.

Myrtsi markkinamimmi

Kaks välkkyy

Ava osaa hienosti osottaa aina lamppuja kun kysyy missä on lamppu
Noin paljon jaksoin!

Markkinoiden jälkeen Topias lähti isänsä kanssa pelaamaan frisbeegolfia ja me jäätiin Avan kanssa kotiin. Leikittiin jonkun aikaa ja sitten Ava meni taas päikkäreille. Ava on nykyään koko ajan väsynyt ja kauhean kiukkuinen, mutta siihen ei tunnu olevan mitään syytä. Mennään kuitenkin pian korvien jälkitarkastukseen niin varaan sen ajan yksityiselle ja voidaan sitten samalla kysellä tästä asiasta. Avan päikkäreitten ajan mä vaan jotain peeloilin.

Mul on hassun väriset silmät! Ja sit mul on syntymämerkki tosa ripsien juures alhaalla. Ja noit valkosii pisteitä silmien alla sen atooppisen ihon takia.

Mua naurattaa tää kuva ku kamera oli niin lähellä et katon kieroon 😀

Kun Ava heräsi päikkäreiltä, lähdettiin Topiaksen isälle synttärikahveille. Ava sai siellä lahjaksi ihanan Brion vetolelun.

iiihana pyykkivuori odottaa viikkaamista…

Avan ulkovaatteet ja krhm joku loota menossa roskiin

Topiaksen isälle fg kiekko

Nam!

Synttärikahveilta kun tultiin kotiin niin Ava sai iltapalan, jonka jälkeen neiti mutusteli vielä vähän Talk-muruja ja ruisleipää. Topiaksella oli taas selkä ihan sökönä, joten annoin sen makoilla vaan ja laitoin Avan kuntoon ja nukkumaan, sitten pistin meille iltapalaksi namnam juustotarjottimen omnomnomn ! Mutusteltiin juustoja ja katsottiin Transformersia kunnes Topias meni nukkumaan ja mä tässä nyt vielä kirjoitan ja katson tota leffaa. Että sillainen päivä meillä!

Kommentit

25 kommenttia
Avatar

missä Noah?

Avatar

nami mitkä juustot ja lisukkeet !! 😀

Avatar

Jep! :))

Avatar

multa löytyy kans noita inhottavia valkosia palleroita naamasta, ja juurikin silmien alapuolelta ;< niistä on tosi vaikea päästä eroon!

Avatar

Niin on :((

Avatar

siis silmien alla olevat valkoset pisteet siis johtuu atooppisesta ihosta?oon pitkään miettiny mitä ne on mut kukaa ei oo osannu sanoo 😀 jännä et mullaki on niitä vaikkei mulla atooppinen iho olekkaan 😮

Avatar

Ne johtuu kuivasta ihosta, eli ei tarvii olla atooppinen että niitä tulee :/

Avatar

Ne valkoset pisteet on miiliumeja ja tulee jos on kuiva iho, eli yleensä silmänympärysalueelle. Kannattaa rasvata silmänympärykset hyvin joka aamu-ilta niin ne vähenee huomattavasti. Kosmetologilla voi myös käydä poistattamassa niitä. Ne tekee niille samoin kun finneille mut injektioneulalla:-)

Avatar

Mulla ei ainakaan auta toi poisto kun ne tulee aina takaisin…. Mun kosmetologi aina poistaa pahimmat kun käyn, mutta aina ne tulee takas. Ja se sattuu hemmetisti 😀 eikä auta rasvaukset noihin mun

Avatar

Mulle kosmentologi on sanonut, että ne johtuu kuivasta ihosta, mutta voivat myös olla perinnöllisiä. Jos ovat perinnöllisiä niin tulevat luultavasti aina takaisin. Tämän jälkeen olen tsekkaillut lähipiirin silmänalusia ja isällä, veljellä ja serkulla on. Joten niitten kanssa on sitten elettävä 🙁 😀 Ja mulle on sanottu suomenkieliseksi nimeksi luufinni, en tiedä mistä tulee 😀

Avatar

mikä juusto tuo ”oranssi”juusto on? Näyttää kyl tosi herkulliseta tuo juustotarjotin(vois itekki illaks sellaisen tehdä),ootko muuten testannu koskaa Lidlin ruissipsejä nuiden kanssa? Me ollaa pari kertaa ostettu niitä ja esim.sinihome- ja valkohomejuustoo, iha sairaa hyvää

Avatar

Hmmmm se tais olla savugouda 🙂

Avatar

Kai Popi osti ton pipon?:D niin hieno!!

Avatar

Ei, mut Joni osti 😀

Avatar

Aijaj, että näyttää herkulliselta, nyt halkeen kateudesta,mäki haluun!!(:

Avatar

Oli kyl namia!!

Avatar

sulla on i han tajuttoman ihanat silmät ! oikeesti oon kade 😀 ja apua missä vaiheessa ava on yhtäkkii kasvanu noin isoks? ootte niin söppäniä kaikki ! 🙂

Avatar

Haha voi kiitos! 😀 mä tykkään mun silmien väristä, koska se on vähän harvinaisempi, mutta muuten en tykkää yhtään mun silmistä 😀

Avatar

Ava on kyllä niin suloinen ja sinä kaunis!:)

Avatar

Voi kiitos :))

Avatar

te ootte kyllä avan kans kumpikin aina tosi tyylikkäitä!

Avatar

Hihh kiitos 🙂

Avatar

Mitkä Avan rattaat on?? Olis kiva saaha kotipostausta ja rataspostausta 😛

Avatar

Siis onko tää joku vanha päivä kuvina postaus? Ku poitsua ei näy missän! Tooosi kiva toi sun asu!:)

Avatar

Oho! Nyt vasta huomasin ton sun fb tekstin, eli eipä mitään!:D

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä