Arvonnan voittaja

Avan synttäreiden kunniaksi järjestetyn Silverjunglen arvonnan voittaja on selvillä! Tällä kertaa oli paljon helpompaa kirjoittaa ”arvat” kun ei ollut anonyymeja. Kopioin vain jokaisen profiilin osoitteen, vinkkinä muille bloggareille! Ja voittajaprofiilin osoite oli seuraavanlainen….

eli onnittelut Lauralle! Laitatko mulle osoitteeseen [email protected] osoitetietosi niin saan välitettyä ne Silverjunglen väelle 🙂

Kiitos kaikille osallistujille ja iki-ihanalle Silverjunglelle sponsorina toimimisesta! Jos voitto ei osunut kohdalle niin aina voi lohduttautua vaikka järjestämällä Silverjungle -vaatekutsut tai käydä shoppailemassa nettikaupassa!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

!!!!!!!!!!!!!!! Mitäääääääääääääääh. 😀

Vautsi, laitan sulle postia tulemaan.

Avatar

!!!!!!!!!!!!!!! Mitäääääääääääääääh. 😀

Vautsi, laitan sulle postia tulemaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä