Vuosi Kaksplussan kanssa

Heippahei kaikille! Nyt on Avan vuosi Maailmaan -vauvana ohi, viimeisen lehtijutun kuvaukset olivat eilen ja nyt sitten odotellaan vielä marras- ja joulukuun lehtiä. Mulla ei kylläkään ole mikään kiire päästä näkemään sitä joulukuun lehteä, koska en yhtään tahdo nähdä itseäni kuvissa… Harmittaa kuitenkin kuvausten loppuminen, koska Ava nauttii todella paljon kuvattavana olemisesta! Nyt neiti saa sitten tyytyä äitin kuvausyrityksiin. Jotka nekin ovat olleet tauolla kun järkkäri matkasi maailmalla siskojen kanssa. Ava sai muuten Kaksplussalta ihanan synttärilahjan, jonka unohdin kuvata, mutta kuvaan sen sitten myöhemmin!

Mulle on iskenyt viime aikoina kauhea raskauskuume kun tuntuu, että kaikki on raskaana. Joka puolelta tuppaa raskausuutisia; tyttöjä, poikia ja kaksosia. Voi apua. En kyllä sinänsä tahtoisi olla raskaana, koska en jaksa sitä oksentelua. Enkä sitä vauvaakaan vielä tahtoisi. Toisin sanoen, tahtoisin vain sen ihanan masun. Voi sitä tunnetta kun ei tarvitse ikinä vetää mahaa sisään vaan saat päästää pötsin valloilleen kun istahdat sohvalle. Onneksi kukaan niiiiiin läheinen ei ole raskaana, mun kuume ei kestäisi varmaan sitä 😀 Vauvakuumekin välillä kyllä kohottelee päätään kun pääsen pitämään sylissä ihanista ihaninta kummityttöäni, Eeviä ♥ Eevin ristiäiset olivat sunnuntaina ja mä olin sylikummi, voin kertoa että hauikset huusi hoosiannaa, mutta voi kuinka ylpeä olinkaan siinä seistessäni. Ihana tunne. Olin koko ajan ihan tippa linssissä, mutta Eevin piereskely piti onneksi tunnelman keveänä. Reeta ja Eevi oli meillä tänään koko päivän kylässä ja oli super ihanaa ja hauskaa. Tein joulutorttujakin mulle ja Reetalle, jo kolmatta kertaa tänä syksynä. Yhden joulukalenterinkin oon jo tyhjentänyt ja kun vaihtuu marraskuu, heitän jouluvalot ikkunaan. Ei mitään kamalaa väriräjähdystä, vaan sillainen hienostunut ja klassinen, näette sitten.

namnam

mun ja Reetan lounas!

Eevi <3

Mä olen viime aikoina alkanut taas käyttää huulipunaa. Kesän kevyempi meikki on nyt korvautunut ja nykyään käytän myös meikkivoidetta ja huulipunaa, ennen kun laitoin vain ripsaria ja sitten ne kulmat. Huulipunista mun lempparivärejä on tummanpunainen, kirkas punainen ja korallin punainen. Vaatetus tietty on muuttunut mukana etenkin peittävyydeltä ja paksuudelta, mutta myös värimaailmaltaan. Suunnitelmissa on tehdä se syysvaatepostaus heti kun vaan jaksan. Siinä vaatteiden kuvaamisessa kun on aika homma. Ja tällä hetkellä meillä on sillainen pyykkivuori, että huh huh… Oon ollut viime aikoina niin kuoleman väsynyt, että en ole saanut aikaseksi pestyä pyykkiä.

Hups, vähän on väri jo kulunut. Tätä väriä oli niissä kuvauksissa.

Meidän uudesta ”makkarista” on kyselty kuvia ja tässä on nyt yksi pikainen! Ei täällä olkkarissa kauheasti järjestys muuttunut.

Vihaaaaaaan noita ruskeita väliovia…. Koska oikein saadaan aikaseksi vaihtaa ne???

Nyt Ava näköjään heräilee päikkäreiltä, joten lähden kuikuilemaan neidin huoneen puolelle. Illalla on vielä pitkästä aikaa futistreenit kun aivotärähdys on vihdoin parantunut. Jej, kiva päivä!

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Näytät kauhean riutuneelta tossa toisessa kuvassa….

Avatar

Oot niin nätti! 🙂 ja ihanat huulet!

Avatar

Oot niin nätti! 🙂 ja ihanat huulet!

Avatar

toi tapetti on kyllä kivan näköinen!
ja sinä oot ihan mahottoman kaunis! 🙂

Avatar

toi tapetti on kyllä kivan näköinen!
ja sinä oot ihan mahottoman kaunis! 🙂

Avatar

Mun mielestä nuo ruskeat ovet on just kivat!
Vaihdetaan, saat valkoiset peiliovet tilalle 😉

Avatar

Mun mielestä nuo ruskeat ovet on just kivat!
Vaihdetaan, saat valkoiset peiliovet tilalle 😉

Avatar

Oot kyl niin kaunis 🙂 <3 Ja ihana pikku-Eevi 🙂
Osaatko kuvitella, kun me oltii kuukausi sitten ristiäisissä ja jouduin pitämään meijän _pientä vauvaa_ sylissä koko kastetilaisuuden ajan kun olis kovasti menny repimää pöytäliinoja alas. Sillon oli kädet kans aika kipeet seuraavat päivät! 😀

Avatar

Oot kyl niin kaunis 🙂 <3 Ja ihana pikku-Eevi 🙂
Osaatko kuvitella, kun me oltii kuukausi sitten ristiäisissä ja jouduin pitämään meijän _pientä vauvaa_ sylissä koko kastetilaisuuden ajan kun olis kovasti menny repimää pöytäliinoja alas. Sillon oli kädet kans aika kipeet seuraavat päivät! 😀

Avatar

Voih oot niin kaunis 🙂 Ja voi ei,nyt alko kauheesti tekee mieli joulutorttuja sun muita jouluherkkuja.Pakko siis alkaa joku päivä niitä tekemään!
ps,täälläkin kirjoittelee yksi masu pystyssä oleva. 😉

Avatar

Voih oot niin kaunis 🙂 Ja voi ei,nyt alko kauheesti tekee mieli joulutorttuja sun muita jouluherkkuja.Pakko siis alkaa joku päivä niitä tekemään!
ps,täälläkin kirjoittelee yksi masu pystyssä oleva. 😉

Avatar

Hei, olisi pieni postausehotus! Varmaan monia lapsiperheitä kiinnostaa, miten saatte järkättyä Topiaksen kanssa omaa aikaa teille, kuinka parisuhde on muuttunut lapsen myötä yms..eli siis yksinkertaisesti suhdepostaus! 😀 Kuulostaako yhtään järkevältä?

Avatar

Hei, olisi pieni postausehotus! Varmaan monia lapsiperheitä kiinnostaa, miten saatte järkättyä Topiaksen kanssa omaa aikaa teille, kuinka parisuhde on muuttunut lapsen myötä yms..eli siis yksinkertaisesti suhdepostaus! 😀 Kuulostaako yhtään järkevältä?

Avatar

Ihanat ripset! Oot sä vaan niin kaunis… 🙂

Avatar

Ihanat ripset! Oot sä vaan niin kaunis… 🙂

Avatar

Näytät kauhean riutuneelta tossa toisessa kuvassa….

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä