Bondia, Pepsi Maxia, joulukalenteria ja nimppareita

Heippa kaikille! Meillä oli tänään Topiaksen nimpparikahvit ja leivoin sinne koko aamupäivän. Tarjottiin mm. suklaamuffinseja, kinkkukasvispiirakkaa, aurajuustokinkkupaprikalehtitaikinatsydeemejä, jotka Topias teki, enkä tiedä niitten nimeä, gluteenitonta pitsaa ja gluteenittomia pullia. Fiksuna tyttönä en muistanut ottaa yhtään kuvaa, mutta näytti maistuvan! Mutta korvaan kuvien puutteen sillä tiedolla, että olen tänään ollut ahkera ja tehnyt töitä ensi kuussa aukeavan joulukalenterin eteen! Olen todella innoissani kalenterista, enkä malttaisi odottaa joulukuuta. Voitte kurkata luukkuja tuolta oikesta sivusta jo nyt, niihin ilmestyy linkit sitten aina luukuen auetessa 🙂 En aio paljastaa etukäteen mitään, mutta sen voin kertoa, että luvassa on todella paljon ihan mahtavia juttuja! Blogin fb-sivulle tulee myös ainakin muutama ekstraluukku, ne on vielä suunnitteluvaiheessa! Ja kunhan joulukuun Kaksplus ilmestyy, teille on luvassa paljon ihania kuvia!

Tänään en päässyt ollenkaan salille, mutta huomenna sitten uusi yritys! Toivottavasti saisin Avalle hoitajan, jotta pääsisin vähäksi aikaa treenaamaan, Topias kun on töissä ja koulussa koko päivän. Mua houkuttelisi reisi-vatsa-peppu -jumppa ja SH`BAM, mutta saas nähdä kumpaan päädyn! Ajattelin myös yrittää muistaa huomenna ottaa vähän kuvia itsestäni treenikamoissa, jotta voin sitten verrata taas vanhoihin kuviin tuloksia!

Eilen illalla lähdettiin kavereiden kanssa leffaan katsomaan uusin Bond. Ava meni tädeille yökylään, koska se leffa oli niin myöhään. Mä olin valmistautunut tylsistymään kuoliaaksi ja tuhahtelemaan valkokankaalle, koska mun mielestä Pierce Brosnan on ainoa oikea James Bond ja katson vain Piercen Bondit 😀 Mutta tällä kertaa nielin ylpeyteni ja myönsin, että tykkäsin kyllä tästä Skyfallista! Ja olin niiiiiiiin fiiliksissä siitä alkumusiikista, jota odotin kauhulla, koska ne on aina niin pitkiä. Mutta tossa oli sairaan siistit animaatiot (?) ja ihana biisi! Leffan alkua odotellessa istuttiin Rennossa yksillä, mä tosin join vain Pepsi Maxia. Ja siltikin meinasin joutua ulos sieltä, kun eihän kukaan tajunnut, ettei mulla riitä ikä sinne, koska se ikäraja on 22! Mä kun olin jälleen kerran se porukan nuorin, mutta baarimikko antoi sitten mun jäädä. 

Tossa aakkoshaasteessa mainitsinkin ohimennen, että kävin tällä viikolla ilmoittautumassa ylioppilaskirjoituksiin, nimittäin terveystiedon. Toivon mukaan sieltä irtoaisi sillainen arvosana, että pääsisin pääsykokeisiin asti! Nyt ajattelinkin kysyä täältä, että olisiko jollain Terveystiedon Terve 1, terveyden perusteet -kirjaa? Olisin todella onnellinen, jos jollain olisi sitä myydä, lainata tai vuokrata mulle!

Mulla oli muuten tossa yhtenä päivänä vähän aikaa tää kamala luku lukijoita, joka on viime aikoina piinannut niin montaa bloggaajaa 😀

Leffaan lähdössä!

Namnam! Taustalta voit bongata Avan!

Kommentit

33 kommenttia
Avatar

Oot ollu kyllä nättinä ja sulle passaa hiukset tosi hyvin tollee:)

Avatar

Mul on lainata, jollet lähempää saa 😀

Avatar

Missä päin asut? 😀

Avatar

Sullehhan satelee suunnattomasti lukijoita päivittäin. 😀
Täytyis itsekkin käydä katsomassa tuo bondi, vaikken niiden suuri ystävä olekkaan.

Millon sulta on tulossatuo Lastenlaulututorial-postaus?:)

Avatar

Niitä myös lähtee paljon päivittäin 😀 tänään aamulla vielä oli 670 nyt on 668 😀 joko mulla on niin tylsät jutut tai sitten ne on niitä jotka on liittynyt vaan arvontojen ekstra-arpojen takia 😀

Avatar

Hei keväänkö kirjotuksiin ilmottauduit? 😀 eiks se ookkaa vielä myöhästä:D mun pitäis mennä uusimaan mut missaan aina ilmottautumis päivät:DD

Avatar

niihin on vielä hyvin aikaa ilmottautua! 🙂

Avatar

Joo kevään 🙂 ja hyvin ehtii vielä! 🙂

Avatar

Mitä salaattia? Herkullisen näköistä! 🙂 Ootpas kauniina ollut leffassa! <3

Avatar

Se oli sovellettu kanacaesar 🙂 ja voi kiitos <3

Avatar

Joulukalenteri näyttää ihanan herkulliselta! Tosi hyvä idea!

Avatar

En voi kyllä ottaa alkuperäisestä ideasta kunniaa, yksi lukija ehdotti sitä 🙂 mutta luukkujen sisällöt on kyllä omaa käsialaa! 😉

Avatar

Itse olen kokeillut molempia, siis reisi-vatsa-pakaraa ja sh’bamia. Mulle se eka rvp oli kyllä aika tiukka, kun olin vasta vastikään aloittanut urheilun.. Sh’bam oli taas aika ihana, koska se on enemmän tanssia ja täälläpäin ainakin tunneilla on sen verran väljää että mahtuu kunnolla tekemään! 🙂 molemmat ihan kivoja tunteja, mutta suosittelen sh’bamia ensiksi! 🙂

Avatar

Muakin kyllä houkuttaa enenmmän toi shbam koska tykkään niin paljon tanssia 🙂

Avatar

Tuo joulukalenteri kuulostaa kivalle! 🙂 Nam tuo salaatti että vois tehdä itellekkin tänään 😛

Avatar

Siitä joulukalenterista tulee kyllä mahtava! 🙂 tai no, ainakin mun mielestä 😀

Avatar

shabam on iha huippu ! <3 ehdoton lemppari !!!! kannattaa mennä!

Avatar

Menin ja se oli tosi kivaa!! <3

Avatar

Ihana salaatti, kiitos postauksesta !

Avatar

Se oli hyvääää nam nam <3 🙂

Avatar

Ihana blogi sulla <3 Ja suosittelen sh'bamia! (:

Avatar

Voi kiitos! :))<3

Avatar

Ootko huomannut että aika moni matkii sulta tota kalenteri-ideaa… Mm. eräs sulle aika läheinen ihminen

Avatar

Joo turha sanoo kiertoilmaisuilla mitää ku tiedän että tällä tarkoitetaan mua mut oikeesti PLIIS ”anonyymi” elä sen tosiasian kans et esim mun serkku on keksinyt tän jo kesällä 😉 et nlllitä vaa iha vapaasti, mua ei vois vähempää kiinnostaa, vaan mä teen joulukalenterin ja piste. Vituttaako?

Avatar

Sulle sopii kyllä ihan älyhyvin just ton mittaset hiukset, ihailen joka kerta ku luen tätä!

Avatar

oho tulipas ihan väärään kohtaan tä mun viesti!

Avatar

Toinen anonyymi kiitos! 🙂

Avatar

Heippa! Löysin blogisi vasta pari päivää sitten, mutta oli heti pakko lukea kaikki postaukset läpi. Ihana blogi <3 Olis kiva jos laittaisit kuviin mistä vaatteet ovat, sillä pukeudut myös tosi kivasti. Vaikka blogisi nyt enemmän liittyykiin Avaan ja muihin vauvajuttuihin. 🙂

Avatar

Voi kiitos<3 :)) mulla on tulossa tässä vaatepostaus kunhan saisin voimia tehdä sen! 🙂

Avatar

Hei mistä oot tilannu/teettäny ton takakuoren?

Avatar

Design skinsiltä 🙂

Avatar

muakin kiinnostais tuo puhelimen takakuori! aivan ihana, mistä sellaisia saa tilattua? 🙂
Ja multa löytyi terve -sarjan kaikki 3kirjaa, voin joko myydä tai lainata sen ykkösen sulle jos haluat:)
Voin tulla tuomaan sen jonnekin? 🙂

Avatar

Design skinsiltä saa noita 🙂 Ja hei joo tosi mahtavaa, voisin mielellään ostaa! Mieluummin aina ostaa käytetyn ku uudet on niin kalliita 🙂 pistätkö mulle sähköpostia [email protected] tai sitten facebookissa viestiä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä