Blogirinki

Tänään tällaista! Vihdoin It’s all about Ava on päivitetty Blogirinkiin 🙂 Olen todella otettu siitä, että Jenni aikoinaan tahtoi minut pyytää mukaan!


It’s all about Avasta puheen ollen, mä olen miettinyt blogin nimen muuttamista. Tämä kun lähti liikkeelle vauvablogina, mutta on nykyään enemmänkin lifestyleblogi, so it’s no longer just all about Ava. Mitä mieltä olette, pitäisikö pitää vanha vai keksiä joku uusi nimi?

Ps. osaisiko joku kertoa vastauksen tähän kysymykseen, jota yritin jo facebookissa selvitellä? Miksi en pysty lisäämään postauksiin kuvia? Nämä lisäsin photobucketin kautta HTML koodilla, enkä tosiaan aio jatkossa tehdä niin koko ajan… Kuvatila ei pitäisi olla loppu, eikä Blogger sitä herjaakkaan.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Pitää vielä miettiä :)) mutta kiitos!

Avatar

älä vaiha nimeä, tää on just hyvä :)!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä