Yhden aikakauden loppu

Tässä eilen kirjoitettu teksti, jota en päässyt julkaisemaan, koska Blogger ei antanut, eikä anna edelleenkään, lisätä kuvia. Eli pitää tehdä vaikeimman kautta ja ladata ne nettiin ja linkittää HTML koodina, huoh.

Hui kauhea kun oon väsynyt! Oon nykyään koko ajan ihan poikki, enkä yhtään ymmärrä miksi. Tai no, osittain ainakin sen takia, etten allergiani takia saa nukuttua kunnolla. Mutta ehkä joku vitamiinin puutos olisi osasyyllinen? D-vitamiinia kyllä syön. Väsymyksestä huolimatta yritin nyt laittaa tänne edes vähän kuvia, kun tajusin, että viime postauksesta on jo yli viikko. Facebookkiin olen kylläkin päivitellyt aika ahkerasti ja kuten sieltä olette moni lukeneet, hain eilen Helsingin reissun yhteydessä uuden kamerani ja tässä tulee sen saldoa. Pahoittelen surkeita valotuksia, salaman loppuneita pattereita ja huonoja asetuksia. Opettelin tänään illalla vasta näiden kuvatusten jälkeen säätämään tästä kamerasta ISOt sun muut kohdalleen, ihan hassua kun pitää opetella kaikki alusta kun säädöt on aivan erilaiset. Anne onneksi näppäränä osasi näyttää, mistä tällä diginäytöllä oikein pääsee edes siihen säätötilaan, jotta pääsin illalla laittelemaan asetuksia kohdalleen. Oltiin tänään muuten Skanssissa Annen ja Aatun, Heidin ja Miltonin, Mirkan ja Lucaksen ja Reetan ja Eevin kanssa. Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa Annea ja ekaa kertaa Heidiä! Toivottavasti nähdään pian taas.

Tänään ilmestyi muuten viimeinen Kaksplus, jossa Ava on mukana. Multa tuli itku kun luin sitä. Tä oli mun lempparinumero tähän mennessä, ihanasti kirjoitettu ja jotenkin tajusin vasta nyt, että se ensimmäinen vuosi on oikeasti ohi, kun tämänkin loppui. Me ollaan käyty läpi todella paljon, ja tullaan käymään varmasti vähintään yhtä paljon lisää. Mutta niin kuin Kaisa oli ihanasti kirjoittanut, alkuvaikeuksien jälkeen meidän elämä kukoistaa ja tulee varmasti kukoistamaan jatkossakin.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kommentit

45 kommenttia
Avatar

En oikein tykkää nuista kuvista joissa vauva on pelkällä vaipalla… jotenkin tulee vain semmonen tunn etten omasta lapsestani antaisi ottaa ja laittaa lehteen… Jotenkin tuntuu sopimattomalta.

Avatar

Apua ku Ava oli ison tytön näkönen nuissa kuvissa! =) Ja sie olit niiin nättinä! <3
Tänään sain tuon kaksplussan jutun käsiin ja oli kyllä ihanasti kirjotettu ja aivan huippuja kuvia teistä! =)

Avatar

Voi kiitos<3

Avatar

Apua ku Ava oli ison tytön näkönen nuissa kuvissa! =) Ja sie olit niiin nättinä! <3
Tänään sain tuon kaksplussan jutun käsiin ja oli kyllä ihanasti kirjotettu ja aivan huippuja kuvia teistä! =)

Avatar

Voi kiitos<3

Avatar

ihanaa , opetettakks avaa lasketteleee aivan huipppuuu <3 ooot nätti :)) ihana ava,sä,ja topias 🙂

Avatar

Joo, ens talvena 😀

Avatar

ihanaa , opetettakks avaa lasketteleee aivan huipppuuu <3 ooot nätti :)) ihana ava,sä,ja topias 🙂

Avatar

Joo, ens talvena 😀

Avatar

Huomenna on saatava tuo lehti! 🙂

Avatar

:))

Avatar

Huomenna on saatava tuo lehti! 🙂

Avatar

:))

Avatar

Mun kaksplussa lojuu vielä keittiönpöydällä, mutta taidan alkaa lukemaan nythetivälittömästi! :–)

Avatar

heh :))

Avatar

Mun kaksplussa lojuu vielä keittiönpöydällä, mutta taidan alkaa lukemaan nythetivälittömästi! :–)

Avatar

heh :))

Avatar

Voi miten ihana juttu!
Mun täytyy kyllä kysyä, että paljonko tolle tatuoinnille tuli hintaa?
Haluaisin itse käydä ottamassa kans Tomasken jalan (tai käden) kuvan. 😀

Avatar

Hmmmm en nyt muista enää, mutta alle satasen 🙂

Avatar

Voi miten ihana juttu!
Mun täytyy kyllä kysyä, että paljonko tolle tatuoinnille tuli hintaa?
Haluaisin itse käydä ottamassa kans Tomasken jalan (tai käden) kuvan. 😀

Avatar

Hmmmm en nyt muista enää, mutta alle satasen 🙂

Avatar

ihanat nuo kengät ! mistä ?

Avatar

Ääää tais olla top sport?

Avatar

ihanat nuo kengät ! mistä ?

Avatar

Ääää tais olla top sport?

Avatar

Tuo juttu teistä oli hyvä ja tosi nätisti kirjoitettu. Heti kun lehti tuli postiluukusta, niin luin heti tuon teidän jutun! Oispa itselläkin joka kuukausi joku ottanut Linneasta tuollaiset kuvat, kuin Avasta otettiin joka numeroon. Myöhemmin olisi tosi kiva muisto. 🙂

Avatar

Mäkin tykkäsin! :)) Noista tuli kyllä ihana muisto 🙂

Avatar

Tuo juttu teistä oli hyvä ja tosi nätisti kirjoitettu. Heti kun lehti tuli postiluukusta, niin luin heti tuon teidän jutun! Oispa itselläkin joka kuukausi joku ottanut Linneasta tuollaiset kuvat, kuin Avasta otettiin joka numeroon. Myöhemmin olisi tosi kiva muisto. 🙂

Avatar

Mäkin tykkäsin! :)) Noista tuli kyllä ihana muisto 🙂

Avatar

oi toi kuva missä ootte kaikki kolme on niiin ihana! näytätte topiaksen kanssa niin onnellisilta 🙂 pakko huomenna käydä ostamassa kaksplussa!

Avatar

Voi kiitos :))

Avatar

oi toi kuva missä ootte kaikki kolme on niiin ihana! näytätte topiaksen kanssa niin onnellisilta 🙂 pakko huomenna käydä ostamassa kaksplussa!

Avatar

Voi kiitos :))

Avatar

Meikä taitaa suunnistaa huomena kirjastoon lukeen uuden Kaksplussan (toisin kun muut ostaa yhyy oon pihi ja fanitan kirjastoja). Oon niin sama amieltä että näytätte onnellisilta tuossa yhteiskuvassa. Ihana tilannekuva. 🙂

Onneksi Ava pääsee pian eroon tuosta ikäväsrä yskimisestä. Kamalinta jos toisella on paha olla eikä voi itse oikein auttaa asiaa. Paitsi nyt kun voi maksaa sairaalakulut. 😀 Ja hei se pipari juttu oli oikein sopiva. Piparia kaikille. Itsehän lähettelein pari vuotta sitten sukulaisille ja ystävilleni ”Piparin tuoksuista joulua”-kortteja.. Ihme ettei tullut sanomista.

Avatar

Heh, mäkin luen jatkossa varmaan kirjastossa vaan 😀 hahaaa ihania kortteja! 😀

Avatar

Meikä taitaa suunnistaa huomena kirjastoon lukeen uuden Kaksplussan (toisin kun muut ostaa yhyy oon pihi ja fanitan kirjastoja). Oon niin sama amieltä että näytätte onnellisilta tuossa yhteiskuvassa. Ihana tilannekuva. 🙂

Onneksi Ava pääsee pian eroon tuosta ikäväsrä yskimisestä. Kamalinta jos toisella on paha olla eikä voi itse oikein auttaa asiaa. Paitsi nyt kun voi maksaa sairaalakulut. 😀 Ja hei se pipari juttu oli oikein sopiva. Piparia kaikille. Itsehän lähettelein pari vuotta sitten sukulaisille ja ystävilleni ”Piparin tuoksuista joulua”-kortteja.. Ihme ettei tullut sanomista.

Avatar

Heh, mäkin luen jatkossa varmaan kirjastossa vaan 😀 hahaaa ihania kortteja! 😀

Avatar

Ihania kuvia :)) Pitäis käydä lukemassa kirjastossa tuo lehti,tai sitten odotella et sen saa sieltä lainaan.ü

Avatar

Kannattaa :))

Avatar

Ihania kuvia :)) Pitäis käydä lukemassa kirjastossa tuo lehti,tai sitten odotella et sen saa sieltä lainaan.ü

Avatar

Kannattaa :))

Avatar

voisitko kuvata tuon lehtijutun blogiisi niin että voisi tätä kautta lukea?=)

Avatar

Kuinkakohan laillista se ois, sit vien bisneksen kaksplussalta XD

Avatar

voisitko kuvata tuon lehtijutun blogiisi niin että voisi tätä kautta lukea?=)

Avatar

Kuinkakohan laillista se ois, sit vien bisneksen kaksplussalta XD

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä