Joulukalenterin 7. luukku

Tenavalinna arpoo vapaavalintaisen Maxomorran tuotteen! Toivoin tätä merkkiä arvontaan, koska nämä vaatteet ovat vain aivan ihania! Arpaonnea kaikille! Arvonta loppuu 8.12. klo 20.00 ja on vain lukijoille. Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin, jossa kerrot sähköpostiosoitteesi, tuotteen jonka tahtoisit(muista koko) ja mitä odotat eniten joulussa?

Itse odotan joulussa eniten sitä hetkeä kun Avalle tulee nyt ensimmäinen joulupukki. Jännittää Avan suhtautuminen!

Kommentit

72 kommenttia
Avatar

http://www.tenavalinna.fi/maxomorra-body-pingviinit-pitkahihainen-p-1486.html Tämä on ehdoton suosikki, ja koossa 74/80cm 🙂

Tulevassa joulussa en odota joulupukin tuloa, koska M pelkää parrakkaita miehiä joten huudon määrä on varmasti kotirauhan rikkomisen desibelejä rikkovaa, mutta odotan sitä ihanaa yhteistä ruokahetkeä kun koko perhe (meidän pikkuperhe, siskon perhe, mun vanhemmat ja paappa) istuskellaan porukalla pitkän aikaa pöydässä, syödään hyvää ruokaa, höpötellään ja naureskellaan 🙂 Myös se jouluaamun jouluntuntu on aivan ihana!

[email protected]

Avatar

Itse odotan joulussa eniten lomaa ja jouluruokia. Ja tietysti Joulun tunnelmaa, jonka toivon löytäväni kaiken stressaamisen jälkeen 🙂

Meillä tykätään Maxomorran vaatteista kovasti ja esimerkiksi Päärynäkuosinen huppari koossa 122/128 kelpaisi meille kovasti.

[email protected]

Avatar

Itse odotan joulussa eniten lomaa ja jouluruokia. Ja tietysti Joulun tunnelmaa, jonka toivon löytäväni kaiken stressaamisen jälkeen 🙂

Meillä tykätään Maxomorran vaatteista kovasti ja esimerkiksi Päärynäkuosinen huppari koossa 122/128 kelpaisi meille kovasti.

[email protected]

Avatar

[email protected]
Maxomorra Body Sienet, koko 74/80
Odotan joulussa eniten sitä, että saa olla yhdessä perheen kanssa, syödä hyvin ja muutenkin vain sitä lämmintä tunnelmaa 🙂 <3

Avatar

[email protected] , punainen tähti body, (millaista mitoitusta ovat?) uskoisi että 86-92 vois olla meille ok, ellei ole reilua mitoutusta, ny käytetää 74-80, mut 74 jäämäs pieneks. Joulussa odotan mökkireissua, perheen kanssa olemista, hyvää ruokaa ja kävelyreissuu luonossa

Avatar

Ai niin, koko 86/92

Avatar

Eniten odotan joulussa sitä, että mitä meidän juniori 1v. 2kk. mahtaa sanoa joulupukista ja tietenkin myös lasten ilmeitä kun lahjat jaetaan ja pääsee repimään! Ja sitä RUOKAA! 😀 [email protected]

tenavalinna.fi/maxomorra-mekko-valkoinen-tahdet-p-1503.html
koossa: 86/92

Avatar

Kaikki mieleiset vaatteet/koot on loppuunmyyty tuolla sivulla 🙁

Avatar

No ei sen niin väliä kun anonyymit eivät voi osallistua 😀

Avatar

http://www.tenavalinna.fi/maxomorra-paita-sininen-turkoosi-tahdet-p-1648.html
Koossa 86/92

Tulevassa joulussa eniten odotan kuopuksemme ensimmäistä joulua, josta jo jotakin ymmärtää (ikää silloin 13kk) ja isoveljen (ikää 2v9kk) ilmettä, kun joulupukki onkin tuonut juuri ne tietyt toivotut lelut! 🙂 Rakastan joulussa kaikkea; jouluvaloja, lahjojen ostoa, paketointia, kynttilöitä, fiilistä, ruokaa, perheen kanssa yhdessäolemista ilman kiirettä ja tietysti myös omia lahjoja 😉 Mutta joulun merkitys on vaan korostunut, kun on saanut omia lapsia, ihana laittaa kaikki upeaan kuntoon ja panostaa täysillä! 🙂

[email protected]

Avatar

Tämä voisi kotiutua meille koossa 86/92: http://www.tenavalinna.fi/maxomorra-mekko-tummanruskeat-sydamet-p-1670.html

Juuri tässä tulevassa joulussa odotan eniten sitä, että se on Nellan ensimmäinen joulu ja siksikin jo tunnelmaltaan ihan erilainen. Ihaninta on yhdessä olo läheisten ja perheen kanssa ja se joulun tunnelma itsessään. Tottakai lahjat ja ruoka ovat ihanaa plussaa, mutta ihan rehellisesti minusta on ihanaa kun kaikki ovat jouluna yhdessä, koko perhe ja saa nauttia kiireettömyydestä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä