Kuulumisia

Multa on kyselty, miksi en ole pitkään aikaan tehnyt arkipostauksia ja kertoillut kuulumisia. Syy on niinkin yksinkertainen kuin, että mä olen vaan niin väsynyt. Henkisesti ja fyysisesti. Avan yskä (jonka takia ei siis saatu nukkua kunnolla 4 kuukauteen) verotti mun voimia todella paljon ja sen leikkauksen jälkeen olin todella helpottunut kun se yskä loppui. Se oli niin suuri helpotus, joten nyt tuntuu entistä raskaammalta, masentavammalta ja vaikeammalta, että yskä on palannut. Ava on flunssassa ja yskä luultavasti johtuu siitä, mutta se epätietoisuus ahdistaa, kun en tiedä, että loppuuko tää. Juuri näin se viimeksikin alkoi. Mä olen vaan koko ajan niin poikki, että kaikki tuntuu ylivoimaiselta ja unohtelen kamalasti asioita, enkä jaksa tehdä mitään. Näitte eilen niitä aitoja kuvia meidän asunnostakin. Eilen illalla otin itseäni niskasta kiinni ja aloin siivota. Yöunille mennessä kämppä oli vielä paljon siistimpi kuin ikinä ennen on ollut. Olen pessyt miljoona koneellista pyykkiä, viikannut hulluna vaatteita, laittanut tiskejä, siivonnut Avan jälkiä, tehnyt pakettikortteja, paketoinut lahjoja, hinkannut kaappeja ja tasoja, tuonut kotiin joulutunnelmaa koristeilla, tehnyt ruokaa ja vaikka mitä. Olen nyt tyytyväisempi kuin aiemmin, mutta entistäkin väsyneempi. Kaiken lisäksi olen ollut eilisestä asti kuumeessa ja silti vain siivonnut, koska jotenkin tuntuu, että kämpän on pakko olla joulukunnossa nyt. Ava on leikkauksen jälkeen ollut huomattavasti pirteämpi, iloisempi ja seurallisempi kun saa nyt kerran nukkua rauhassa. Toivottavasti tämä flunssa menee pian ohi ja saan iloisen pikkutyttöni takaisin. Meidän päivät menee aikalailla samalla kaavalla koko ajan. Leikitään, siivotaan, käydään kaupassa. Avalla näyttäisi olevan muutama hammas taas tulossa. Mulla on hampaissa kauheasti reikiä, mutta en uskalla käydä hammaslääkärissä. Lady Line on edelleen mun rakkaus. Oon nähnyt mun ystäviä kamalan vähän viime aikoina. Ajattelin laittaa mun tukkaa vaaleemman ruskeeksi. Yritin eilen sulattaa pakkasesta joulutorttua, mutta siinä meni jotain pieleen ja meidän kämppä haisee edelleen kun tää oli eilen ihan täynnä savua ja mä vaan heiluin hulluna palovarottimen alla tuulettamassa ja sitten täristiin loppuilta kun oli kaikki ikkunat ja ovet auki. Oon ollut juhlimassa. Oon mokaillut kännissä niin kuin joskus teininä. Oon shoppaillut. Oon riidellyt ja sopinut. Tapahtumarikas viikko. Huomenna mulla on pitkästä aikaa lääkäri neuvolan puolella (ei, en ole raskaana, ihan vaan normitarkastus:D) ja tuntuu oudolta mennä sinne muuten kun Avan kanssa. Topiaksella on tällä viikolla kauheesti töitä ja koulua ja oon aika yksinäinen, kun se on koko ajan poissa. Mutta kyllä tää tästä! Mulla on simmonen olo, että jos vaan saisin nukkua viikon putkeen niin kaikki ois taas erittäin bueno. Ja nyt pistä tuumasta toimeen (typerä sanonta) ja meen lepäilemään! Heissan muruset. Ja erittäin hyvää synttäriä blogille!

Ava kattoo lastenohjelmia 😀

Kaunotar ja kulkuri ruokaaaaa

XDDDD kuulette tästä lisää joulun jälkeen 😀

mun ensimmäinen salikuva 😀 mä sentään otin sen pukkarissa yksin enkä jossain salin puolella peilin edessä 😀

Kommentit

22 kommenttia
Avatar

Kiitos :))

Avatar

Ootko sä muuten ihan kotiäitinä vai käytkö töissä ? 🙂

Avatar

kotiäitinä 🙂

Avatar

voimia sinne! <3 toivotaan et Avan yskä johtuis vaan siitä et on flunssa 🙂

Avatar

Kiitos<3 ja toivottavasti!

Avatar

Tosi kivoja postauksia oot tehny! 🙂 Yritähän nyt levätä kun kuumeessakin olet. Pikaisia paranemisia vaan sinne ja hauskaa joulun odotusta koko perheelle 🙂 ps. Eikä, tuo keskimmäinen kuva susta tossa kollaasissa :”DD mutta oot kyllä kaunis <3

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Toivotaan että Avan yskä johtuu flunssasta! Ja jaksamisia sulle, ei se kämpän siivoaminen aina maita allekirjoittaneellekkaan, vaikkei mulla ole edes lasta huolehdittavana 😀 Ava on muuten joka kuvassa vähän enemmän Topiaksen näkönen 🙂

Avatar

Toivottavasti! Kiitos paljon 🙂 ja oon huomannut kanssa! 😀 oisin kyl toivonut et tulis enemmän munki näköä 😀

Avatar

Sun iho näytää ihanan hehkuvalta. 😀
Mitä meikkituotteita sä siihen oikeen käytät? 😀

Avatar

Haha voi kiitos 😀 mä käytän lorealin mineraalimeikkivoidetta ja sit oriflamen gg aurinkopuuteria ja poskipunaa, puuterihelminä 🙂

Avatar

Kannattaa käydä hammaslääkärissä, vaikka pelottaisi! Tai toki varmasti nyt itsekin tiedostat tämän, mutta ite jännitin kauheasti.

En mennyt johonkin neljään vuoteen hammaslääkäriin, kunnes otin itseäni niskasta kiinni. Tämä tiesi 3xyli sadan euron hammaslääkärikäyntiä ja muutamaa tuntia siinä penkillä… No sitten oli kyllä hyvä olo, kun hampaat oli kunnossa.

Nyt ei enää jännittänyt niin paljon mennä ja yllätyksekseni näin kahden vuoden jälkeen ei edes ollut reikiä. Kävin vain poistattamassa hammaskiveä 🙂

Avatar

Joo tiiän mutta ei oo niin yksinkertaista, mä voin varata ajan mutta en kuitenkaan ikinä pysty menemään 🙁 mun kohdalla tartteis sen nukutuksen mutta se on niin hemmetin kallis

Avatar

Sä oot kaunis! 🙂

Avatar

Voi kiitos :))

Avatar

Mä tiedän ton väsymyksen tunteen ,mun lapsi yski puoli vuotta kaikki yöt,pahimpina niin että oksensi ja yski vuorotellen,ne yskänpuuskat oli niin rajuja yöllä. Mä kävin kuitenkin koko ajan töissä ja miehellä on matkatyö:(…meillä yskän teki tod.näk. korvaputket…kun ne tippuivat itsestään niin yskä loppu eikä ole palannut(koputtaa puuta!!!) Voimia sulle kovasti!

Avatar

Voi ei :(( kiitos, ja toivottavasti teillekkään ei palaa <3

Avatar

Mahdatkoha sä tajuta et kui vit* hyvi sull o asiat?! Rahaa on, tutut hoitaa sun muksuu, on omaa asuntoo, autoo, voit shoppaila ym.
Joo ja mistä tiiän?? Sisko tuntee sun taustat :/ saisit olla kiitolline..

Avatar

Anteeks nyt vaan mutta nään kyllä lähdetiedoista mistä olet ja voit tulla ihan omallakin naamalla sanomaan. 1. Sä et tiedä MITÄÄN mun raha-asioista. 2. Mulla on rakastava perhe, joka tahtoo hoitaa Avaa sillon kun tarvitaan hoitajaa, mistä olen erittäin kiitollinen ja tiedostan kuinka onnekas olen, enkä ymmärrä miksi vitussa sun pitää tulla vineemään siitä, onko se jotenkin sulta pois? 3. Joo, meillä on oma asunto. Mitä sitten? 4. TOPIAKSELLA on auto. TOPIAS on 18-vuotiaana säästöillään ostanut oman auton. 5. Voin shoppailla? Kamoon, kuka tahansa voi shoppailla kun osaa tehdä sen fiksusti. Ikinä kuullut kirppareista? Ei oo mun ongelma jos sua ottaa pattiin se että osaan säästää rahaa muissa asioissa ja voin siten ostaa sitten enemmän vaatteita. ”Sisko tuntee sun taustat” Hei haloo tajuutko kuin nololta kuulostat XDD Get a life.

Avatar

Maailma ei valitettavasti toimi niin, että kirjottelisin täällä että joo o sain nyt syövän ja mulla on kaks vuotta elinaikaa mutta ei se mitään kun voitin lotossa. Siksi mun ei myöskään tarvitse olla valittamatta näistä asioista vain sen takia, että mulla on muut asiat hyvin. Jos Ava on kipeä ja mä olen väsynyt niin miten se muuttaa sun elämääs

Avatar

Aivan helvetin naurettavaa tulla aukomaan päätään anonyyminä 😀
Harva (varsinkaan lapseton ihminen) tietää oikeasti kuinka rankkaa sairaan lapsen kanssa on. Vaikka me ollaan selvitty ”helpolla”, kun vuoden aikana on ollut vaan neljä räkätautia niin kuinka kivaa se on käydä 5 min välein yöllä niistämässä toisen nenää, rauhotella tuntikausia se uudelleen uneen, vain sen takia että lapsi herää taas 5 minuutin päästä uudelleen räkäisen nenänsä takia. Et kyllä sitä ihan tasan tarkkaan saa sanoa että on väsynyt, varsinkin kun Ava on jo pitkään ollut yskän kourissa, ja nyt taas flunssanen.

Avatar

Voimia ja hyvää joulua kauniille äidille ja söpölle tytölle! =)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä