Naminaminaminami porkkanaa, hampaita se vahvistaa

Maailman parhaat kasvikset, jotka maistuvat jopa niille miehille, jotka heittävät lautaselta pois kaiken vihreän.

Tarvitset esimerkiksi punasipulia, babyporkkanoita ja parsakaalia, oman maun mukaan. Itse en suuremmin välitä parsasta, mutta tässä se on hyvää! Paista jäisiä kasviksia (+pilkottu sipuli) pannulla, kunnes kaikki vesi on haihtunut. Lisää joukkoon reilusti voita, siirappia ja soijakastiketta. Ja kun sanon reilusti, tarkoitan reilusti. Jostain syystä kaikki maut hukkuvat johonkin aina ja mausteita pitää laittaa niin paljon, että se määrä tuntuu ihan överiltä. Sekoita ja siirrä foliolla vuorattuun uunivuokaan. Taittele folio kiinni niin, että kasvikset jäävät piiloon. Paista uunissa noin 200 asteessa kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Itsellä meni tänään noin 20 minuuttia. Sopivat myös todella hyvin kesällä grillaukseen, teet vaan foliosta nyytit ja eikun grilliin. Nam! Meillä nämä pääsivät tänään lehtipihvin seuralaisiksi, tosin tänään laitoin vain porkkanoita, koska ei löytynyt muita, mutta oli tosi hyvää näinkin!

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Oi nam!

Avatar

Tällä tavalla tulee ihan älyttömän hyvää myös, kun laitat lohta folion päälle (niin että tulee esim. 6 erillistä nyyttiä), ruokalusikallinen tuorejuustoa sinne ja sitten samalla tavalla valmistetut kasvikset, nyytti kiinni ja uuniin! 😀

Avatar

Nam kuulostaa hyvältä!

Avatar

Tällä tavalla tulee ihan älyttömän hyvää myös, kun laitat lohta folion päälle (niin että tulee esim. 6 erillistä nyyttiä), ruokalusikallinen tuorejuustoa sinne ja sitten samalla tavalla valmistetut kasvikset, nyytti kiinni ja uuniin! 😀

Avatar

Nam kuulostaa hyvältä!

Avatar

Mmm nam,babyporkkanoita!

Avatar

Nam nam! 🙂

Avatar

Mmm nam,babyporkkanoita!

Avatar

Nam nam! 🙂

Avatar

Mun oli pakko käydä ostaa babyporkkanoita ku luin tän 😀

Avatar

Mun oli pakko käydä ostaa babyporkkanoita ku luin tän 😀

Avatar

Hahaaaaaa namii <3

Avatar

Namnam keitettyä porkkanaa ja voita! Mun suuri raskausajan herkku oli <3

Avatar

Namnam keitettyä porkkanaa ja voita! Mun suuri raskausajan herkku oli <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä