Joulukalenterin 19. luukku

Olette varmasti huomanneet, että blogista jäi pari kalenteriluukkua puuttumaan. En ole päässyt erinäisistä syistä johtuen kirjoittamaan, joten tänään onkin sitten luvassa 19., 20. ja 21. luukku. Juoksin koko 19. päivän ympäriämpäri Lietoa, Raisiota ja Turkua. Ostin viime tingan joululahjoja, kävin moikkaamassa Reetaa ja Eeviä, luin homeopatiasta, koska toivon, että siitä olisi apua Avan edelleen jatkuvaan yskään ja vein Avan hoitoon isoäitini luokse, syyn kerron seuraavassa luukussa. Tässä luukussa ajattelin esitellä keskiviikon ostoksia. Päätin tosiaan pari päivää sitten, että en osta Avalle enää mitään ennen joulua, koska Ava saa kuitenkin joululahjaksi vaatteita/rahaa/lahjakortteja ja joulun jälkeen saa paljon halvemmalla alennuksista tavaraa. Kävin kuitenkin Myllyn Name It:issä ostamassa muutaman viimeisen joululahjan ja mites kävikään…

Hyvinkö toimi tämä ”en osta mitään ennen joulua”?

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Noi on tosi ihania kaikki! 🙂

Avatar

ihania vaatteita! 🙂

Avatar

Kiitos, mäki tykkään! 🙂

Avatar

Tosi nättejä vaatteita 🙂 Minkö hintasia noi suurinpiirtein on? Täällä missä asun ei oo Name It:n myymälää… 🙁

Avatar

Name It on yleensä ollut sillanen vähän hintavampi kauppa, mutta nykyään siellä on kyllä edullisia perusvaatteita 🙂 mä en nyt osaa sanoa mitään tarkkaa hintaa mut perustrikoopaitoja esim voi saada 9.90. Joulun jälkeen ja kesällä siellä on aina tosi hyvät alet! 🙂

Avatar

Oi tosi kauniita vaatteita!
Yhyy ku Lukas on poika en voi ostaa tollassii xDDD

Avatar

Hahaaa kyl pojillekkin on !! 😀 noita tähtihousuja on poikienki väreissä 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä