Avan pallomaha

Kommentit

22 kommenttia
Avatar

Ihana video! 🙂 Mä tein sen meikki videon niin eka otos meni pilalle sen takii ku Antti tuli suihkusta pois ja käveli videon ohi pyyhe päällä xD P.S Sun hiukset on taas kasvanu!<3

Avatar

ihana ava ja ihana video 😀

Avatar

ihana ava ja ihana video 😀

Avatar

Kiitos! 😀

Avatar

vähäks ootte ihania 🙂 ava on tosi sulonen pikkutyttö! 🙂

Avatar

vähäks ootte ihania 🙂 ava on tosi sulonen pikkutyttö! 🙂

Avatar

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Pakko tulla kertomaan, että luin eilen sun blogia pitkästä aikaa ja näin heti unta teistä, että tulitte koko perhe meille kylään tänne Rovaniemelle…. weirdoo 😀

Avatar

Hahaaaaaa voi ei, ihana! 😀

Avatar

Pakko tulla kertomaan, että luin eilen sun blogia pitkästä aikaa ja näin heti unta teistä, että tulitte koko perhe meille kylään tänne Rovaniemelle…. weirdoo 😀

Avatar

Mouu! Meike on ollut (taas vaihteeksi..) reissussa niin en oo päässyt höpötteleen kommenttilaatikkoosi mitään. Kävin tosin pari kertaa lomalla tsekkaan kuulumisianne ja yllätyin kovasti joulukalenterisi teijän päivän videosta. Taisin kuulla sun äänen silloin ensimmäisen kerran. Se on aina yhtä jännää kuulla miltä joku tuttu jonka juttuja on lukenut jo pidemään oikeasti kuulostaa (murre ym kaikki). Itsekkin olin tietty muodostanut jo päässäni kuvan jolta kuvittelin sun kuulostavan mutta meni ihan pieleen. Tosin mistäpä sitä vois tietääkkään? Eipä mistään. Pitää varmaan itekkin jossain vaiheessa nauhottaa video jossa puhun ihan teikän innoittamana. 🙂 Tosin oma murteeni on varmaan monista aika urpon kuulosta. 😀

Ihana pieni touhuaja Ava. <3

ps. Niin ja meikehän tosiaan tykkää katella videopostauksia joten tämä oli kiva. 🙂

Avatar

Mä just yks päivä miettisin et mihin oot kadonnut!! Ja omg, pikkukettu konttaa! Ja niin totta toi ääni, mulla on aina ihan sama kun kuulen ekaa kertaa äänen jossain videossa 😀 se aina pilaa mun kuvitelmat! Ja tee video !

Avatar

Meikä vois ottaa tälle päivälle itselleni tavoitteen = video blogiin. Joutuu moni ehkä rikkomaan ajatuksensa minusta ”livenä”. 😀

Kettu tosiaan mennä viipottaa.. Nyt jää oikeastaan enempi aikaa kotona hengata tietokoneella kun tuo voi viihdyttää itse itseään. JES!

Meikä on niin nössö etten kehtaa muiden tietokoneilta kommentoida blogeja. En oikeestaan kehtaa edes facebookissa käydä muualta kuin kotoa. Mulla kun sitten tietsikalla hurahtaa hetki jos toinenkin.. Onnex kohta saan kännykkään netin ja tähän katoiluun tulee muutos.

Avatar

Mouu! Meike on ollut (taas vaihteeksi..) reissussa niin en oo päässyt höpötteleen kommenttilaatikkoosi mitään. Kävin tosin pari kertaa lomalla tsekkaan kuulumisianne ja yllätyin kovasti joulukalenterisi teijän päivän videosta. Taisin kuulla sun äänen silloin ensimmäisen kerran. Se on aina yhtä jännää kuulla miltä joku tuttu jonka juttuja on lukenut jo pidemään oikeasti kuulostaa (murre ym kaikki). Itsekkin olin tietty muodostanut jo päässäni kuvan jolta kuvittelin sun kuulostavan mutta meni ihan pieleen. Tosin mistäpä sitä vois tietääkkään? Eipä mistään. Pitää varmaan itekkin jossain vaiheessa nauhottaa video jossa puhun ihan teikän innoittamana. 🙂 Tosin oma murteeni on varmaan monista aika urpon kuulosta. 😀

Ihana pieni touhuaja Ava. <3

ps. Niin ja meikehän tosiaan tykkää katella videopostauksia joten tämä oli kiva. 🙂

Avatar

awww, söpö video! ^____^ pisti hymyilemään. 😀 🙂

Avatar

Voi kiitos :))

Avatar

awwwss! Ava on niin suloinen pikkuneiti! :)♥

Avatar

Hän on <3 :))

Avatar

herranjumala ku oot kaunis!!<3

Avatar

Aaawww voi kiitos <3

Avatar

oot ihan älyttömän kaunis!!<3

Avatar

^ <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä