Meikkauspostaus

Se kauan lupailtu meikki-/meikkauspostaus! Latasin taas tätä videota liian monta tuntia, enkä jaksanut katsoa läpi, mutta toivottavasti kelpaa! Hyvää yötä kaikille. Ps. Video katkesi kesken kun tila loppui, mutta eipä ton lopun jälkeen tapahtunut paljoa mitään enää!

Tässä vielä random kuva lopputuloksesta.

Photobucket

Kommentit

21 kommenttia
Avatar

Heippa! Tämä on jo vanha postaus, mutta löysin vasta blogisi (vaikka toki kuullut tämän blogin olemassaolosta) ja voi miten symppikseltä videolla vaikutat! 🙂 Täytyykin jäädä lueskelemaan lisää, mutta oli pakko heti jättää kommenttia! 🙂

http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Avatar

Mulla on sama ongelma kulmakarvojen kanssa! Yhteen kohtaan kasvaa hitusen enemmän, mutta muualle vain hajanaisia :<

Avatar

Mulla on sama ongelma kulmakarvojen kanssa! Yhteen kohtaan kasvaa hitusen enemmän, mutta muualle vain hajanaisia :<

Avatar

Voin suositella Oriflamen Ever Lasting-meikkivoidetta, vaikka onkin semmonen voidemainen! En itekkään tykkää mistään tosi paksuista, mut mielestä toi on ihan paras, ihan superduper. 🙂

Avatar

Mua on taas siunattu paksuilla, tummilla, rehottavilla kulmakarvoilla ja olemattomilla kulmien muotoilu taidolla 😀

Avatar

Ai että jos itekki jaksais vaivautuu niin näyttäisin kyllä ihan erilaiselta.. tai jos ois tollaista skilliä niinkuin sulla ;D

Avatar

ps missä mun mainos XDDD

Avatar

olis tosi kiva nähdä sit vie erikseen oikeen juhlameikin teko jos tää oli lähinnä niinku vaan arki meikki 🙂

Avatar

Voin suositella youngbloodia jos ihan aitoa mineraalimeikkiä etsit. On ehdottomasti paras mitä oon kokeillu. 🙂
Tosin hintaa tolla youngbloodilla on 50 e mut on kyllä sen arvoinen, ja kosmetologit myy tätä, Ite en muista mistä ite ostin mut kannattaa googlata. Mulla se on kestänyt puol vuotta ja vielä on puolet jäljellä. 🙂 oon myös kokeillu sitä maxsfactorin mut sen ostamalla menee vaan rahat hukkaan, 😀

Avatar

jessus ku sä olet kaunis !! 🙂

Avatar

En tiedä kehtaanko antaa näin hyvää vinkkiä jakoon, koska nämä kulmakynät ovat aina lopussa kaupasta, josta ostan niitä ja itsekin ostan yleensä kerralla kaksi, mutta siis: Elite kulmakynä on ehkä maailman paras. Se on enemmän ”voidemainen” mutta ei kuitenkaan liian pehmeä, ja sitä rullataan ulos hylsystä sitä mukaan kun se kuluu. Plussaa siis sekin, ettei sitä tarvitse erikseen teroittaa. Värejä on kolme, joista itse käytän dark brown- väristä ja sekin varmasti kävisi parhaiten sinulle. 🙂

Itse käytin ennen Lumenen kulmakynää, mutta kyllä tuo Eliten on kymmenen kertaa parempi. Hintaa sillä on muistaakseni 9,90€. Niin ja itse löydän tämän vähemmän tunnetun merkin esimerkiksi Anttilasta.

Naamameikkiin, oletko kokeillut käyttää mineraalimeikkejä? Esimerkiksi Lily Lolo on hyvä merkki ja tulos on hyvin luonnollinen, mutta peittävä.

Avatar

Mul on just sellaset kulmakarvat, että ne on luonostaa tummat ja niil ei tarvii tehdä mitää. En oo ikinä edes nyppiny niitä,

Avatar

Hienoa, nyt mäkin sitten osaan käyttää noita korostusvärejä… 😀 Kulmakarvat mulla taas on luonnostaan paksut ja suht tummat, joskin liian vaaleat hiusten tämänhetkiseen sävyyn nähden. Oon kyllä katkera sun ihosta. Onko sulla ihohuokosia ollenkaan, ei näy! 😀

Avatar

Ihana oot! 🙂 ja tästä sai paljon uusia meikkaus ideoita

Avatar

Kaunis meikki! 🙂 Miulle joskus joku kaveri vinkkasi, että oikee kätisenä kannattaa alottaa silmämeikin teko vasemmalta puolelta, koska oikea puoli on helpompi meikata. Joku juttu tuossa oli, että kun alottaa siitä hankalammasta silmästä, niin siitä jäljestä tulee tai pitäisi tulla samanlainen kuin oikeasta. 😀 Toimii miulla ainakin ripsarin kanssa, miulla meinaa aina vasemman silmän ripset kökkööntyä ripsiharjasta huolimatta, kun taas oikee puoli menee kun vettä vaan. Sitten kun muistaa alottaa ripsarin laiton vasemmasta silmästä, niin molempien silmien ripsistä tulee hyvät, en kyllä tiedä mistä syystä. 🙂

Avatar

Tosi kiva meikki ja oot niin luonnonkaunis! 🙂

Avatar

Voisitko vielä listata kaikki meikkien nimet/merkit joita laitoit? 🙂

Avatar

Ootpas kaunis! 😮 mutta ei ihme, kun jaksat panostaa tohon ihonhoitoon ja meikkaamiseen niin hyvin 😉
Mutta meikillähän ei saa kauniiks, jossei oo luonnostaan, mitä sä oot 🙂

Avatar

Hyvä video! Kysyin meinaan silloin joskus ihan tosissani sitä mitä teet kulmillesi kun saat ne noin siistiksi.

Omat kulmani ovat täynnä koloja (kiitos monen monen vuoden kulmakoruilla leikkimisen ja niistä tulleiden arpien..) enkä ole vielä saanut niitä fiksusti piiloon. EHkäpä nyt voisin vihdoin uskaltaa hakea kulmakynän kaupasta ja tehdä niille koloille jotain. Jes.

Ja meikä muuten nyt vihdoin teki sen videopostauksen sun innoittamana mutta kuinkas sitten kävikään.. Video ei tallentanut ääntä!! Helkkari. 😀 Poikkiksen hienoja asetuksia joita en hoksannut tarkistaa ajoissa. Eli ei, ei oo mulla vielä videota itellä kuitenkaan. 🙂

Avatar

Nyt vasta löyin blogisi ja tykkään tosi paljon, jään ehdottomasti lukijaksi! Mulla ei ole ikinä ollut Oriflamen meikkejä, mut nyt kyllä kiinostus heräs…

Avatar

mulla on sama juttu noiden kulmien kanssa, tosi ärsyttävää! on meinaan sellaset kulmakarvat että ihankun oisin ajanu ne pois joskus mutta en todellakaan ole 😀 ja se niiden piirtäminen vaan on sellasta sähläystä että toi sun kulmien laitto on siihen verrattuna tosi siistiä ja kaunista:) oot muuten super kaunis ja aito, omaitsesi ♥

http://sinisusanne.blogspot.fi/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä