Puuroja ja pieniä vaatteita

Meidän aamu alkoi ovikellon soitolla ja oven takaa löytyi lähetti, joka toi pakettia Valiolta. Paketista löytyi odotettu laatikollinen Valio Onni uutuuspuuroja ja -vellejä Avalle testattavaksi. Aamupala oli ehditty jo syömään, joten testaus päästään aloittamaan tänään sitten illalla. Ava on kovin nirso puurojen kanssa ja odotan innolla, josko tästä valikoimasta löytyisi nyt sitten uutta lempparia! Blogista löytyy nyt siis sitten tulevaisuudessa varmasti postausten seassa tuloksia puurotestailuista, joten ajattelin kirjoittaa tällaisen aloituksen, ettette ihmettele, mistä oikein on kyse.

 photo 083_zps356bbf9d.jpg

 photo 052_zps24437c91.jpg

Mä yritän suorittaa kaappien kanssa vähän kevätsiivousta. Annoin tänään pois yhden astiaston ja jätin kaappiin vain Iittalan teemat ja muumit. Aterimia meiltä löytyy kolme sarjaa, joista yhden myöskin lahjoitan jollekkin tarvitsevalle, tuppereiden läpikäymistä kammoksun, sieltäkin löytyy kauhea kasa pois annettavaa. En kyllä varmaan niistä tuppereista tosta noin vaan luovu kun ne on aika hintavia, mutta meille ei vaan mahdu kaikkea niin pitää tiivistää. Kattiloista ja pannuista voisi myös hankkiutua eroon noista epäkäytännöllisistä koista ja ostaa tilalle sopivia. Liinavaatteet vien varmaan uffiin ja osa siskoilleni, jotka ovat muuttaneet pois kotoa. Pyyhkeitä löytyy myös ihan liikaa, vaatteista puhumattakaan. Vaatteiden takia itseasiassa aloitinkin tätä kirjoittamaan. Suunnittelin nimittäin, että laittaisin pitkästä aikaa pystyyn blogikirppiksen. Ajattelin, että kirppis olisi avoinna vaikka viikon ja ylijääneet vien sitten äitin livekirppisloosiin. Mulla on kamalasti vaatteita, enkä todellakaan käytä tai tarvitse kaikkea. Osa on isoja, osa pieniä, osa ei enää vain istu. Jotkut ovat vain unohtuneet ja jotkut eivät ole käytännöllisiä lapsen kanssa. Olisiko blogikirppis ihan tylsä idea vai löytyisikö ostajia? Avan vaatteet voisin laittaa samalla, niitä on taas jäänyt tosi paljon pieneksi, tällä hetkellä kaapin perällä lojuu kokoja 74-86cm. Pitäisikö sitten samalla laittaa käyttämättä jääneitä koruja tms? Mitä mieltä olette?

HUOM en hyödy mitenkään postauksen linkkien klikkaamisesta.

Kommentit

22 kommenttia
Avatar

Kiitos kaikille vastauksista! 🙂 Blogikirppis tosiaan löytyy nyt tuolta ylhäältä 🙂

Avatar

blogi kirppis ois kyl kiva =))
ainakin täällä olisi yksi kiinnostunut=)

Avatar

Mua ainakin kiinnostaisi blogikirppis!

Avatar

Pistä blogi kirppari vaa pystyyn 🙂 kaikki sinne ja mitä menee nii menee ja loput sit viet minne haluat ! 🙂 Kyl mä uskon että ostajia löytys!

Avatar

mua kyl kiinnostas toi kirppisjutska 😀 meil on myös syöty valion onni -puuroja ja vellejä, itekin tykkään! esim vellien koostumus oli paksumpi ku
muil merkeil, ja piti paremmin nälkää! 🙂

Avatar

Joo, blogikirppis! Mä ainakin himoitsen sun vaatteita 😀

Avatar

Juu laita ihmeessä :))

Avatar

Joo blogikirppis 🙂 Täältä ainakin löytyy yksi innokas..! =)

Avatar

Mua kiinnostais Avan 80cm vaatteet! 🙂

Avatar

Juu,kirppari pystyyn 🙂

Avatar

Laita vaan, hyvä idea 🙂

Avatar

Mä odottelen postista tota samaa Valion pakettia! 😀

Avatar

Joo blogikirppis! Täälläkin kiinnostunut 🙂

Avatar

Lilja ainakin tarvis 74cm ja ylöspäin kokoisia vaatteita. ;D

Avatar

Laita blogikirppis!

Avatar

Joo, blogikirppistä tulemaan vaan! 🙂
Isabel käyttääkin just 74 -> vaatteita ^^

Avatar

Minua myös kiinnostaisi ja nyt juuri tytölle olisi haussa vaatteita koosta 74 eteenpäin:)

Avatar

Ehdottomasti, Avan vaatteet kiinnostaa 🙂

Avatar

Tosi kiva idea, sulla on niin kiva tyyli että vaatekaappiesi kätköistä saattaisi löytyä vaikka mitä ihanukksia! 🙂 Saako kysyä että minkä kokoisia vaatteita sulla saattaisi olla sitten täällä myynnissä? 🙂

Avatar

Sulla on niin ihania vaatteita että mä ainakin ostaisin varmaan KAIKEN :D!

Avatar

Kiva idea tuo blogi kirppis ! 🙂
ja kiva lukea,että joku muukin tyhjää kaappeja urakalla! Meillä on niin vähän kaappitilaa ja vauvan tarvikkeiden takia joudutaan ihan uus lipastokin ostamaan,vaikka oon urakalla antanu lakanoita,verhoja ja keittiötarvikkeita siskolle ja veljelle. Tulee parenpi mielikin,kun saa antaa niitä jollekkin joka semmosia oikeesti tarvitsee 🙂

Avatar

86cm vaatteet kiinnostaa ainakin! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä