FB-kilpailun satoa: Millainen minä olen

Millainen minä olen ihmisenä, ei äitinä?

Olen äkkipikainen. Suutun välillä pikkuasioista ja osaan joskus olla tosi itsekäs. Jälkeenpäin aina tajuan hölmöilyni ja pyydän anteeksi. Nukahdan liian usein meikit naamalla, koska olen iltaisin niin laiska, etten jaksa pestä niitä. Ystävät ovat minulle tärkeintä maailmassa. Jos heillä on jotain vialla, tarjoudun heti lähtemään vaikka kävelemään sen 10 kilsaa räntäsateessa, jotta voin olla heidän tukenaan. Rakastan lukemista. Inhoan historiantunteja, mutta rakastan historiaa, se on mielenkiintoista ja jotenkin rauhottavaa, en vaan halua kuunnella siitä koulussa. Erosin lukiossa kirkosta ja käännyin buddhalaiseksi. Revin aina kynteni lyhkäsiksi, jos niissä on joku pieni halkeama. Lakkasin ennen joka päivä kynteni. Enää en jaksa. Inhoan jos ihmisten mielestä röyhtäilemisessä tai piereskelyssä on jotain hauskaa. Musta on törkeää tehdä kumpaakaan julkisilla paikoilla. Rakastan Greyn Anatomiaa, viikot menevät liian hitaasti kun pitää aina vain odottaa sitä perjantaita kun tulee uusi jakso. Itken kun kuulen todella hyvää musiikkia. En voi kuunnella hyvää musiikkia tanssimatta tai laulamatta. Itken aina kun suutun, se on tosi ärsyttävä piirre. Samaistun aina ihan liikaa kirjojen hahmoihin. Harry Potter on mun jumala. Rakastan tulppaaneja. Ruusut on out. Kipeänä juon Jaffaa ja mustikkasoppaa. Nauran aina yksinäni ääneen. Mun parhaat ystävät on sillaisia joita en ole koskaan edes tavannut. Oon riippuvainen tästä meidän yhdestä fb-ryhmästä, jossa nää em. ystävät on. Kuolisitte jos näkisitte millasta juttua siellä lentää tälläkin hetkellä. Mulla on aamuisin surkea käsiala, mutta iltaisin hyvä. En osaa nelosen, seiskan ja kasin kertotauluja ulkoa. Olen riippuvainen appelsiinimehusta. Olen ollut riippuvainen Otrivin Compista, mutta pääsin siitä eroon. Inhoan odottaa ihmisiä ja seistä yksin tyhmän näköisenä jossain kaupungilla. Olen hyvä pitämään muiden salaisuudet, mutta en osaa olla hiljaa omista asioistani. Sohvalta ylös nouseminen on ylivoimaista minulle. Inhoan kengännauhojen sitomista. Enkä osaa vieläkään tehdä rusettia oikein, teen sen pupunkorvilla. En osaa myöskään viheltää. Enkä napsuttaa sormia. En tajua, miten jotkut osaavat?? Olen epäjohdonmukainen, helposti ärsyyntyvä, leppoisa, ujo, rakastava, romantikko, kiihkeä, kiivas, olen omanlaiseni nainen.

Kommentit

29 kommenttia
Avatar

Olen seurannut sinun blogia ja katsoin varmaan 3kertaa erilaiset äidit jakson oot ihana

Avatar

Hei! Mäki teen aina rusetin pupun korvilla enkä osaa viheltää … 🙂

Avatar

Jeeee en oo ainut 😀

Avatar

Buddhalaisuus? Voitko kertoa tästä aiheesta lisää?

Avatar

Valotan joskus 😀

Avatar

Mä kans itken aina ku suutun ja riita tilanteissa. Tooooodella ärsyttävää. Varsinkin kun yrität Pariisissa kysyä ranskalaiselta virkailijalta raivona, miksi en pääse koneeseen, itku kurkussa tietenkin 😀 tai soitat finnairin virkailijalle ruuhkasta, että näyttää siltä että myöhästyn koneesta sillä liikenne on jumissa. Ihme että edes ymmärsi kaiken sen itkun seasta mikä mulla on hätänä 😀

Avatar

Se on niiiin raivostuttava piirre!! 😀

Avatar

Ystävät, Greyn Anatomia, historia, lukeminen <3 ja odottaminen on kyllä niin anaalista! Tulee ihan vajukki olo.

Avatar

Jep!

Avatar

Ystävät, Greyn Anatomia, historia, lukeminen <3 ja odottaminen on kyllä niin anaalista! Tulee ihan vajukki olo.

Avatar

Kirjotit ku suoraan mun juttuja, osa erilaisia mutta suurin osa noista täsmää muhunkin 😀 pelottavaa ! 😀

Avatar

Haha! 😀

Avatar

<3

Avatar

<3

Avatar

Eli olet ihana juuri tuollaisena kuin olet <3

Avatar

Kiitos rakas <3

Avatar

Buddhalaiseksi, mistä sellanen päätös? 🙂

Avatar

Kerron joskus lisää 😀

Avatar

Buddhalaisuus, kerro toki lisää aiheesta! 🙂

Avatar

Juu 😀

Avatar

Apua, liian monta samaa piirrettä:D Oon kauhea itkupilli, itken ihan kokoajan, jos vähänkin vihastun niin heti alkaa kyyneleet virtaamaan:D ärsyttää itteänikin, vaikka yritän olla itkemättä niin en vain voi. Greyn anatomia on maailman paras sarja<3 röyhtäilyä ja piereskelyä vihaan yli kaiken. Meikkejä en pese melkeen ikinä. En osaa myöskään viheltää tai napsautella sormia, vaikka oon harjotellu monta kertaa! 7 ja 8 kertotaulut lasken sormilla… 😀 ja pupunkorvilla solmin mäkin<3

Avatar

Hahaaa :DDD

Avatar

Greyn Anatomia? Perjantaisin? Telkkaristako? Mitämitääääääääääääääääääääää 🙂

Avatar

Siis se tulee usassa to illalla ja katon sen netistä pe aamulla:D

Avatar

Mä osaan viheltää sillee et vedän ilmaa sisälle, mut en sillee et puhaltaisin ulos niinku varmaan kuuluis 😀 Lisäks teen aina rusetin pupunkorvilla, vaikka osaisinkin ”oikeella” tavalla. 🙂 Ja mäkin toivoisin postausta buddhalaisuudesta 🙂

Avatar

Hei mäki osasin tolleen vaan aina pienenä! 😀 nyt en osaa sitäkään… 😀

Avatar

Hihi ihana lukea kerrankin postaus kokonaan sinusta. 🙂 Luin tän bussissa ja hymyilin.. Porukka katteli että mitähän tuokin nyt tuossa.. 😀 Sama kait tuo. Mielummin hymyä kuin murjotusta.

Greyn Anatomia <3

ps. Sun siskos on aika näppärä (edelliseen postauksen ihanan onepiecen suuntaan katselen). Omat siskoni eivät ole ommelleet aikoihin. :,,( Pitää varmaan alkaa patistella yhtä niistä koska ennen tekaisi vaikka mitä ommelen. Mulle vaatteita! ;D

Avatar

Heh, voi oot ihana <3

Avatar

IHANAAA! Joku muukin joka ei osaa viheltää, napsuttaa eikä myöskään solmia kengännauhoja ”oikein”. Huh, ehkä en olekaan kummajainen. En tosia osaa vinkata silmääkään, hitsit.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä