Itsetehty Daim

Julkaisin eilen blogin fb -sivulla itsetehdyn Daimin ohjeen, josta kerron nyt vielä itse muokkaamani reseptin, jolla tein eilen maailman parasta Daimia! Supernam. Eli tässä siis paranneltu versio eilisestä!

0,5 dl hasselpähkinärouhetta
1 rkl vehnäjauhoja
4rkl voita
3rkl siirappia
1 dl sokeria
1 rkl kaakaojauhetta
200g vaaleaa maitosuklaata

Sulata rasva kattilassa. Lisää muut ainekset (paitsi suklaa). Keitä miedolla lämmöllä noin 8-9 minuuttia. Kaada seos voidellulle leivinpaperille, laita toinen voideltu leivinpaperi päälle ja kauli sen läpi ohueksi levyksi. Toimi ripeästi sillä taikina jäähtyy nopeasti ja kovettuu kovaksi. Anna levyn jäähtyä ja kovettua. Sulata suklaa ja levitä levyn päälle. Anna suklaan kovettua. Leikkaa paloiksi ja nauti.

 photo 004_zps9c5cafd0.jpg

 photo 008_zps9f4fbc14.jpg

 photo 012_zps1d4a0edd.jpg

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Kiitos ohjeesta,näitä tehtiinkin meillä jo tänään ja melkeinpä syöty jo! Hyviä on 😀

Avatar

Voi ei mitä herkkua. Mun on pakko pakko pakko tehdä tota lähipäivinä!

Avatar

Kannattaa!

Avatar

Slurps!!
Ehkä joutuu vkl testaamaan tätä 🙂
Joskus tein samantyyppisellä ohjeella suklaata johon tuli suolapähkinöitä sekaan, omnomnomnom!! 😀
Arggg, kohta lähdettävä siis kauppaan 🙂 🙂

Avatar

Hei muistatko viela sen ohjeen? Ku en oo taalla nahny hasselpahkinarouhetta..

Avatar

Vai Emppu voiko tuon teha ilman sita rouhetta tai korvata jollain muulla?:)

Avatar

Esim mantelirouheella voi 🙂

Avatar

Nam täytyy itekki kokeilla!:)

Avatar

Kantsii, on hyvää!

Avatar

Oi nam! Pakko kokeilla joku päivä 🙂

Avatar

Jep, suosittelen! 🙂

Avatar

Milläköhän pähkinäallergikon kannattais korvata hasselpähkinärouhe? 🙁

Avatar

Mun yksi ystävä ehdotti eilen, että kaurakekseillä 🙂 siis simmosilla perinteisillä kovilla itsetehdyillä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä