Game on bitches

Nääh, ei nyt sentäs! Halusin tämän Kaksplussan kisan tiimoilta tulla jakamaan teille myös muutaman muun kisaan osallistuneen blogin! Osa teistä uskollisista lukijoista on saattanut käydä vain katsomassa minun blogiani, mutta kisassa on myös paljon muita hyviä blogeja! Ja muistattehan käydä äänestämässä ja tykkäämässä minun blogistani täällä. 🙂 Kisan ideana on nyt sosiaalisen median kautta hankkia mahdollisimman paljon tykkäyksiä ja äänestäjiä, joten arvostan suuresti jokaista, joka käy tykkäämässä! Mutta tässä lemppareitani blogikisasta:

Kiljuva Pikkunälkä on todella hyvän ystäväni Demin blogi ja on mahtavaa olla yhdessä kisassa mukana! Demillä on ihana pieni poika nimeltä Viima ja mies jonka nimen kuvittelen kauan olevan oikeasti Leilei ja luulin hänen olevan kotoisin Havaijilta 😀 Demi nähdään myös Teiniäidit -sarjan seuraavassa tuotantokaudessa. Demin blogista voit tykätä täällä.

Amalian harvinainen sairaus. Tämä blogi oli myös minulle ennestään tuttu. Johanna kirjoittaa Amalia -tyttärestään, joka sairastaa harvinaista Sturger Weberin oireyhtymää. Blogi on ihanan elämänmakuinen ja Amalia on yksi suloisimmista lapsista ikinä, innostun aina kun tulee uusi postaus! Voit tykätä blogista täällä.

Neljän huoneen tavarat oli minulle uusi tuttavuus, mutta olen niin iloinen, että se on mukana! Blogia kirjoittaa 2 -vuotiaan tytön isä ja sen tyyli on ihanan massasta poikkeava. Tekstit ovat hauskoja ja blogia on ilo lukea. Lisätkääs välillä jotain erilaista blogiluetteloonne! Voitte tykätä blogista täällä.

odotan. on parikymppisen naisen blogi lapsettomuudesta ja plussan metsästyksestä. Se mikä tekee tästä blogista erityisen ja minulle mieluisen, on se että siitä puuttuu se tälle aiheelle tuttu katkeruus ja se sijaan teksti on ihanan eläväistä ja saa kuvan, että kirjoittaja on vastoinkäymisistä huolimatta onnellinen. Toivon koko sydämestäni, että plussan odotus muuttuu pian vauvan odotukseksi. Blogista voit tykätä täällä.

Hemmafru on edeltävien lailla minulle uusi tuttavuus. Blogia kirjoittaa 23 -vuotias Jonna, jolla on melkein vuoden ikäinen poika. Blogi on ihanan pirteä ja arkisiakin asioita jaksaa lukea mielellään. Hemmafru -blogista voit tykätä täällä.

Vaikka tottakai tahdon menestyä tässä kisassa, niin myös nämä muut ihanat blogit ansaitsevat tykkäyksiä! Itsekin olen käynyt lemppareistani tykkäämässä ja yrittämässä liittyä lukijaksi, mutta koneessani on joku sitkeä virus, joka muuttaa kaikki ponnahdusikkunat sun muut mainoksiksi, enkä pysty lisäämään blogeja lukuluettelooni. Apua otetaan vastaan! Olen skannannut koneen kahdella eri ohjelmalla ja kummatkin ovat poistaneet löytämänsä virukset, mutta tämä vain pysyy piilossa. Sama ohjelma piilottaa mainoksia kaikkiin random sanoihin käyttämilläni sivuilla. Todella ärsyttävää. Mutta ehkä pitäisi hetkeksi heittäytyä itsekkäästi pelihenkeen ja pyytää, että käytte äänestämässä minua tuon lomakkeen kautta, jolla muuten osallistutte myös kosmetiikkapakettien arvontaan, sillä sen kanssa voi äänestää vain kerran. Tykätä sen sijaan voi niin monesta blogista kun haluaa, joten ei kun tykkäilemään! 🙂 Loppuun yksi nyt jo ”vanha” masukuva Facebookista.

Kommentit

28 kommenttia
Avatar

Voi kiitos paljon! ♥

Avatar

Meillä oli kans koneella sama pöpö, laittoi aina välillä teksteihin tummennettuja kohtia ja kun hiiren niiden päälle laittoi tuli mainos esiin. Pöpön nimi oli coupondropdown, tai siis ainakin sivuston minne niiltä mainoksilta aina joutui. Mies sai sen koneesta pois muokkaamalla firefoxin asetuksia. Muistaakseni poisti jonkun lisäosan niin se pöpö katosi kokonaan. Kannattaa kattoo jos siis sinulla on firefox käytössä niin nuo lisäosat ja poistaa sieltä turhat veke. Ja muistelen että mies löysi ihan googlettamalla ohjeet sen poistoon. Eikä muuten kannata ladata mitää ohjelmia mitä ne suosittelee sen poistoon kun ne yleensä laittaa vaan lisää ja piilompaan uusia mörköjä 🙂
Se oli muuten ihan sairaan ärsyttävä virus voin kertoo!! Meni hermot monta kertaa ennenkö saatiin se koneelta pois!! :/

Avatar

Kiitos neuvoista! 🙂

Avatar

voi että miten upealta sun vartalo näyttää! 🙂 ja aivan ihana vauvamasu ♥

Avatar

Voi kiitos <3

Avatar

Mäkin äänestin sua ♥ puspus!

Avatar

Mäkin sua muru ♥

Avatar

sulla on kyllä upea vauvamasu:) ♥

Avatar

Voi kiitos! 🙂 ♥

Avatar

Oot kyllä yks kauniskroppaisimmista uudelleen odottajista jonka tiedän. <3

Avatar

Voi kiitos höpsö ♥

Avatar

Voi että miten kauniille voi näyttää nainen kun vauva kasvaa masussa 🙂 onnea paljon!

Avatar

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Tälle koneelle tuo sama virus tuli Java-päivityksen takia. Kun poisti Javan ja asensi sen uudemman version, alkoi taas toimia. 🙂

Avatar

Kiitti, pitää kokeilla! 🙂

Avatar

huh huh, että raskaus sopii sulle! ihan täydelline vartalo, iski kateus 😀

Avatar

Voi apua, kiitos! 🙂 Tulipa hyvä mieli!

Avatar

Ootpa ihana Emilia<3 Aivan ihanan suloinen vauvamasu, nyt viimeistään tulee omaa masua ikävä;)

Avatar

Voi kiitos :))

Avatar

Tosi reilua että mainostat muittenkin blogeja, kävin kuitenkin jo äänestämässä sua, hih! Ihana kuva, voitpa itekkin joskus olla tossa kunnossa jos alan odottaa toista =). Tsemppiä kisaan, ja tietysti arkeen sen raskausapahoinvoinnin ja vauvan kanssa. Sulla vaikuttais kyllä olevan ihana perhe jolta saa apua =).

Avatar

Voi kiitos äänestä! 🙂 Muista tykätä muistakin! 😉

Avatar

🙂

Avatar

:))

Avatar

Upea kroppa, olet todella kaunis! 🙂

Avatar

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Kärsin kamalasta vauvvakuumeesta, eikä tää vauvablogien lukeminen yhtään paranna asiaa. Miten tuollainen yksi mahakuvakin voi saada niin suuret reagtiot aikaan!:D Olen vasta löytänyt blogisi, tosi kiva, taidan jäädä seuraamaan!

Ja hei, mistä toi toppi on?:)

Avatar

Voi mä tiedän, itellä oli sama aina! 😀 Toi toppi on Saksasta mut en kuollaksenikaan nyt muista mistä liikkeestä :/

Avatar

Ooo miten ihana vauvamasu <3
Kaunis ulkoasu blogissasi! 🙂

jenninvuodatus.blogspot.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä